Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са основните теми в публикациите?
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Основните теми, обсъждани във форума, включват здравословно отслабване, подкрепа и съвети за спазване на диета, споделяне на лични постижения в отслабването, пожелания за здраве и щастие и обмен на празнични поздрави и пожелания. Във форума се обсъждат лични преживявания, постижения и предизвикателства при придържането към диетичен режим на хранене. Споделят се съвети за постигане на успех в диета и се обменя информация и мотивация помежду си.
-
Какви са основните теми в публикациите?
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени участниците във форума?
-
Какви съвети се споделят във форума за отслабване и поддържане на здравословен начин на живот?
-
Какви са основните теми в дискусията?
Не че не и вярвам ама на другите не вярвам. 
Аз започнах новата година с МЦ хич не съм се теглила и си хапвам от всичко
,но сряда и четвъртък съм решила да си направя два П дни,и след тях ще решавам как да продължа,сега ще се върна да ви прочета,че нищо не съм чела.
Много здраве и късмет! 
Смятам с по-кратка първа фаза да е и по-кратък втори етап 
Ама той целия квартал ходеше и като излезем в полунощ да гърмим, направо се понасяхме на там.
Тъй, че не бъдете прекалено строги.
Айде дано те засити тази мисъл за още няколко месеца. Всички чакаме галата като Нова Година 
То трябва да се пише редовно, по срещи да се ходи.... и да се яде
Напоследък нямам време нито да чета нито да пиша,но си мисля за вас и в скоро време ще наваксам с пропуските.Много прегръдки на всички!

Малко е да се каже ,че съм доволна.Бях се подготвила за + кило две отгоре ама ми се размина