Въоръжаваме се с търпение, че от 1 януари в Дюкан ще има нови попълнения - 219

• 39 052
  • 763
  •   1
Отговори
# 510
Искам да попитам, чай позволява ли се при диетата и има ли значение от чая
мерси
дано някои ми отговори
  bouquet

# 511
Искам да попитам, чай позволява ли се при диетата и има ли значение от чая
мерси
дано някои ми отговори
  bouquet
Пий си чай,само да е подсладен с подсладител,ако искаш да е сладък. Hug

П.П.Люскааааа....туЙ от менИ....  smile3527 fight

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 10:01 от TheNMaster

# 512
Добро утро.....налага се да започна антибиотик....та се чудя дали да не карам на ПЗ през това време  ...и имам спомен, че триците не трябва да се ядат  Thinking

# 513
Добро утро.....налага се да започна антибиотик....та се чудя дали да не карам на ПЗ през това време  ...и имам спомен, че триците не трябва да се ядат  Thinking
Офффф...Лео и ти ли душа? Sad

Здравето преди всичко.!!!

Триците увличат и витамините освен калориите...За АБ не знам,но е логично да извличат нещо и от там....

Бързо оздравяване...Пък после пак ще си подновиш схемата. Hug

# 514
Здравейтеее wavey

Валентина, благодаря... и браво за гардероба, сега с кеф ще се фръцкаш с новите дрешки.
virginia0281, невероятен резултат, браво. А представям си на 56кг как ще си.. скорошно постигане на целта ти желая.

Айде хубав слънчев ден на всички   Nature Sunny(т'ва време съвсем полудя).
А аз отивам да си търся нов аватар, че тоз' вече хич не е актуален.
 Hug

# 515
  • Морска приказка
Здравейте момичета. Мименситка вече  ви е почерпила с кафе, а аз ще почерпя режимно, че днес се остарява Laughing  това не е това , кото си мислите, а чиста водица

Пожелавам на всички болнички бързо излекуване  Hug

# 516
и аз съм ново попълнение-отслабнах 20 кг с Дюкан, но наново качих-не спазих 3 и 4 етап.Сега започвам наново, но съм чела,че е по-трудно.

# 517
  • София
Danili - Честит рожден ден, много щастие и успехи  bouquet Hug
animn - аз те помня от преди, успех в новото начинание Simple Smile
Момичета, като гледам темата след нова година и все повече се чудя нещо. Предварително искам да кажа, че не се обръщам към никого лично и не се заяждам, да няма после война на световете Laughing. Аз лично се чудя и си мисля - какъв стрес е за организма в рамките на 1 година да свали 20 килограма примерно, да ги качи пак и пак да почне да ги сваля. Т.е. за всички върнали се на поправителен(нямам предвид 3-4 килограма), не се ли опасяват, че прекалено агресивно подхождат към тялото си? Какво се случва при такива резки промени нагоре - надолу(1 година е сравнително малък период за 20 килограма според мен). Би било интересна дискусия според мен...

# 518
имам един въпрос когато слред ударната фаза се започва смесения етап  и се редуват 4:3 дните първо протеиновите дни ли се почват или смесените със эеленчуци!
благодаря за отговора!

# 519
Добро утро на всички  Peace Днес нямам минус , но да се оплача имам проблем с 00 .. Сигурно за това нямам минус де ... Laughing Незнам защо така се получава ... Знам , че триците са важни и всяка сутрин ги хапвам с мляко... Да се надявам , че ще се оправят нещата.. Иначе лек и отслабващ ден ви желая Hug

# 520
имам един въпрос когато слред ударната фаза се започва смесения етап  и се редуват 4:3 дните първо протеиновите дни ли се почват или смесените със эеленчуци!
благодаря за отговора!
4 П/3 ПЗ .....Лично аз предлагам след ударния период да се мине на схема 5/5 и след известно време да се мине 4/3,ако предпочитате....

Анимн и аз те помня отр преди.  Hug Но това което си направила(да прескочиш 3-та и 4-та) е ужасно неблагоразумно....

Момичета, като гледам темата след нова година и все повече се чудя нещо. Предварително искам да кажа, че не се обръщам към никого лично и не се заяждам, да няма после война на световете Laughing. Аз лично се чудя и си мисля - какъв стрес е за организма в рамките на 1 година да свали 20 килограма примерно, да ги качи пак и пак да почне да ги сваля. Т.е. за всички върнали се на поправителен(нямам предвид 3-4 килограма), не се ли опасяват, че прекалено агресивно подхождат към тялото си? Какво се случва при такива резки промени нагоре - надолу(1 година е сравнително малък период за 20 килограма според мен). Би било интересна дискусия според мен...
Мдааамммм...И аз смятам,че не е безобидно това нагоре-надолу за организма....

# 521
благодаря за отговора и за съвета ще пробвам 5:5!понеже имам доста за сваляне!
изкарах 7 дни ударна и свалих 7 килограма!имам за сваляне още 35 за сваляне! Confused

# 522
Добър ден!
Не е на добре работата с резките движения горе-долу.
В петък бях на очен, защото от известно време не мога да фокусирам погледа си и очите ми се разминават. Tired Първият въпрос на лекарката беше имала ли съм резки промени в теглото, защото това било сомптом на щитовидната жлеза... Прегледът потвърди, че нямам изменение в градусите и диоптера, което подозирах като вероятна причина за проблема.
Още не съм направила изследвания на хормоните.

# 523
Здравейте!
И аз имам въпрос:всякаква ли извара която е суроватъчна може да се яде или трябва и да е обезмаслена?Купих си на Маджаров и не знам сега дали да ям. Нямаше обезмаслена.
На болните -бързо оздравяване!

# 524
Здравейте!
virginia0281, чудесна си, постигнала си страхотен резултат и си станала много хубава, браво!
Danili,  bdbaloni
Мименситка, и аз се опитах да кажа това за изварата преди известно време, но никой не ми обърна внимание. По технология изобщо не съществува такова животно като кашкавалена извара. Взависимост от началния продукт тя е три вида - суроватъчна, млечна и от мътеница. И по масленост се дели също на три вида. Това, което нас ни интересува, е процентът масленост и нищо друго. А изварата ни ще е обезмаслена, ако е направена от обезмаслено мляко, суроватка или мътеница.
Аз например от много време ползвам една, от Метро, на която пише, че е с 1% мазнини. Пише, че е кашкавалена суроватъчна извара и според мен това е правилно, защото тя се добива точно от суроватката, останала от производството на кашкавал. Процесът на производство на сирене и кашкавал започва по един и същ начин - млякото се подсирва и се отцежда суроватката. Оттам нататък има разлики, но суроватката е вече отделена, а изварата се получава от сваряването и прецеждането й. Така че дали после от твърдата част е направено сирене или кашкавал няма абсолютно никакво значение.
Чакайте сега да ви кажа нещо, значи аз от миналата седмица не съм свалила нищо, но не съм и качила, стоя си 84. Обаче толкова упорито визуализирах и се самоубеждавах, че съм станала 83, та тая сутрин, като стъпих на кантара и видях 84, се стреснах и казах "мале, качила съм едно кило"  Joy

Общи условия

Активация на акаунт