С Януари идва Новата година, да е здрава, весела, щастлива!

• 9 798
  • 211
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Честит празник на всички именници!
Мерри скоро ще си нагодите режима!х Чакаме снимки!
Марморанке и от мен стиснати палци за сестра ти! fingerscrossed

# 106
мерри добре сте си дошли в къщи. Нека малката да е все така кротичка, да слушка, да папка. И да започне да си спинка през нощта, че и мама да си почива.

# 107
Марморанка fingerscrossed fingerscrossed за твоята сестричка                                  Мери добре сте си дошли  bouquet

# 108
Марморанче,какво стана със сестричката ти?Драсни един ред................,всички тук ви мислим

# 109
Марморанче,какво стана със сестричката ти?Драсни един ред................,всички тук ви мислим
Още нищо не знам, утре надявам се малко ще се изяснят нещата, и какво ще прави по-нататък, какви изследвания и лечение.

# 110
Здравейте милички.
Качих малко снимки на Дара в Силните ни бебета 3, на който му се гледа, но пак нещо не стана с надписването.Ама вие си знаете, че онова бебе, дето се мръщи на манджата, е моето  Laughing
Да кажа и за сестра ми, днес ходи на лекар да й разчете резултатите. Ще прави още изследвания, една торба лекарства, и след 6 месеца пак нови изследвания, да видим дали ще има промяна спрямо сегашните изследвания, и дали промяната е към добре  Praynig
Благодаря ви, че пак бяхте и сте до мен в най-трудните моменти.Обичам ви  Hug

# 111
  • Варна
Мърморанке, дано всичко се подреди добре със сестра ти!

Защо ми се струва, че днес имаме две рожденички? gloria78 и Bori-Ana? Дано не бъркам, нека са живи и здрави и двете, а животът да им поднесе най-желаните си дарове!   bouquet  bouquet

# 112
Лилибонче, права си както винаги!
Глоренце, Бори, честит ви рожден ден! Бъдете живи и здрави, момичета и само хубавини да се случватв живота ви!  bouquet

Мърморанче, дано лечението даде най-добрия резултат при сестричката ти. Ама и на теб ти се насъбра доста напоследък. И на патеричка - честит рожден ден! Вече само добри новини покрай теб. Praynig
Силвенце, на патеричка честитя и рождения ден на прекрасния малък Дени. Много, много здраве му желая и весели игри!
Със закъснение честитя празника и на мъничката ни Таня, ама зло да я забрави! Глоренце, да ви е жива и здрава сладката принцеса!
Ренка,  Hug и... знаеш.

Аз не съм писала известно време, ама ми е много скапан период. Даренце беше болен. За капак проблемите със зъбите. Ходим на зъблоекар, който ги запечатва с флуор-лак. Няма да казвам как пищи мъничкото човече. Двамата с Митко го стискаме и пак е жестока борба. Довечера сме пак там. Най-гадното е, че и за това няма гаранция, че ще помогне. Писна ми. Само го подлгаме на стрес и го мъчим , а полза засега няма. Търсим вариант с алтернативно лечение. Това при нас.

# 113
newsm59 newsm59 newsm59  на двете ни рожденнички, нека бъдат много здрави, много щастливи и много обичани.

Светле, представям си как се чувстваш, дано лечението да даде резултат и да не се налага да водите Дарко, много често на зъболекар.

Силви, аз все забравям да ти кажа, малкия Дени много прилича на татко си.

# 114
  • Варна
Глори, Бори, честит ви рожден ден! Да сте живи, здрави и много поводи за усмивки! newsm59.
Светле дано има добър резултат лечението!

# 115
Честито на рожденничките! Да сте живи и здрави, много щастливи и обичани! Усмивката да не слиза от лицата ви! baloni   

Светле, дано зъбките на Даренцето да се повлияят от лечението, че то се измъчи детето вече!

Марморанче, стискам палци за сестричката ти  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 116
Честит рожден ден на Глория и Боряна

# 117
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЧКИТЕ! ДА СА МНОГО ОБИЧАНИ И ЩАСТЛИВИ!  bouquet

Марморанка, дано лечението на сестричката ти е успешно и да не се налагат повече манипулации и притеснения най-вече! Praynig

Светле, стана ми мъчно от постта ти, но все пак се зарадвах, че писа. Представям си колко ти е напрегнато. Ще ви стискам палци, дано всичките мъчения в крайна сметка се окаже че са си заслужавали.

А аз се помъчих сама да си сваля снимките от фотоапарата в лаптопа и успях newsm44 Не се смейте това за мен е огромно постижение, обикновено ги изтривам. Обаче много се бяха натрупали, а и ви бях обещала снимки от РД на Цвете. Ето ги: http://natalia80.snimka.bg/children/cvete-e-na-godinka-veche.463170.16932612

# 118
Честит празник на рожденничките Глори и Бори!Бъдете здрави,щастливи и много обичани!-

Марморанче,дано всичко вече се нареди и проблемите ви забравят Praynig Hug

Светле и на теб мило много ти се насъбра Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes,дано зъбките на Дарко се повлияят и няма повече проблеми с тях Praynig

Таленце,много сладко това Цвете Party

# 119
  • на дъното
Честити рожден ден на Глори и Бори!Желая ви здраве,щастие и много любов! Hug
Светле  Hug всичко лошо да е на далеч от вас.
Нефче мдаа изцяло на баща си на мен само ината Mr. Green
TALETO каква кукла само си имате  Heart Eyes целувки от нас Hug
Лека вечер на всички.

Общи условия

Активация на акаунт