Въоръжаваме се с търпение, че от 1 януари в Дюкан ще има нови попълнения - 219

• 39 051
  • 763
  •   1
Отговори
# 525
  Хеписмайлче , в тази връзка искам да кажа какво ние коментирахме на срещата : За съжаление ние, всички ние , които сме имали наднормено тегло сме едни наркомани зависими от храната ! Работата е там , че ако някой си въобрази , че след свалянето на независимо колко кг , ще започне дори и след направени правилно и стриктно 3 и 4 фази да се храни неконтролируемо , просто да забрави ! При нас просто организма е закодирал старото тегло и ако искаме светкавично да не качваме отново , то поне 3-4 години трябва да задържим постигнатото в даден момент ! Истината, е че дори и след години , ако нормалния човек без проблеми в кг яде 1 парче торта ние трябва да ядем половината на неговата порция ! Това е моето мнение !

ДА кажа сега за себе си : свалени 25кг от 04.09.2008 до 01.04.2009 год ! Влизане в трета качени 2-3 кг , но до 20.12.2009 задържани 61 кг , сега след празничното освинване кг от днес сутринта са 64 -65 , за това от днес съм във стриктна Втора без плодове докато не станат пак 60 -61 !

Danili , честит рожден ден , много сбъднати мечти и хубави моменти с любими хора !   bigdance2

Луси , тигани всЕкакъв размер за теб  fight
  virginia0281 , пожелавам ти да задържиш постигнатото и да достигнеш новата цел с лекота ! Браво   bouquet
  Марпълче , очаквах да кажеш че си 83 , и аз щях така да почна да си втълпявам  Heart Eyes Hug
Nasty Witch, проблама с щитовидната не е шега , задължително направи хормони , но и ултразвуков преглед , защото при мен в хормоните проблем нямаше , а на УЗИ то се видя възпаление !
  Гушки на всички  Heart Eyes Hug

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 13:14 от mmmshushy80

# 526
Здравейте пак  Mr. Green
От днес официално се записвам във вашите редици.
Наложи се да мина на антибиотик и да прекратя кърменето - мисля да е окончателно  Peace
От няколко дена се настройвах на вълна диета - закусвам мляко с трици, избягвах хляба и други подобни занимания.
На 30.12. се теглих - бях 80кг ( Embarassed сраааам), а оня ден бях 76  Mr. Green Намаленото количество на храна си е казало тежката дума.
Все пак не съм много сигурна без дрехи колко кг съм и няма да бързам с линийка.
Целта ми е поне 60, пък може и 56-57  Hug
Тоя път реших да си взема ел. кантар и чакам мъжо довечера да ми го купи.
Измерих и обиколките, ама тях няма да споменавам, че са плачевни  ooooh!
Хладилника се понапълни с Дюкански "манджи" и съм готова  Mr. Green

Успех на всички и много минусчета  Hug

Наздраве  Crazy

# 527
  • София
mmmshushy80 - Шуши, аз никого не упреквам и аз съм в тази група - на хората, които качват лесно и, за разлика от много други(здравословни проблеми, бременност и т.н.), аз качвам от чиста лакомия. Казвала съм няколко пъти - през трета и четвърта и аз качих 3-4 килограма, които засега не мърдат - ни надолу, ни нагоре, гледам да се ограничавам, да ям разделно, но не планирам отново да минавам на строг режим, какъвто и да е. Въпросът е не да се обвиняваме и обясняваме защо качваме, а да помислим какво става с организма ни, когато рязко пада с 20 надолу, после бързо 20 нагоре, после пак надолу. Колко пъти може да стане така? Дюкан работи, то е ясно, не отричам. Но колко пъти е редно да го приложим и то в рамките на 1- 2 години примерно?

# 528
Добро утро.....налага се да започна антибиотик....та се чудя дали да не карам на ПЗ през това време  ...и имам спомен, че триците не трябва да се ядат  Thinking
Какво реши - на ПЗ ли минаваш  newsm78
И имали  значение какъв и за какво е антибиотика или важното е че е АБ и толкоз  newsm78

# 529
happysmile , миличка не обвинявам никого , просто след последната среща и споделеното с момичетата за безразборното хранене , стигнахме единодушно да извода , че именно нашата лакомия е зависимост !
 Извинявам се предварително , НЕЖЕЛАЯ ПО НИКАКЪВ НАЧИН ДА ЗАСЕГНА НИКОГО !  Hug

# 530
Хората са го казали-Каквото си направиш сам,никой не може да ти го направи.Аз съм една от тези които си го направи сама.Видях какви са последствията когато си загубиш акъла и смятам да не го повтарям.Амбицирана съм страшно много да проявя вродения ми инат и да не позволя на онази проклетия лакомията да припарва близо до мен.И аз съм на мнение,че с тази диета слагаме началото на коренно различна култура на хранене за цял живот.Пожелавам ви една минусова седмица с много усмивки Hug

# 531
Здравейте!
И аз имам въпрос:всякаква ли извара която е суроватъчна може да се яде или трябва и да е обезмаслена?Купих си на Маджаров и не знам сега дали да ям. Нямаше обезмаслена.
На болните -бързо оздравяване!
Яж я спокойно.Нямаш проблем. Hug

# 532
  • Basel
Здравейте и от мен!Не съм писала от много време,но си спазвам режима и килцата полека лека вървят надолу.Скоро имах месечинка и за отчет,за 3 месеца съм свалила 19 кг,20см- ханш,16см-талия,16см -бедро,9см-прасец,15см-гръдна,16см-подгръдна.Добре дошли на новите момичета бъдете стриктни и резултатите няма да закъснеят Peace.Virginia Hug,изглеждаш много добре,продължавай все така.Danili nbirthday много успехи и сбъднати мечти  bouquet.

# 533
Момичета, казвайте някакви бабешки лекове за пневмония, приемам и нережимни предложения, че просто вече не знам докъде ще я докарам. Смениха ми антибиотика в четвъртък и май съм по-зле отколкото в началото. Така че минавам и на алтернативна медицина вече.

Вещи, включвам се на прима виста с въпрос: практикувала ли си лапи от синап? Ако се повтарям с някой, съжалявам, но нямате изчитане... 
Simple Smile
И разбира се, привет на всички! Отдавна не съм наминавала, но паметта ми е силна за вас.

# 534
да попитам още нещо
прясно мляко може ли да се пие
понеже аз кисело чисто не мога да ям, само тия плодовите на активия но те са забраненине сега
и да попитам колко дни се яде само яйца в първият етап? и по колко на дедн най много и само белтъка и ли и жълтъка може?
оле мн станаха питанките Simple Smile

# 535
  • София
Цитати от книгата:

1. "Отслабването е може би много важно за психическото или физическото ви благополучие и рискът, на който ви подлага циркулирането на тези мазнини, е компенсиран от извлечената полза. Но не бива да извършвате тази операция повече от веднъж или два пъти в живота си. Този, който неуспешно се опитва да отслабва веднъж или два пъти годишно, всеки път се озовава в ситуацията на човек, претоварен от холестерол.
     Това не е опит да ви сплаша, а предупреждение за една съвсем реална опасност, малко известна както на пациентите, така и на много лекари.
   За това и вие, които сте имали късмета да отслабнете, изберете единственото логично обяснение- запазете скъпо струвалото ви тегло, преди да преминете към окончателната стабилизация. "

2. "  Всеки, който многократно слабее и пълнее, се ваксинира срещу отслабването, тоест след всеки неуспех ще му е по-трудно отново да свали натрупаните килограми. Организмът му ще запази спомена за диетите и все по-успешно ще устоява на новите опити. Всеки неуспех отваря вратата за нов неуспех. "

3.  "Връщате се към нормалното хранене 6 дни в седмицата, като не губите добрите рефлекси, придобити по време на предишните етапи, и спазвате чиста белтъчна диета през седмия ден - в четвъртък или, ако това е невъзможно, в сряда или петък, редовно и стриктно до края на живота си.
Приемате всеки ден по 3 супени лъжици овесени трици.
Ако пренебрегнете тези две мерки, които са едни от стълбовете на плана Протал, бъдете сигурни, че сте обречени на средносрочно натрупване на
ВСИЧКИ СВАЛЕНИ КИЛОГРАМИ!"

newsm03

# 536
  • София
да попитам още нещо
понеже аз кисело чисто не мога да ям, само тия плодовите на активия но те са забраненине сега
и да попитам колко дни се яде само яйца в първият етап? и по колко на дедн най много и само белтъка и ли и жълтъка може?
Млякото е до 200 - 250 мл.
Цял ден само на яйца ми се струва ужасно, честно казано . Може и белтъка, и жълтъка, ограничение няма, но трябва да се съобразиш с тялото си - дали имаш алергии или нетърпимост, проблеми с холестерола. Ти защо искаш да караш дни на яйца, по - добре разнообразявай с пилешко, риба Hug

# 537
Цитати от книгата:

1. "Отслабването е може би много важно за психическото или физическото ви благополучие и рискът, на който ви подлага циркулирането на тези мазнини, е компенсиран от извлечената полза. Но не бива да извършвате тази операция повече от веднъж или два пъти в живота си. Този, който неуспешно се опитва да отслабва веднъж или два пъти годишно, всеки път се озовава в ситуацията на човек, претоварен от холестерол.
     Това не е опит да ви сплаша, а предупреждение за една съвсем реална опасност, малко известна както на пациентите, така и на много лекари.
   За това и вие, които сте имали късмета да отслабнете, изберете единственото логично обяснение- запазете скъпо струвалото ви тегло, преди да преминете към окончателната стабилизация. "

2. "  Всеки, който многократно слабее и пълнее, се ваксинира срещу отслабването, тоест след всеки неуспех ще му е по-трудно отново да свали натрупаните килограми. Организмът му ще запази спомена за диетите и все по-успешно ще устоява на новите опити. Всеки неуспех отваря вратата за нов неуспех. "

3.  "Връщате се към нормалното хранене 6 дни в седмицата, като не губите добрите рефлекси, придобити по време на предишните етапи, и спазвате чиста белтъчна диета през седмия ден - в четвъртък или, ако това е невъзможно, в сряда или петък, редовно и стриктно до края на живота си.
Приемате всеки ден по 3 супени лъжици овесени трици.
Ако пренебрегнете тези две мерки, които са едни от стълбовете на плана Протал, бъдете сигурни, че сте обречени на средносрочно натрупване на
ВСИЧКИ СВАЛЕНИ КИЛОГРАМИ!"

newsm03
Всичко е вярно за съжаление Sad Изгърмях си първия куршум, дано втория го опазя!
Да ви се оплача как ме обидиха днес - Една дама, ми каза, че съм била с размерите на бременната й в 6-ия месец снаха Sad . Подейства ми като леден душ. Поне вчера приключих с хапчетата и дано скоро заприличам поне на бременна в 4-ия или 3-ия месец  Praynig.

# 538
да попитам още нещо

Тя Хеписмйлчето( Hug) хубаво ти е казала.....Ама ти прочети още един път първата страница и по-точно за ударният етап.Там си пише какво е разрешено.Разнообразявай си менюто.Така хем ще си сита,хем и на небцето ще ти е приятно.
А киселото мляко можеш да си овкусиш със степче с любимият аромат.
Имам въпрос:Да не би да не харесваш месо и да си мислиш,че ще минеш номера само с яйца????

Новичкитеее не яжте еднообразна храна.Има достатъчно разрешени неща,които да разнообразаят менюто ви!И така не лишавате организма от витамини и минерали...Следователно не вредите на себе си.

П.П.Викиииии,нали те видях на коледната среща бей!Какви ги говориш сега.... Hug Hug Hug Hug

# 539
Цитат
П.П.Викиииии,нали те видях на коледната среща бей!Какви ги говориш сега.... Hug Hug Hug Hug
Мастърче, то и тогава не бях слаба...Сега съм си стигнала върха Sad Карам П ден, но ми трябват по-скоро П месеци, не че ще го направя де Simple Smile Кротко към целта, това ще е...

Общи условия

Активация на акаунт