Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 23 992
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • Разпиляна във въображението
Как може да не харесвате този прекрасен мъж??? Насам момичета, в сърцето му има място за всички!!!! Както виждате на една от снимките той позволява доста близък контакт!!!

Вижте като млад

Как съзрява

Това само показва колко по-красив ще става с годините. Не е ли чудесен!!!

А вижте как изглежда в леглото. Не искате ли да се будите така всяка сутрин???

И най-важното - има страаааахоооотен приятел

# 391
  • В средата на времето
Ах, Мир, каква си гадюха тииии Joy... Wink

# 392

Като го гледам на тази снимка, ти се чудя как отиде в другия отбор  newsm78

Е що бе, да не й е лошо - има компанията на Сам и моята Flutter Laughing

Мириел, добър опит, пиле, ама не мисля, че вече останаха такива, дето да се вържат. А и нали се сещаш, че с Мастъра винаги можем да ви изкараме контра снимки, които да върнат нещата на мястото Joy

# 393
Изка, опитвам се мила, опитвам се. Тежка работа, кой бяга от "великолепното" и да се задоволи с "красивото" Sad

Фир, ситуацията изисква отчаяни мерки.

Вижте "красивото" като бебче. Страхотен ген не мислите ли???

# 394
Като го гледам на тази снимка, ти се чудя как отиде в другия отбор  newsm78
Е що бе, да не й е лошо - има компанията на Сам и моята Flutter Laughing
Зла, то сърцето не пита.  Embarassed Пък и компанията е добра, както Феята скромно заяви. Heart Eyes  Mr. Green

Тц, тц, тц. Мириел как само подмолно се опитва с тази рекламна брошура да отклони човекопотока към Маракана. И продължава. Naughty  Mr. Green

# 395
Тц, тц, тц. Мириел как само подмолно се опитва с тази рекламна брошура да отклони човекопотока към Маракана. И продължава. Naughty  Mr. Green

Очаквам да има ефект. Дори един да се отклони Praynig Е, хайде де, никой ли? Момчето е просто, просто......ъ, ъ....ъ ..... добре де - много красив и чаровен и, и..... хайде де, един само....

# 396
Тя продължава, но резултатите от анкетата са безмилостни - нашата градинка си е наша Laughing

Мир, по повод бебето ме изкушаваш да сложа снимки на малкия Дженсън Mr. Green

Момичета, аз нали ви казах преди няколко страници, че ще поддържам имиджа ни, че сме се събрали тук да си говорим за дълбокомислени неща, а не просто да зяпаме двамата братя Joy
Та преведох едно нещо, за което ви споменах - Топ 10 на прекрасните братски моменти в Свръхестествено, обаче е много дълго, не знам къде да го кача, та да ви го дам само като линк, да не товаря темата Thinking Някой ако има идея, да свирне. ако не, ще спретна набързо един блог за случая Joy

# 397
Та преведох едно нещо, за което ви споменах - Топ 10 на прекрасните братски моменти в Свръхестествено, обаче е много дълго, не знам къде да го кача, та да ви го дам само като линк, да не товаря темата Thinking Някой ако има идея, да свирне.
Whistling
http://www.prikachi.com/
Опа, то не става за файлове май, само за снимки. Thinking
Значи това: http://www.-spam110-/

# 398
Някой ако има идея, да свирне. ако не, ще спретна набързо един блог за случая Joy

Ето това е приказка. Марш.

# 399

Две неща станаха ясни в последните дни. Че аз съм много загубена ooooh! Laughing и че ти си добро другарче, дето има всякакви адреси под ръка Laughing  bouquet

Ето, четете и въздишайте Laughing  Първите три места, ще ги получите после  bouquet

Ето това е приказка. Марш.

Мириел, блогърската ти душа веднага наостри уши Joy Hug

# 400
Мириел, блогърската ти душа веднага наостри уши Joy Hug

Joy Joy Joy

# 401
  • В средата на времето
Ето, четете и въздишайте Laughing  Първите три места, ще ги получите после  bouquet

Да чета, да чета...ако някой ми каже как да си дръпна тоз файл Crazy

# 402

Изи, долу вдясно на страницата, от там където пише: Save file to your PC: click here

# 403
  • Някъде в търсене ............
Чакам първите 3, не е честно  Hug.
Идеята за блога е добра, ако стане ще ме изхвърлят официално от къщи newsm78

най долу в дясно има даунлоуд

# 404
И аз това казвам - за блога де Whistling

Общи условия

Активация на акаунт