Въоръжаваме се с търпение, че от 1 януари в Дюкан ще има нови попълнения - 219

• 39 389
  • 763
  •   1
Отговори
# 60
Jenusha,според мен да си продължиш с третата и да включиш поне два пъти в седмицата спорт.Много ще ти помогне- newsm10.Аеробика,танци ,каквото решиш ,само нещо прави,може и да си дръпнеш от нета програмки .Първите няколко пъти са трудни да се мобилизира човек ама после се свиква и става навик,даже ще ти е терсене ако не си спортувала. smile3521
Забравих мойта любов Весито5-Честит имен ден,мила!Здраве,щастие и късмет с пълни шепи да са все с теб!Нека зло да те забрави и се сбъднат твоите мечти!
Моят плюс може и да е от приближаващ цикъл. newsm78  Heart Eyes

# 61
  • Варна
Честита нова година, мили мои любими! да е мирна, щастлива, спокойна и много ползотворна 2010! а най- вече всички вие да сте здрави и много фини през новата годината!

Весинце, честит имен ден! да си ми здрава, прекрасна и чаровна винаги! Hug Heart Eyes

Филюдка, да си ни жива и здрава, все така страхотна! Hug Hug

Тонинкааа, Криси, Кали, Дани, Дидка, Тумбеее.... Hug Hug Hug Hug Hug

# 62
Веси, ей че съм, и аз те забравих, много късмет ти желая, мила!  Hug
След малко ще ви пусна коледно-новогодишни снимки.
Ние си бяхме в тесен семеен кръг и на двата празника, изкарахме си мързеливо и вкусно, но все пак друснахме и няколко танца  Laughing
Ето обещаните снимки:
http://www.snimka.bg/?album;aid=458672

Последна редакция: пт, 01 яну 2010, 21:03 от miss Marple

# 63
Мис Марпъл  Hug цялото ти семейство сте много красиви.Живи и здрави да сте!Особено снимката със съпруга под одеалцето  Laughing като гълъбчета сте.А баницата ммммм.

Хайде момичета казвайте какви късмети изтеглихте.Моят е най-хубавия -мързелът  Joy, а на съпруга парата той ще ме храни, аз ще мързелувам  Flutter блазе ми  Laughing

happy smile  rotfImao евала на тоз който ги е писал  Peace спуках се от смях  Joy Сега да не вземеш да посегнеш към бозата  Joy
smileys  Hug
Мименситка имай милост  Laughing

Отивам да спя следобеден сън  smile3524 Лека нощ на вас.

Последна редакция: пт, 01 яну 2010, 22:46 от tqna

# 64
  • София
Честита Нова Година!!! Сладурки, желая ви много щастие и успехи през новата година Hug Hug Hug От любов и здраве да не се отървете Heart Eyes Crazy
Весито, Филюдка и именника на Вещи - много здраве и щастие, само с хубаво да ви споменават имената  bouquet
Марпълче - страхотна си и ти, и семейството ти и трапезата Hug Heart Eyes
tqna   - аз изтеглих голям бюст  Joy hahaha Joy Има само 2 начина да се уголеми  - операция или... Joy Mr. Green

# 65
  • Испания
Честит Имен Ден, Филюдче и Веси!

Пожелавам ви много здраве, щастие, късмет и любов. Нека всяка ваша съкровена мечта стане реалност! Животът е като огледалото и ако му се усмихвате, той ще ви отвърне със същото. Така че винаги бъдете много усмихнати!

# 66
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     Купонджиите се наспаха и пак завихриха купон  Laughing Реших обаче, че мога да ви напомня за " протеиновия " петък, след празниците  протеинчета  не са излишни
     Изчезвам да се забавлявам, а на вас за всеки случай пожелавам спокойна, красива нощ и ползотворна почивка, ако някой почива де  Wink

# 67
За много години, момичета!
Да сте живи и здрави, слаби и прекрасни!
Благодаря ви много!   bouquet
Попадайки съвсем случайно на първата страница на темата за Дюкан, разглеждайки снимките преди и сега, бях потресена от чудесата, които се случват с този режим. Прочетох и  коментарите ви и видях линийките. Зарибихте ме страшно. Резултатът е 24 кг стопена мас. Остават още 10-15.  Hug Hug Hug за всички!

# 68
Нова година, нов късмет и ново (по-леко) тегно на всички пожелавам!  Crazy Hug Crazy Hug Crazy
честит имен ден на Филюдка! Каквото си пожелаеш да се сбъдва и все така да ни радваш...  bouquet  bouquet  bouquet

Аз най сетне имам време и докладвам моите изследвания:
Най-доброто е че желязото ми от 7 е вече 33 (нормално е от 37 нагоре). Все още има какво да се желае, но ще го оправим ние.
Холистерина ми се е смъкнал (имах над 220 по рано) и сега е 159 (нормално е под 200).
Захар, ХДЛ, ЛДЛ, Феретин  всичко в норма.

От кръвната ми картина пише следното:
МЧ и  МЧК  са малко под нормата.
РДВ-CV и МПВ е малко над нормата.

Аз докторка не съм и не знам повечето какво значат. Ще ида на патоложката ми да ми го прочете и ако каже нещо ще докладвам.

Надявам се че всички сте си прекарали супер (и режимна) Новата година.  bouquet  bouquet

Аз все едни реклами на шоколади гледам по телевизията и ми се... Абе не знам какво ми се прави. Трета фаза ще дойде до няколко месеца (надявам се най много 4-5) и си мислех... на Гала какво можеш да ядеш?? Ей така, за да ме държи "сита" от сега... Praynig

Лека на всички! Hug

# 69
ЧЕСТИТА НОВА 2010 ГОДИНА!  И ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И РОЖДЕННИЦИ! Hug
ПОЖЕЛАВАМ НА ВАС И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА -НАЙ ВЕЧЕ ЗДРАВЕ,ЛЮБОВ И ЕДНА ГОДИНА ИЗПЪЛНЕНА САМО СЪС ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ! Grinning
 Hug Hug Hug

П.П ПРИ МЕН ВСЕ ОЩЕ НИКАКЪВ НАПРЕДЪК-ПО ОТНОШЕНИЕ НА КИЛОГРАМИТЕ,ОСВЕН 2 КГ,  КОИТО СВАЛИХ ПО ВРЕМЕ НА УДАРНАТА ФАЗА  Rolling Eyes .....

# 70
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! МНОГО ЗДРАВЕ, УСПЕХИ, ЛЮБОВ И КРАСИВИ ФИГУРИ НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА ( и момчета)!  Hug

Ето ме и мен отново сред вашите редици, редовно Ви чета, въпреки, че съм писала едва 3-4 пъти. Накратко моята история, започнах режима на 3 Януари 2009 от 68.00кг и на 3 Март 2009г. бях 58кг. След това порция неприятности и смъкнах до 55 кг. Цяло лято държах на 55 - 56.500кг. като спазвах трета фаза от 25 Април и какво направих началото на Октомври...........започна се с едни шоколади и бисквити с подсладители, плодове в големи количества - имах изпити и уж си набавях храна за мозъка:)), килограмите се качиха до 58.00кг и аз се успокоявах, че имам време , малко са и ще ги смъкна и не спрях да ям нережимности - особено мандарини и сладкиши, имах честта и една баница да опустоша. И така Ноември и Декември набързо дигнах до 62.00кг. не мога да повярвам , че това съм аз и така развалих добрата си визия и така мечтаните килограми. Докато бях на режима, не съм изпитвала никакви трудности да го спазвам, нито са ми се преяждали нережимни храни в такива количества, сякаш тези 3 месеца не бях Аз, не бях виждала храна.
Та тази година, днес 2 Януари за мен е заветния ден и започвам отново с първа фаза. Предполагам, че свалянето няма да е лесно, ще си водя поправителна линийка.
Моля Ви момичета подкрепете ме, страх ме е от самата се беси, дали ще се справя отново и така както омазах режима последните 3 месеца, дали няма да се проваля и сега. Ако има някоя мацка в моето положение, нека пише за да се подкрепяме взаимно за постигането на заветната цел и да не правим подобни глупости!
Успех на всички и бъдете режимни! Simple Smile

# 71
Здравейте,милички! Hug
Аз днеска няма да се тегля.Два дни проблем с 00.Изобщо няма да припаря до кантара и ще питам в аптеката нещо бързо -действащо- разкарващо,че ще гръмна вече. #Crazy
Nimowe,на гали си ядеш всичко ,което ти се хапва ,а по принцип е забранено,но без да прекаляваш и само на едно ядене.Или обед ,или вечеря.Аз в началото от пусти глад за сладко ,съм си устройвала гали само на баклавички ,примерно. Joy
Може 50гр алкохол,десерт,чаша бяло вино.Абе както си решиш,ама си имай едно наум. Hug
happysmile-4е,хубав късмет.А дано!
На мен ми се падна парата.Да видим колко ще я удържа/ Joy Ако въобще дойде... hahaha
Марпълчеее,много сте хубавки с половинката,само щерката защо така сериозна излиза / Hug Hug Hug
Момичета ,дайте идейка за украса на печено пиле.Днес ще ходим на кръстник ,че ми се иска по -нетрадиционно да поднеса пилето и питата. newsm78 newsm78 newsm78

# 72
  • София :(
         Добро утро  Hug
     Хубаво нещо било да си отспи човек  smile3507, само да видим после как ще се науча пак да ставам в 5... Я да му пийнем по кафе, че и днес продължават празниците, другото ще го мислим цяла година.

Тази сутрин резултата от срещата с Кантарев е 78.00, ама учудващо добре се държи този сладур..., аз очаквах къде по-страшни поражения, а той!?
          Аз се захващам малко с домакински "фитнес", а на вос пожелавам усмихнат, слънчев и красив ден  Hug Hug Hug

# 73
Здравейте!  Laughing
Как сме, как сме?  Wink Гледам, увеличаваме се нещо. Ами, освен да пожелая успех на включилите се дотук нови и нови-стари момичета и да се моля догодина да не съм в тая група.  Praynig
Тони, щерката е сериозна, понеже искаше да ходи сама на дискотека, но ние се проявихме като отговорни родители и не я пуснахме. Всъщност не е сериозна, ами е силно опечалена, но това е положението, не е лесно да си пубертет.
Сега ви пускам да си послушате музика и заминавам да готвя и после да чета, че имам да се явявам на един конкурс (като дойде моментът, ще моля за палцестискане).
http://www.youtube.com/watch?v=Qr31Vhu01fc
Гушкам ви!  Hug

# 74
хайде за много години
живи, здрави и слаби

и само да припомня на тези, дето си избраха Сара Конър, как тя тренираше в Терминатора
тез мускулки не са само от диетка, а и от успоредка и лицеви
 Mr. Green

желая на всички постигане и запазване на желаното тегло
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт