Въоръжаваме се с търпение, че от 1 януари в Дюкан ще има нови попълнения - 219

• 39 033
  • 763
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Всички дошли на поправка
да попълнят спешно справка
колко са им пораженията
и да започват пак сраженията.

Да се вземат във ръце,
да си го сложат на сърце
и да внимават във Дюкан-а
за да не усетят пак тигана  Mr. Green

# 571
  • Пловдив
Здравейте мили дами  Hug ,

Имам няколко въпроса свързани с разрешените храни, на които тайно се надявам отговора да е да.
Да ви питам, мога ли да ям:
1. Маги Вкусна чаша - супичките /правя уточнение, че по принцип не ям фидето, а само водичката/
2. Безсолни маслини
3. Телешки суджук

П.П На всички болнички желая бързо оздравяване  newsm08, а на всички останали желаното вталяване  Peace

Отговорът е НЕ!

# 572
M5 Hug много ме развесели с тази поезия  bouquet Да ти кажа какво направих аз, пък ти ще си решиш - След празниците минах във втора и съм решила да е две седмици. Вече съм 62, а ако стана 61 ще е супер. После ще изкарам трета 30 или 40 дена за 3 или 4 кг и после ще си продължа трета Wink
Тедката за кръвното много дюканки са писали, че се нормализира. Аз също няколко пъти съм писала за себе си по разни поводи. При мен беше 160-90, а сега е 115/65 - някъде там варира, дори и като твоите показатели съм имала. Пиех три пъти дневно лекарства, а сега пия само сутрин по съвет на доки за да се предпазвало сърцето. Аз се съгласих, понеже при мен има и наследствени истории. Така че ако пиеш лекарства, посъветвай се с лекаря си, но би трябвало да ги намалиш Hug

Аз докЪт сА натутам, те наредили рими...аууу, супер сте Hug

# 573

Аз докЪт сА натутам, те наредили рими...аууу, супер сте Hug
smile3534 smile3533 smile3534 smile3533
Така сме ний болните.... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 574
Криси, и аз го правя този вариант, ама не е ли по-добре третата после отначало да се почне, а? newsm78 Не че го препоръчвам варианта на някого, даже напротив - не трябва да се стига до него, защото това според мен се брои за втори път и трети - няма.

# 575
  • Пловдив
Нямаме кво друго да правим  Laughing

# 576
Здравейте мили дами  Hug ,

Имам няколко въпроса свързани с разрешените храни, на които тайно се надявам отговора да е да.
Да ви питам, мога ли да ям:
1. Маги Вкусна чаша - супичките /правя уточнение, че по принцип не ям фидето, а само водичката/
2. Безсолни маслини
3. Телешки суджук

П.П На всички болнички желая бързо оздравяване  newsm08, а на всички останали желаното вталяване  Peace

Отговорът е НЕ!

Ех, знаех си, беше прекалено хубаво, за да е истина, но какво да се прави, щом не може няма!
Просто ми е много трудно и отчайващо в дните само П. Аз не мога да живея без салати и се опитвам да измисля поне нещо, което може да ми подобри апетита, защото честно казано ям малко и то именно защото ям само П, а както е известно в този режим трябва да се яде и то редовно. Моля за съвет  newsm78

# 577
  Вещии , може ли да ям филия с мас , молятееее кажи ДА   chef

ПП Meli5a, пробвай схемата 1П ден на 1 ПЗ ден , така може би ще ти е по-лесно !

М5 , страхотно стихче , както Мастърчето ти е казало , бълзо У правиОт път!  Hug

baby_jeiny , аз ще ти дам идейките които ползваме в къщи , зеле и молкови , моркови и печени пиперки /от фризера/ , зелена салата с лепички и краставица с кисело мляко , има и много хубави големи ряпи стават страхотно /особенно една дърга бяла/  другото е фантазия ! О, забравих любимата си салата зелена с краставица , лук и риба тон с лимонче , ако има и скаридка за разкош , става мммммм !

Jenusha  Hug

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 21:24 от mmmshushy80

# 578
  • in a Lovesong

Ех, знаех си, беше прекалено хубаво, за да е истина, но какво да се прави, щом не може няма!
Просто ми е много трудно и отчайващо в дните само П. Аз не мога да живея без салати и се опитвам да измисля поне нещо, което може да ми подобри апетита, защото честно казано ям малко и то именно защото ям само П, а както е известно в този режим трябва да се яде и то редовно. Моля за съвет  newsm78

Привет newsm68 сподели моля те какви салати си правиш през дните на ПЗ, защото особенно сега през зимата пресните зеленчуци са ужасни  smile3518 Купих си онзи ден домати и краставици и със зор ги изядох  Sick
Засега ям зеленчуци на пара и зеле с моркови някой път а и миш маш

# 579
Аз не мога да живея без салати и се опитвам да измисля поне нещо, което може да ми подобри апетита, защото честно казано ям малко и то именно защото ям само П, а както е известно в този режим трябва да се яде и то редовно. Моля за съвет  newsm78

Ако наистина чак толкова не можеш (според мен просто не искаш), опитай със схема 1П/1ПЗ. Ама според мен този режим е за хора със силна воля и мотивация, които се информират за това, какво трябва да се яде, преценяват силите си и започват с ясното съзнание, че мърдане няма. В противен случай само се измъчва организма за определен период и обикновено не се докарва до край. С най-добри чувства - успех ти желая.

А, Шуши ме изпреварила Hug

# 580
  • София
Jenusha, приемам конструктивната ти критика и си приготвих току що една питчица. Добре изглежда и се надявам да е разкарала непоносимостта ми към триците Simple Smile Утре ще разкажа. Лека от мен Grinning

# 581
Jenusha, приемам конструктивната ти критика и си приготвих току що една питчица. Добре изглежда и се надявам да е разкарала непоносимостта ми към триците Simple Smile Утре ще разкажа. Лека от мен Grinning

А така, браво на теб! Чакаме отзивите.

И понеже май съм яхнала тази вечер метлата, отивам да спя, лека нощ и прекрасни сънища на всички!

# 582

Аз не мога да живея без салати и се опитвам да измисля поне нещо, което може да ми подобри апетита, защото честно казано ям малко и то именно защото ям само П, а както е известно в този режим трябва да се яде и то редовно. Моля за съвет  newsm78
прави си сосче от кисело мляко,копър,чесън.Така хем не ти е сухо,хем е по-вкусно,а и се яде нещо като салатка.

# 583

Привет newsm68 сподели моля те какви салати си правиш през дните на ПЗ, защото особенно сега през зимата пресните зеленчуци са ужасни  smile3518 Купих си онзи ден домати и краставици и със зор ги изядох  Sick
Засега ям зеленчуци на пара и зеле с моркови някой път а и миш маш

Привет, нищо по-различно от теб явно - краставици, домати, зеле, моркови, когато имам време ги задушавам, когато не - в суров вариант. Но съгласете се, че една пилешка пържола с малко краставици и домат е по-добре , отколкото пържола със сос. Правя си също изцедено кисело мляко+краставица - нещо като снежанка в дните ПЗ.

@ Jenusha - мислила съм за този вариант, но според мен няма да е ефективен, миналия път когато се подлагах на този режим правих втора фаза 5/5 и имах резултати
@ TheNMaster - правя го този сос, но ми омръзва

# 584
Ей мА на и мен,

Днес за първи ден бях на работа след 18 дневен отпуск и в момента не знам на кой свят се намирам  Tired Такива дълги отпуски се отразяват много зле на психиката! Като се върнеш, стресът е много голям, така като изгубиш ритъма на работното ежедневие...

Но въпреки всичко си бях ужасно стриктна и водата си пих, хапнах кисело мляко и 2 бутчета на обяд  Wink

Отчет - 2 кг за 10 дни... бавно, но славно към целта.

Сега ще отида да почета малко в темата, че я минах по диагонала. Видях обаче едни стихоплетки  Heart Eyes Страхотни сте, момичета и ви благодаря, че ме поразведрихте  Hug   bouquet

Лека и спокойна нощ от мен и минусчета за всички утре сутринта   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт