Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 23 964
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Злата, мерси за клипчетата, с удоволстие си ги припомних.   bouquet

Фейче, от сутринта аватарът ти ми навява разни помисли, чак тръгнах да издирвам още Джаредови ръце. Виж какви си намерих:

Ейнджъл, тоя Сам е адски зловещ. Бр-р-р.

# 421
Ето един, който направо ме разбива(нищо, че е Сам - велик е просто)
Joy Joy Joy
Fairy има да се радва...

Ейнджъл и мен ме разбива този гиф  smile3544 Страхотен е! Това е един супер-секси-Сами  newsm48

# 422
Злата, мерси за клипчетата, с удоволстие си ги припомних.   bouquet

Фейче, от сутринта аватарът ти ми навява разни помисли, чак тръгнах да издирвам още Джаредови ръце. Виж какви си намерих:

smile3544 smile3544

Pure beauty Heart Eyes

# 423
Гледам тук сте се разделили на отбори "Сам" и "Дийн" ... а аз май немога да си избера ...
Те и двамата са  Oha!

Всички сме съгласни, че и двамата са  страхотни, ама какво да правим докато излезе новата серия...Цели два месеца са това  #2gunfire, трябва да си намираме занимавка. То, добре, че остават още десетина дена, че ако трябваше да чакаме по-дълго, не знам какво щяхме да правим вече...

# 424
Ейнджъл и мен ме разбива този гиф  smile3544 Страхотен е! Това е един супер-секси-Сами  newsm48
Сериозно ли ви харесва, мен направо ме побиват тръпки от ужас, като го погледна.  Shocked

И от този ме побиват тръпки, но не от ужас...

Ох, пильо... Twisted Evil

# 425
  • Sofia

Всички сме съгласни, че и двамата са  страхотни, ама какво да правим докато излезе новата серия...Цели два месеца са това  #2gunfire, трябва да си намираме занимавка. То, добре, че остават още десетина дена, че ако трябваше да чакаме по-дълго, не знам какво щяхме да правим вече...
Ооо ... тъжно, добре, че аз съм още на 5ти епизод от 5ти сезон, пък след т'ва ще гледам избрани моменти  Embarassed
Не съм само аз,нали ? И вие правите така?   Crazy

# 426
Не съм само аз,нали ? И вие правите така?   Crazy

Неее, в никакъв случай Naughty Ние като свършим с епизодите, ги почваме отначало от първия. избраните моменти са между другото и даже не се споменават Joy

Хаха, Стич, Джаред да ти кажа малко се срамува от тази снимка Joy

# 427
Защо, бе, Фейче, някакъв компромат ли е? Аз я намирам за чудесна.  Heart Eyes Mr. Green

# 428
  • В средата на времето
Искам да си сменя гифчето в подписа, да се подновя.. Whistling Всички се пременихте  Grinning

Самито много зловещ на онова гифче, страхотен демон, радва ме Peace

Изида...ако искаш след малко ще мога да ти дам линка, към гифчетата, които  си събрах вчера и днес...около 50 са...може и да си харесаш нещо.

Angel,  с радост ще се възползвам. Благодаря много  bouquet

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 15:03 от Izida

# 429
  • София
Изида...ако искаш след малко ще мога да ти дам линка, към гифчетата, които  си събрах вчера и днес...около 50 са...може и да си харесаш нещо.

# 430
Защо, бе, Фейче, някакъв компромат ли е? Аз я намирам за чудесна.  Heart Eyes Mr. Green

Мхм, на един кънвеншън Дженсън я изкара тази снимка и я показва там на широката публика и Джаред взе да се черви и почна хъката-мъката, купон, приятели, алкохол, нали знаете, случват се такива неща Joy Беше много забавно да го гледаш как се смущава Laughing

# 431
Сериозно ли ви харесва, мен направо ме побиват тръпки от ужас, като го погледна.  Shocked

Много ми харесва даже  smile3521 Точно тази сцена от гифчето и една друга, в която след като ранява Дийн и той пада във водата, Сам се приближава до ръба на кея и поглежда надолу. Като ги видя направо и мен ме побиват тръпки, ама от втория вид  newsm53
Само да отбележа - там Сам е с бяла ризка  Heart Eyes

# 432
Мхм, на един кънвеншън Дженсън я изкара тази снимка и я показва там на широката публика и Джаред взе да се черви и почна хъката-мъката, купон, приятели, алкохол, нали знаете, случват се такива неща Joy Беше много забавно да го гледаш как се смущава Laughing
Изчерви ли се?  Blush Искам и аз да го гледам това, много искам. Някакъв шанс да си спомниш кой е кънвеншъна?

Изи, честит ти нов подпис, много е готин. Grinning

Злата, вечерта ще си припомня епизода, за да тествам пак тръпката от кой вид ще е. Mr. Green

# 433
Злата ще се сети кой беше кънвеншъна, сигурна съм, тя е моята по-добра памет Laughing

Мастъре, тази серия...тръпката....боужееее...изтръпнах само като се сетих за серията.  Blush  Мен не ме изтръпва точно този момент, но десетина други ме вкарват в друго измерение. Спомням си, че като я гледах тази серия, известно време не знаех къде се намирам Blush Joy

# 434
Мастъре, тази серия...тръпката....боужееее...изтръпнах само като се сетих за серията.  Blush  Мен не ме изтръпва точно този момент, но десетина други ме вкарват в друго измерение. Спомням си, че като я гледах тази серия, известно време не знаех къде се намирам Blush Joy
Решено, ще се гледа пак - с други очи от друга градинка. Довечера преди лягане. Mr. Green

Злата ще се сети кой беше кънвеншъна, сигурна съм, тя е моята по-добра памет Laughing
Злата, в теб ми е надеждата. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт