Въоръжаваме се с търпение, че от 1 януари в Дюкан ще има нови попълнения - 219

• 39 045
  • 763
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Викиииии - ама ще те набия най - накрая, да знаеш Crossing Arms  HugПърво какъв е тоя пораженчески глас, няма да се даваш ей Naughty Ами, ако снаха й е забременяла 46 килограма, нормално е в 6 месец да е колкото нас. А и не слушай такива злобни хора, те, ако искат да те обидят, все ще намерят за какво. После ще ти казва, че си грозно слаба вече... Всеки има такива около себе си #Cussing out И аз те видях на Коледната среща, изглеждаше чудесно Crazy Hug
А за отслабването пак - ти си знаеш най - добре Hug Но моля те, внимавай, не е безобидно така, нагоре надолу(с най - искрени чувства) Hug

# 541
Да, да за съжаление, го знам това за асансьора, че е много вредно, ама не мога да се оставя на сегашното дередже. Поставила съм си по-малка цел (т.е. да не свалям толкова много кг, колкото преди, за да не ми се появи пак нещо) и мисля, че ще е по-добре. Много съм се подула напоследък и много кг качих с противозачатъчните, но имаше причина, дано лошото не се повтаря.

# 542
Викиииии - ама ще те набия най - накрая, да знаеш
Аааааа и аз и аз...И аз се присъединяваям към боя...Давай да я набием да не говори глупости....

Викииииия се стягай и не се прави на жертва.Нализнаеш,че "добрите благопожелатели" са навсякъде.....Ааааа,ма ха! Няма да им се даваш! Можеш,знаеш как стават нещта.Действай и повече да не съм видяла,че се качваш на асансьора нагоре....Удръж положението и ще видиш,че и здравето ти ще се подобри. Hug Hug Hug Hug Hug

# 543

Един мехлем на "Vicks" производство на Проктъл анд Гейбъл, който предполагам го има в България.Мехлема се казва "VapoRub". Повярвайте ми невероятно ефикасно лекарство  Peace с евкалипт за всякакви настинки, особено усетени в началото.Просто намазвате гърдите, гърба, под носа, челото и целите табани с пръсчетата барабар и слагате чорапи.Завивате се и сутринта сте чисто нови  Grinning . Особено за децата ви ще ви е от голяма полза.      

п.п.наистина е много добро,ако го има в БГ можете да го използвате както за вас така и за дечица!

ТЯНА- МНОГО  ДОБРЕ СЕ СЕТИ АЗ ГО БЯХ ЗАБРАВИЛА!    Hug

# 544
  • София
Вики  Hug Heart Eyes, не се връзвай на такива приказки  Naughty Ако искаш, пък да знаеш миналата седмица една много "мила" колежка ми каза първо, че съм отпрала големи бузи и ще ми стават още по-големи, после добави, че то от слабеене, после ще се разболея  ....... та не разбрах точно - ще дебелея ли или ще се разболявам... или и двете  Mr. Green

Със сигурност съм амнезирала, обаче..., щото забравих да поздравя едно момиче за страхотната и промяна - Virginia0281 Браво!   bouquet

Ако пак се присетя нещо - пак ще пиша, че май склероза ме гони  Rolling Eyes

# 545
Алеекс...какво става с последните постовееее hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

smile3534 smile3533 smile3532

Нелсънчее  Joy Joy Joy Joy Joy

На мен пък ми казват,че откакто съм отслабнала хич не ми било хубаво така...Пък преди ми викаха обратното.....Та и аз съм в чуденка кое е вярното Joy Joy Joy

# 546
 Embarassed Embarassed Embarassed ОФ МНОГОООО СЪЖАЛЯВАМ МОМИЧЕТА,Е НЕМОЖАХ ДА ГО СЛОЖА КАТО ЦИТАТ И КОМПЮТЪРА МИ НЕЩО СЕ ГАВРИ С МЕН!ИЗВИНЯВАМ СЕ!  bouquet  Rolling Eyes

# 547
  • София
Угодия нЕма  Joy Joy hahaha

# 548
Привет момичета!!! Първо да се похваля(ако може така да се каже, де) -400гр....А искам пак да питам нещо(нали съм си новичка) вчера си взех някаква шунка от птиче месо, но нещото което ме притеснява, е че съдържа картофено нишесте и соев лецитин(май така беше) и май не мога да го ям, а?

# 549
Днес съм 62 ураааа newsm68 newsm44

И аз кат' меродията да се цопна на манджата по повод дискусията за асансора и возенето на него. То станалото станало, който решил да се поправя, който не, да не...за мен най-важното е НЕДОПУСКАНЕТО на поправка Naughty (Малиии ooooh! е га'ти нИвИроятната мисъл - без мен нямаше да се сетите hahaha hahaha)
Просто да споделя де, аз винаги съм се чудела някой като казва върнах 20 кг . Това направо си е кощунство със себе си. Не разбирам как така с лека ръка се връщаме на старото положение, след като с толкова труд сме достигнали желаното. Нали като се качим на кантара и видим резултата от вчерашното наплюскване, трябва да ни светне лампата.Какво толкова, ако днес не се наплющим нережимно  newsm78
И друго...както казва Шуши - Лакомия Twisted Evil Имам я в къщи. Моята сестра е Дюканка и свали повече пт 15 кг. Обаче тя винаги е била лакома и сега напоследък и пада пердето. А бе то нормално ама да е веднъж в месеца, пък то нейното ежедневно. Пример за лакомия е това, че дори и режимната храна я яде като че ли някой ще й я вземе.Давам и едно ролце от пуешка шунака, напълнено със салата Снежанка и тя щеше да ми отхапе пръста  ooooh!
И друго си мисля  Thinking аз напоследък готвя режимности от рецептите на Тумбето, Лео и от сайта.Преди по карахме на скари и такива лесни и бързи. Аз по принцип хич не съм кулинар, обаче сега даже ми се готви. Такива интересни рецепти и се получават страхотно. Снощи направих едно пиле на Лео с морков, лук, праз и гъби в иената, че сестра ми вика ''Како ма, ти какво си се разготвила напоследък и супер вкусно...нЪл' нИ можеше  Wink
Та от всичкото това изписано, секретната ми мисъл беше, че ако си готвим наистина разнообразно и интересни рецепти, да сервираме вечер празнично и там всеки според фантазията си, тогава храненето си става празник и с кеф да се наплюскаш, ама режимно...

И така...малиии... и други работи ме напъваха ама мноУ стана.
 Hug Hug Hug Hug Hug за който иска

# 550
Здравейте момичета,първо искам да пожелая на болничките  Illда оздравяват бързо  newsm44 и да се чувстват по-добре.Също искам да благодаря на всички за чудесните пожелания радвам се че снимките са ви харесали.Сигурно се повтарям ,но искам още веднъж да благодаря на всички които участват в темите за Дюкан  Hug Hug Hugви всичките и  Hands Clapза това че с вас стигнах до тук и се надявам заедно да стигнем до финала на тези килограми.Желая на всички ви лека и отслабваща седмица  bouquet Simple Smile

# 551
Здравейте дами. Чета ви от 1 година и с вас отслабнах 15 кг. от които 5 си върнах .За първи път ви пиша и се присъединявам към вас Simple Smile

# 552
Привет момичета!!! Първо да се похваля(ако може така да се каже, де) -400гр....А искам пак да питам нещо(нали съм си новичка) вчера си взех някаква шунка от птиче месо, но нещото което ме притеснява, е че съдържа картофено нишесте и соев лецитин(май така беше) и май не мога да го ям, а?
Тц! Не става.....Купи си пуешка шунка да ти е мирна главата....

# 553
Здравейте.
Първи ден ми е, нова съм. Дотук съм на едно кисело мляко и малко луканка.
Имам около 9 кг за сваляне. Успех на всички ни. Hug

# 554
Здравейте.
Първи ден ми е, нова съм. Дотук съм на едно кисело мляко и малко луканка.
Имам около 9 кг за сваляне. Успех на всички ни. Hug

Ти коя диета правиш  newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт