Въоръжаваме се с търпение, че от 1 януари в Дюкан ще има нови попълнения - 219

• 39 390
  • 763
  •   1
Отговори
# 75
Марпълче,че не е лесно ,не е .Моята още не смее и да ме пита ,защото знае отговора,въпреки че нейни съученички ходят (на 13г е). Naughty Не че не и вярвам ама на другите не вярвам. Crossing Arms

# 76
Честита Нова година момичета,да сте живи,здрави и отслабнали HugАз започнах новата година с МЦ хич не съм се теглила и си хапвам от всичко ooooh!,но сряда и четвъртък съм решила да си направя два П дни,и след тях ще решавам как да продължа,сега ще се върна да ви прочета,че нищо не съм чела.  bouquet

# 77
Честита 2010 година!
Да ви донесе повече здраве, късмет, любов, пари и сбъднати мечти!

# 78
Честита Нова Година Simple Smile Много здраве и късмет!  Heart Eyes
Приемате ли стари-нови?
Миналата година започнах на 2 януари и до началото на юни направих 22 минуса. По празниците и малко преди това обаче плюсовете вече станаха 5 и отново съм на поправка Wink Смятам с по-кратка първа фаза да е и по-кратък втори етап Simple Smile
Успех на всички !   bouquet

# 79

Тони, щерката е сериозна, понеже искаше да ходи сама на дискотека, но ние се проявихме като отговорни родители и не я пуснахме. Всъщност не е сериозна, ами е силно опечалена, но това е положението, не е лесно да си пубертет.

Ох, милата  spoko
И аз на 13 ходех на дискотека  Blush Ама той целия квартал ходеше и като излезем в полунощ да гърмим, направо се понасяхме на там.
В друго време (непразнично), ако не ме пуснеха, излизах през прозореца  hahaha Тъй, че не бъдете прекалено строги.
Тони, като те чета, си се представям стриктна няколко дни и чак тогава на среща с кантара  Laughing Само се надявам да не стигам до разхлабителни, че без тях съм зле, ама с тях още повече  bite
Nimowe, на гала можеш абсолютно всичко да ядеш  Peace Айде дано те засити тази мисъл за още няколко месеца. Всички чакаме галата като Нова Година  Laughing пък като дойде, се чудим как да си я спестим, с надеждата като не правим гали, да свалим още малко  hahaha Е, има го и страха от покачване  Wink
Mma Ramotswe , много навреме ми дойде това припомняне за спорта, ама 'що така се е загнездил този мързел в мен  newsm78
@ALEKS@ , малко пишеш, затова не сваляш  Joy То трябва да се пише редовно, по срещи да се ходи.... и да се яде  Laughing

# 80

Момичета отдавна не съм чела, а още по отдавна не съм писала, но не мога да не Ви поздравя с Новата Година-искам да Ви пожелая много здраве, щастие, любов, късмет и много берекет! Бъдете волеви и стриктни, превърнете мечтите в цели и постигайте целите си винаги!

Петенце Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, Криси Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, Дидка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, Дани Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, всички любими момичета, няма да изброявам, защото ще пропусна някой, а не искам, прегръщам ви и ви целувам....и се надявам скоро да стана така редовна в темата, както бях доскоро.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Поздрави и целувки за всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!!!

# 81
  • Basel
Честита Новата 2010 Година на всички!Нека тя ни донесе много здраве,късмет и свалени килограми и нека усмивките не слизат от лицата ни! newsm51Напоследък нямам време нито да чета нито да пиша,но си мисля за вас и в скоро време ще наваксам с пропуските.Много прегръдки на всички! hug

# 82
Честита Нова Година на всички Grinning
Да се отчета - никакви поражения след преяждането нон стоп със режимни манджи. bowuu Малко е да се каже ,че съм доволна.Бях се подготвила за + кило две отгоре ама ми се размина  Grinning
Мис Марпъл дъщеря ти е много сладка ама наистина гледа доста тъжно. Но ти си права  на 13 е   малка още за ходене по купони  .

Последна редакция: сб, 02 яну 2010, 18:31 от Lady Camellia

# 83
Леле, тва мойто дете стана героят на деня с тъжната си новогодишна физиономия  Laughing Значи, първо искам да поясня, за който не знае, че тя е на 13 все още. Очевидно е моя грешка, че се стремях да насърчавам самостоятелността й от малка и сега си бера плодовете. Всъщност се опитвах да правя обратното на това, което правеше майка ми с мен, само че моето чедо се оказа с коренно различен характер и нуждаещо се от коренно различен подход, за който, мисля, вече е късно. Също искам да кажа, че от нейните съученици в новогодишната нощ излязоха само няколко момченца (но те за разлика от нея са деца и е различно) и едно момиче, което обаче беше придружавано от пълнолетна първа братовчедка.
Извинете ме за спама, но достатъчно ми е трудно с нея, та да се налага и да доказвам, че не съм жестока майка.
Айде, за да не е съвсем спам, днешното меню: бъркана баница, супа топчета, пиле бешамел, баварски крем, пангасиус на тиган с млечен сос.

# 84
   Здравейте,сладурки!
   ШУШКА,НУШ,ТЯНА,ТОНИБГ,ПЕТЕНЦЕ,МИС МАРПЪЛ/невероятни снимки,адмирации/,ХЕПИСМАЙЛС,СМАЙЛЧЕ,

# 85
Далечен привет прекрасни  Hug

Мименситка  Hug изплаши ме бе  Laughing Снощи чаках до сред нощ да пуснеш закуската и да си лягам, а ти поспаланка си била  Laughing
Весе  Hug айде пускам обещаните снимки  Peace

За всички от тук до края http://tqnaus.snimka.bg/daily/az-s-m-si.426831.16682587
п.7777

Вчера активна почивка и стриктен протеинов ден.Днес много доволен  Laughing

Пожелавам ви приятни събота и неделя   bouquet

# 86
  Марпълче , не се коси не си жестока , а това че си я направила самостоятелна според мен е най-доброто за едно дете , все пак родителите няма да са вечни и всеки индивид трябва да е способен сам да поема отговорностите на живота ! Страхотни снимки на дома и семейството !  Hug Heart Eyes

Тяна , страхотна си , много хубава , само накрая на снимките видях нещо доста нережимно  Thinking

Хубава вечер от мен сладурани и много целуфффки   bouquet

# 87
   ТЯНА,страхотна си!Радвам се и съм щастлива,че имам щастието да те познавам лично!

# 88
Здравейте,мацки! Твърдо съм решила да започна диетата на Дюкан,но искам да попитам има ли опасност да се почувствам зле,или няма такива странични ефекти. Аз имам за сваляне около 5-6 кг.  За колко време според вас може да ги сваля. И още нещо-забраната за алкохол ...аз не съм му фенка,но от време на време имам нужда от мъничко релакс с чашка уиски или коняк. Изобщо ли не трябва да се пие алкохол?

# 89
здравейте и от мен момичета !
днес не съм се теглила Laughing че имам  проблем с WC-то и може и + да ми отчете кантарчето Rolling Eyes  , а и при мен никакво движение.Лежа си на канапенцето и си разчитам  само на Дюкан Joy ...............незнам вие как сте със спорта ,но аз не съм му почитателка Embarassed   Embarassed
ГАРДЕНИЙКА-хапвам аз даже май множко Laughing Grinning
менюто ми за днес беше-овсени трици 3 супени лъжици с 250 грама кисело мляко 0,1 %,1 яйце +3 белтъка,пилешко бутче без кожата,2 чаши кола лайт,още 250 грама кисело мляко,една голямаааа  риба във фолио на фурна със  една малка салатка.  newsm78 май това е засега,но аз си лягам доста късно и не се знае какво още ще погълна Joy 
много целувки за всички и лека и спокойна нощ!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт