Въоръжаваме се с търпение, че от 1 януари в Дюкан ще има нови попълнения - 219

• 39 026
  • 763
  •   1
Отговори
# 585
АдИ.....Лека нощ от менИ....Лягайте да отслабвате  Mr. Green
И дето вика Мименситка..."гУШВАЙТЕ НЕЩО МЕКО И ПО ЛЕГЛАТА"

# 586
  • Варна
добър вечееееер! как са любимите ми момичета? болничките?

М5, аз те помня много добре, дори съвсем скоро се сетих за теб и се чудех какво ли е станало? добре си дошла отново! ти пътя го знаеш, ние сме с теб! Hug

Виржиния, много си красива и чаровна! поздравления за всичко, което си постигнала до тук! Hug прекрасна си!

Марпълче, липсваш ми! много рядко те виждам! Hug Heart Eyes

Лео, благодаря ти за почерпката, където видях невероятно вкусни идеи! Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 22:41 от Petenci-cvetenci

# 587
  • Пловдив
 Вещии , може ли да ям филия с мас , молятееее кажи ДА   chef

ДА! Като свалиш още 4 кила, на гала  Mr. Green

# 588
  • София :(
         Добра ви вечер  Hug
     Ей ма на и мен по нощтята  Wink
     Danili, Честит рожден ден ! Вярвай в трудните моменти, смей се когато тъжиш. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш.Живота казват е игра, в която все някой побеждава. Ако наистина е така, да победиш ти пожелавам!

Писето, моя аватар си намерил компания  Wink Само да не ги объркаме ако ги сменяме  hahaha
     miss Marple, благодаря за инфото за изварите. Поизясниха ми се нещата  Hug А как ме разсмя с визуализацията си..., дай Боже скоро да визуализираш 82 и надолу   Heart Eyes
     ВИКИТО, не се ли научи да не се връзваш на дребнави злобни душици  ooooh! Нали знаеш, че ти можеш да отслабнеш, но те не могат да станат по-човечни и умни  Peace
     М5, я си подхващай триците и протеиновия ден, водицата и пържолките и не разваляй имиджа на режима  Crossing Arms За 2-3 килца нямаш грижи да ги пребориш, но виж поезия може да ни пущаш и по-честичко  Wink
     Аз пък да ви кажа, че шкембе чорба по дюкански става и от ... пангасиус  hahaha Чудих се, чудих и реших да пробвам, а то като се получи една вкусотия - утре цял ден ще се облизвам докато я унищожавам.
          Хайде да ви оставям да спите за минуси и красота, че да гушвам и аз възглавката като някое от тези зверчета

TheNMaster, где ти изнамери тез пухчовци  Hug

# 589
  • Пловдив
Здравейте момичета,да се влеяи и аз във вашите редици-с мъжа ми от 2 дни сме на диета-имаме да сваляме по около 15 кила  smile3514 Поздравявам всички ви и ви желая лека вечер!

# 590
  • София
Хилоу по нощите!!!!
Обаждам се само да кажа на Дженуша - аре спирай с тоя Ивановден!  fight fight Аз спрях от днес! Твръдо!!! Grinning
И на Муко  Hug Добре дошли и успех!
Лягам да отслабвам!

# 591
Mnogo яко, когато има такива страхотни лентички като на Lucie, с успешно свалени кг и мотивиращо постоянство. Искам и аз пак! Стрикност под римите на Вещи! За отчета - 2 кг за 2 дни.

# 592
Дами, аз май още първия ден съгреших с таз луканка...ама конско, домашно било уж Embarassed #Cussing out
Абсолютно нова съм, това, което знам относно диетата, го знам оттук и от приятелки.
Ударният период при мен ще е пет дни. От утре нататък Sick
Моля за отговор:
Мога ли в петте дни на чисти протеини да консумирам обезмаслено кисело мляко? Яйца?
Принципно не закусвам, ще се отрази ли на диетата?

# 593
Дами, аз май още първия ден съгреших с таз луканка...ама конско, домашно било уж Embarassed #Cussing out
Абсолютно нова съм, това, което знам относно диетата, го знам оттук и от приятелки.
Ударният период при мен ще е пет дни. От утре нататък Sick
Моля за отговор:
Мога ли в петте дни на чисти протеини да консумирам обезмаслено кисело мляко? Яйца?
Принципно не закусвам, ще се отрази ли на диетата?

Здравей и добре дошла  Hug

На първа страница пише:
"УДАРЕН ЕТАП /Дни на протеини/:
Ядат се САМО белтъчини (протеини). Колкото по – чисти (с малко мазнини), толкова по – добре. Това са: меса, риба, яйца, млечни. Списъкът им е даден на страницата по – долу.
........
VIII. Обезмаслени млечни продукти - имат ограничение до 1 кг дневно!!!
кисело мляко 0,1%, извара и сирене Excuisa FitLine 0,2%
........
5. Няма ограничения в количествата на разрешените храни в Ударния и Смесения етап, освен упоменатите. Тук е мястото да се спомене едно важно правило „За да се отслабва, трябва да се яде”.  Не се пропуска ядене. Задължителни са закуска, обяд вечеря, а ако се организирате да ядете през 4 часа е най–добре. "

# 594
Много ме радва темата така - няма изчитане. То по празниците к'во беше - 2-3 поста на ден  atwork
Аз обаче, всичко съм си изчела и идвам за приветствията:
barbyytoo, pipi66, azals, nadq, adi_60, Elizabeth, Писето, animn, M5 ,  welcome
Глождят ме едни неща и ще си ги кажа, въпреки, че вече е отговоррено:
pipi66, обезмаслено сирене в БГ не съществува. Ние ядем извара  Peace
Elizabeth, тук се яде много и то предимно месо! С едно кисело мляко на ден само ще покажеш на организма си, че ще го държиш гладен. А той вместо да сваля, ще започне да складира за " черни/гладни дни".  Луканката не е режимна  Peace
Meli5a , никакви продукти на Маги, Пикантина и т.н. Но пък супичките са много добри за режима, само да са собственоръчно забъркани. Маслините първо са плод, второ се правят на зехтин и чак тогава броим, че са солени  Peace

Закъсняла честитка за Валентина  bdbaloni Много здраве и късмет!
Danili    nbirthday и на теб пожелавам здраве и победа в борбата с килата!
Виргиния, страхотни снимки, супер промяна, голяма мадама  newsm81
Липстик, радвам се, че пак пишеш  Hug Сигурно имаш много свободно време, щом и мъфини се гласиш да правиш  Wink
waq, и теб се радвам да те видя  Hug Ти защо не пишеш?
Маргито, да ти е честита месечинка и хубавия резултат  newsm51
Мис Марпъл, аз ти обърнах внимание още тогава на разсъжденията за изварата, но бях още нова в режима и повече си трайках  Laughing Ние имахме крави отдавна и майка ми правеше много млечни произведения, но изварата хич не ми беше по сърце. Пък и този цвик, от който се получава тя, у дома не беше нито толкова солен, нито пък мазен. Та си мисля, че на тази магазинската извара й добавят мазнинка.... не знам... за вид и вкус...
mucko , добре сте ни дошлииии   bouquet Колко са те 15 кг? Ей сега ще видиш мъжа ти как ще ги отсвири  Mr. Green Облагодетелствана порода са, по-бързо и лесно им се получава.

Момичета, имам нова готварска печка с керамиче плот newsm44  Да ми е честита,нали?  cook
Тази вечер метнах едно цяло пиле в/ху картофи (в олекотена съм, но въпреки това не съм яла) и мъжа каза повече да не купувам от готовия грил, че нещо му били солени прекалено овкусени. Много съм щастлива. По този повод утре ще направя на ЛЕО филенцата, че се заоблизвах като прочетох eat Даже си метнах темата й в "предпочитани"  Laughing
Нещо беше почнало да ми омръзва... досадно ми беше... Но покрай новата печка и новите тигани, които си купих за нея, пак имам желание за готвене. А най-хубавото е, че във фурната мога да готвя по няколко неща наведнъж. Няма вече да се съобразявам с никого, а ще си слагам "дюканска" тавичка със същото като на фамилията, но ще добавям лук(мъжа ми не обича така), няма да добавям олио (майка ми не обича така) - абе радост голяма  food002

То_ни браво за резултата   bouquet Пък на Люси да й видиш снимкитееее.... Само да не й четеш издънките  Joy
Люска, по Габрово, а  Hug
Elizabeth_ , в края на първия пост има линк към книгата. Дръпни я, прочети я и се запознай с това, което ще правиш. А и в самия първи пост е описамо с какво да се храним. Няма как някой да ти казва днес яж това, утре онова, ти сама ще прецениш какво ти се яде, но трябва да познаваш разрешеното и да се вихриш в него. От книгата ще разбереш и защо трябва да ядеш, за да отслабнеш - въобще принципа. И много още полезни неща. Всъщност, това го казвам за всички новоприсъединили се момичета.
Можеш да ядеш обезмаслено кисело мляко и яйца  Peace

# 595
Gardenia, просто не знаех за луканката Sad
 Meli5a, благодаря за топлото посрещане, така като гледам, и аз съм на твоите килограми, трябва отново да стана 50 - 51кг.
Да видим Simple Smile
Утре ще си сготвя риба. И ще пия вода. Ще се опитам да се храня редовно, с чисти протеини. И ще си сложа едно сварено яйце, което ще консумирам до обяд.
Гледах ви снимките и много силно се мотивирах.
Още веднъж - радвам се, че ви има! Simple Smile

# 596
  • Испания

А може ли яйцата да са пълномаслени???  newsm78

А свински крилца и търтки, а? Rolling Eyes

# 597

А може ли яйцата да са пълномаслени???  newsm78

А свински крилца и търтки, а? Rolling Eyes

Joy  Яйцата само ако са от черна кокошка  Joy
За свинските трътки, питай Вещи. Не мога да знам всичко  smile3534 Ама кат' се замисля, някой май беше писал нещо за крилцата  hahaha

# 598
  • Испания
Joy  Само ако са от черна кокошка  Joy

Охххххххххххх, падна ми камък от сърцето, защото точно такива ядох днес.   bouquet

Много ти благодаря!  Hug

Вещииииииииииииии, може ли, може ли, може лииииии?  newsm09  newsm43

ЕДИТ: Петенце, конското е изключително полезно за нашия режим и се препоръчва от Дюкан. Естествено, домашно приготвено, за да сме сигурни какво има.

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 00:52 от smileys

# 599
  • Варна
що пък да не може конска луканка?! ми аз ям такава, че и кюфтета от конското си правя! newsm78

Гарденийче, а честита ти придобивка! много вкуснотии да сготвиш в нея! Hug абе не ти ли се струва малко по- друг вкуса на ястията в тая фурна, по- хубав, по- вкусни са?! или аз си въобразявам, че е така? Thinking щото моите манджички по- различен вкус имат от преди!

добре дошли на семейство mucko! четете, питайте, бъдете режимни и след месец- два няма да ви познаем!успех! Hug само да кажа, че мъжете свалят обикновено доста по- бързо от жените, няма да се отчайваш! МЪЖЕ! пууу! все привилегировани!

оооох, до сега земеделствах, доих крави и УФце, капнах значи! отивам да спя, че то селската работа край няма! Mr. Green

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 00:56 от Petenci-cvetenci

Общи условия

Активация на акаунт