Въоръжаваме се с търпение, че от 1 януари в Дюкан ще има нови попълнения - 219

• 39 035
  • 763
  •   1
Отговори
# 555
  • София
И аз имам питане Rolling Eyes при ПЗ на всяко хапване ли трябва да има зеленчук, щото нещо не ми се получава в бачкането да ям зеленчука, или поне нямам идея какъв да е зеленчука, че да стане да се яде в движение.
Днес на обед си бях на чисто протеинче, но на вечеря си го наваксах с четвърт зелчица Embarassed
И........... да се похваля - тази сутрин преглътнах триците една идея по - лесно  Laughing

# 556
Е добре де, защо не си ги правиш триците на питка Thinking Аз не че ги ям по задължение, а с удоволствие, даже чакам да дойде време, сега по време на ПЗ периода, сутрин закусвам питка, намазана с извара и домат, толкова ми е вкусно, че не три, шест лъжици ми идва да забъркам трици Laughing Да не говорим, че щерка ми редовно ме кара да й правя и на нея Grinning

# 557
Добра вечер  Laughing
Черпя ви едни филенца спретнати в бързината  Whistling http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=170310.msg13738160#msg13738160
Аз съм на антибиотик от днес и както казах, ще карам ПЗ, докато не го свърша, че много ми дразни стомаха ooooh!

# 558
  • София
Няма как да ги правя на питка, ставам в 5:30 и в 6 вече съм на вън, прибирам се в 9 и съм мъртва, само до питки ми е  Laughing гледам мързелашката да успея. В първия удобен момент ще ги забъркам, ама едва ли ще са ми по вкусни. Завиждам ви на удоволствието което изпитвате от тях.

# 559
Е добре де, защо не си ги правиш триците на питка Thinking

По коя рецепта я правиш?  Thinking

# 560
И аз имам питане Rolling Eyes при ПЗ на всяко хапване ли трябва да има зеленчук, щото нещо не ми се получава в бачкането да ям зеленчука, или поне нямам идея какъв да е зеленчука, че да стане да се яде в движение.
Краставица,някоя репичка.....

# 561
  • Пловдив
Лео, аз откакто съм на лекарства не ям трици, в различни часове са и не искам да рискувам.

Тедката, пробвала ли си триците с кисело мляко и степче? Примерно половин кофичка кисело мляко, малко степче(аз предпочитам ягода или малина) за вкус и 3 лъжици трици, като ги оставиш да се понакиснат 15 минути и да набъбнат. Или същото със степче ябълка и малко канела - става на вкус като щрудел и е много вкусно.

# 562
Лео, аз откакто съм на лекарства не ям трици, в различни часове са и не искам да рискувам.

И аз така ще направя, че пия една шепа хапчета  ooooh!

# 563
Е добре де, защо не си ги правиш триците на питка Thinking

По коя рецепта я правиш?  Thinking

Ами просто разбивам едно яйце, слагам три лъжици трици, понякога малко извара, обърквам, пека на тефлонов тиган и после - кеф Laughing
Само не ми казвайте, че така не могат да се ядат, защото ще се гръмна Laughing

# 564
  • in a Lovesong
Брей как трудно ги ядете тези трици пък на мен са ми много вкусни  hahaha даже бих ги предпочела пред зеленчуците на пара, които току що изядох  Sick
Та значи казвате че и на обяд и на вечеря трябва да има малко зеленчуци... а пък за закуска незнам на мен триците са ми достатъчни, много засищат  Mr. Green Утре ми е 5 ден на ПЗ и от сряда съм на чисти П  Peace ...и да се оплача ooooh! вече четвърти ден на ПЗ и почти никакъв минус ... ама яко ме боли корем и си знам че тези дни ще има МЦ  Sick

# 565
За много дюкански години!!! желая ви здраве, щастие, късмет, любов и мнооооооого свалени килца Wink

Дали ме помни някой- аз не знам,
но миналата пролет със Дюкан
свалих аз 10 тлъстички килца
и станах маце (пречи скромността Wink ).
Но бързо бързо се повъзгордях-
спрях триците,месцето не ядях...
И ей ме пак- завръщам се сега-
една дюканска блудна дъщеря.
След трите месеца откакто не ми дреме
и ям кат невиждала що не требе,
качих се с ужас вчера на кантара-
(не е тъй зле- не съм се тъй наляла)-
но Сантиметров бе неблагосклонен Sad
от предните ми мерки- нито помен!
по 5 см навсейде съм качила,
а килограми 3. Но, майко мила,
не ща да бъда кифла аз отново!
навреме да се спра желая много!
не ми се ще отново да минавам
на нашия режим...да не забравяме,
че редичко в живота той се прави-
сериозност трябва, за да бъдем слаби...
какво ще посъветвате сега
дюканската си блудна дъщеря?....

# 566
  • София
Ще ви пробвам питчиците при първа възможност, но ми кажете дали е възможно да има връзка между  режима на хранене и моментното ми кръвно налягане - 50/103, `щото се втрещих. Мерих го N на брой пъти и се изумих, защото както съм споменавала вече от как се помня съм с високо кръвно и не съм очаквала да ме сполети такова нещо. Особено след количеството яйца погълнато в последните 10 дни и литрите вода с които се налях и днес би следвало друго. И още по странно ми е че се чуствам перфектно въпреки ниското кръвно и пулс 53 Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 567
Ехаааааааааааааааааааааааааааааааа М5  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
кАКВО СТИХЧЕ СИ СПРЕТНАЛА САМОООООООО  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Не са ти толкова много килцата
Влизай У правиОт път веднага
Започвай протеиновите дни да спазваш
и триците да си подхващаш
Водца пий доволно
та да прмахнеш всичко гадно и уморно
Ще влзеш в рамки много скоро
И пак ще фръцкаш дупе гордо

Ми не мога повече в рими...Толкоз ми роди дюканската тиква...

# 568
Няма как да ги правя на питка, ставам в 5:30 и в 6 вече съм на вън, прибирам се в 9 и съм мъртва, само до питки ми е  Laughing гледам мързелашката да успея. В първия удобен момент ще ги забъркам, ама едва ли ще са ми по вкусни. Завиждам ви на удоволствието което изпитвате от тях.

Ааа, миличка, според мен само си търсиш извинения. Аз ставам в 4.30 и се прибирам в 22 през три от четири поредни дни, но намирам ОСЕМ минути да си направя питка от трици. Сега ще ти я напиша - в купичка се разбива едно яйце, добават се 3 лъжици трици, 5 лъжици прясно мляко, малко бакпулвер, (и червен пипер и чубрица за сандвичи, ако искаш солена, а засладка - азслагам малко кокосово брашно, но не гопрепоръчвам). Пече се в същата купичка в микровълнова фурна 6 минути на пълна мощност. Солената се реже на филийки и се маже с извара или ескуиза, а сладката се нарязва и се полива с кисело мляко със степче. И в двата случая можеда се направи от вечерта и става чудна закуска. Смело мога да кажа, че пет месеца карах само на това за закуска точно поради липса на време, но това не ме спря.

Другият вариант е фалшивото мляко с ориз - слагаш трите лъжици в купичка с прясно ляко, подсладител и канела. Вариш на слабо (на принципа на опит-грешка се разбира колко слабо) 5 минути в микровълнова и става нещо подобно на мляко с ориз и мирише прекрасно.

Така че липсата на време не е извинение. А и занапред как ще я караш, като все ще ти трябва време да си приготвяш нещата, а в трета - даже повече от втора? Айде, успех! Hug

Люска,  и аз карам още Иванов ден, какво ще правим, а?

По въпроса за вдигането и качването на килограмите - аз също съм против. Сигурно е наистина много вредно. Може би по-често трябва да си припомняме, че режимът е позволен два пъти в живота... Ама човек все си мисли, че на него няма да му се случи...Нещо като при цигарите.... А действително не мога да проумея какво трябва дасе случи, за да се изпуснем и да качим толкова, колкото сме свалили. Не знам, никой не е застрахован, ама все пак newsm78 Даноне се обиди някой, азтака си говоря, ама май и аз натам вървя  #2gunfire

М5, здравейййй! Радвам се да те "видя" отново, макар и потозиповод, УСПЕХ!

# 569
Здравейте мили дами  Hug ,

Имам няколко въпроса свързани с разрешените храни, на които тайно се надявам отговора да е да.
Да ви питам, мога ли да ям:
1. Маги Вкусна чаша - супичките /правя уточнение, че по принцип не ям фидето, а само водичката/
2. Безсолни маслини
3. Телешки суджук

П.П На всички болнички желая бързо оздравяване  newsm08, а на всички останали желаното вталяване  Peace

Общи условия

Активация на акаунт