Много мина, мъничко остана през ЯНУАРИ аз да стана мама! - 30

• 27 688
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Ама че съм завеяна, едно голямо ИЗВИНЕТЕ на именниите
Да са живи и здрави всички празнуващи

# 616
_Iri_ за конюктивита помагат много промивки с отвара от лайка, на опаковката пише как се приготвя. За пъпчиците бих ти препоръчала Нахткерцен балсам на д-р Тайс, много е ефикасен. Относно повръщането и моят син повръщаше на фонтан от преяждане до 4-я месец, това е трудно за преодоляване, при положение, че бебето суче и няма как да засечеш колко се насмуква.  Crazy

Куин, наистина ще се разминем за няколко дни, освен, ако някоя от нас не подрани.  Simple Smile Иначе и на мен доктора по ЗК ми каза, че бебето не е много голямо, но не уточни размери, като ида в понеделник при Минев ще разбера. На мен ми остана днес да ида на очен и да си взема всичките изследвания и съм напълно готова вече.

# 617
Здравейте момичета!
Честито на всички празнуващи днес. smile3525, както и на тези които вече гушкат своите малки съкровища   baby Да са живи и здрави и да радват своите родители newsm03

Искам да направя предложение за новата тема

януари си е тука вече, време е за малкото човече

Надявам се да се хареса на всички. newsm10

# 618
Честито на Мануелка,Минана ,Петето и на останалите мами   bouquet Вече не знам на кого съм честитила и на кого не  newsm78 ,затова така общо го пиша  ooooh! Днес няма ли да се разпише някой?

Снощи изобщо не можах да спя.Едни киселини едно чудо.То и бях на имен ден до 12 и ядох до тогава какво ли не  Blush Ставах да си правя по едно време сода с вода,че вече ми идеше да  Sick и май имах контракции от тези киселини.За сметка на това пък мъжа ми спа като къпан и на всичкото ми въртене,охкане и пъшкане не се и пробуди въобще.Имам чувството че само аз ще ставам за бебето нощем.Той спи като пън Tired
На всичкото отгоре днес не съм усещала малката изобщо и се притеснявам много.Добре че утре съм при доктора за тонове.

Мерси за албумчето в снимка.Май някой е сложил бебчето в незаключен албум.

Честито и на всички именници днес   bouquet

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 20:04 от Тани`

# 619
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАЛЕКС!!!   bouquet
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС!!!  
 bouquet

# 620
_Iri_  зависи какъв е произхода (причинителя)..ако е от стрептококи, без капки/крем, едва ли ще мине...добре е да се вземе секрет да се изследва..
http://www.biberonbg.com/info/coniuktivit.htm
Вирусен става с отвари и кърма да се третира (кърма би могла да изцедиш и да капваш с капкомер); оченцето се почиства с пам. тампон (не памук заради влакната), напоен с физ. р-р от ъгъла към нослето, за да не се запуши слъзният канал.

Пъпчиците може би са от претопляне..щом изчезват Rolling Eyes Има и на хормонална основа-бебетата се чистят от хормоните на майката, но не изчезват така както ги описваш..

# 621
  • Madrid
Ири,Самуил беше така като бебе,отмина му след няколко месеца,тук не изписват нищо,само масаж в основата на окото,където е костта на носа/дали ме разбра/,от към горе надолу.Почистване с марля и физиологичен разтвор,за всяко око различна марля,от вътрешността на окото към края.При Сами имаше затишия и влошаване,към 9,10 месеца вече изобщо не се появи.Разбира се при Ели може да мине много по-бързо.Често се среща и не е притеснително.Кърма в окото не ми се вижда добра идея,чувала съм,но не бих го приложила.

Ох,Холи,не можеш да си представиш колко добре те разбирам,като гледам само ние с теб преносваме  Crazy,.На мен дори и тоновете на термина не ми слушаха,чак на 11 имам среща.Няма повече да коментирам,мисля,че ме разбра. Tired

Честит имен ден на всички именици!  bouquet

Ивалекс,честит рожден ден,бъди здрава,обичана и щастлива!

# 622
Здравейте момичета!
Честито на всички празнуващи днес. smile3525, както и на тези които вече гушкат своите малки съкровища   baby Да са живи и здрави и да радват своите родители newsm03

Искам да направя предложение за новата тема

януари си е тука вече, време е за малкото човече

Надявам се да се хареса на всички. newsm10
на мен много ми харесва предложението за новата темичка

# 623

Здравейте и от мен!

Честит имен ден на най-любимите ми същества племенничката ми Йоана,съпруга ми Иван,също на свекърва ми Ваня и всички именници днес,желая ви най-вече здраве,късмет и само хубави емоции!!! Hug  ura Tada  party006

MTV Едно въпросче. Пишеш,че прясното мляко е силно алергенно само,като кърмачка ли или и по време на бременност да се избягва,защото от както разбрах,че ми действа както нищо друго на киселините,се наливам с него денонощно?

Куин Ако всичко върви по план и бебчовците си изчакат датите за секцио,ще се засечем с теб и villy нашите дати са на 12.01. Много ще се радвам да се запознаем   Wink

roxandra На мен много ми допада предложението за името на темичката Laughing

Тани` За киселините пробвай веднага след хапване да пиеш прясно мляко преди да са се появили киселините след време,аз от както го правя почти нямам.
За мъжо имам подобни опасения ... спи много дълбоко,сега се е пооправил покрай моите нощни ставания и помоща с ръка,но ще си покаже после как ще е Joy
За бебока,когато не го усещам 2-3 часа,за мое успокоение си слагам ръката там,където по принцип е най-активен и го галкам,незнам усеща ли ме,но почва да се движи.

ilindi4ka защо не би предпочела капки кърма в оченцето,това е стара и много изпитана рецепта,още от баба ми го знам,като малка мен така ме оправяха. Кърмата прочиства и успокоява. Simple Smile

Как става това с поставянето на снимки в поста,много ми се щеше и аз днес да ви почерпя за моите слънца? Heart Eyes

# 624
dimka -просто бебетата са с незряла храносм. с-ма и не могат да преработват млечния протеин.
Затова прясно мляко се дава след навършване на годинката, а до тогава при кърмене е добре да не се консумира от майката в големи количества (а ако има фамилна обремененост или алергични родители-да се избягва съвсем). По време на бременност няма индикации да вреди на плода..по-горе писах механизма какъв е.
Ето тук подробно:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=65143.0

# 625
Бързам да доложа с днешната порция нови попълнения (простете, вестителката се успа...  Crazy Embarassed)

От 10.23ч сутринта Simba2001 гушка своята дъщеричка Елизавета! Госпожицата е с мерки 3кг и 49см.
Да расте здрава, прекрасна, щастлива, талантлива и много добричка малката госпожица!

Sugar lady днес е посрещнала своята малка красота Бояна! Тя тежи 2.750кг, много е сладичка и беличка.
Пожелавам им много здраве, радост, щастие и късмет на увеличеното семейство! Нека Бояна да бъде ключа към най-щастливите мигове!

Връщам се да ви чета Simple Smile

# 626
  • Mediterraneo
Честито на новите мами  Heart Eyes

Вече започвам да завиждам на всеки, сдобил се с бебе  Crossing Arms Холи, Илиндичка, от утре и аз съм с вас  Crazy Не вярвах, че за трети път ще ми се случи, но е факт- ще се преносва! Утре съм на запис на тонове. На 14- ти се запътвам към болницата, ако малкото рогато още не се е появило  Confused

# 627
  • София
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА СИМБА И ШУГЪР ЛЕЙДИ,ДА РАСТАТ ЗДРАВИ,УМНИ И ДОБРИ!

# 628
Тъкмо и аз си мислех, че днес няма да има бебета и ето две девойки! Heart Eyes
Добре дошли на Елизавета и Бояна! А на  Simba2001 и Sugar lady-честито и бързо възстановяване!

# 629
  • Madrid
Димка,ако има бактериална инфекция в окото,проблема може да се задълбочи,понеже в кърмата се съдържа лактоза,която е храна за много видове бактерии.Явно при теб е отсъствала като си била малка. Simple Smile

Шугър Лейди,да ти е жива и здрава малката госпожица,адашки ще са с моята! Grinning

Честито момиченце и на Симба,да е живо и здраво!    bouquet

Тарталетка,ще стискаме зъби още малко  TiredСамо да не остана без тях накрая  JoyВече не знам да се смея ли ,да плача ли... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт