С Януари идва Новата година, да е здрава, весела, щастлива!

• 9 799
  • 211
  •   1
Отговори
# 90
Честит рожден ден на порасналият мъж Дени!Бъди здраво и много щастливо детенце!

Силве,честит празник миличка-

# 91
  • Бургас
Честит рожден ден на прекрасния Денис!

# 92
  • на дъното
Благодаря много  Hug и аз ви обичам Heart Eyes!Партито с бебоци,каки и батковци свърши, много се забавляваха всички и сега рожденика спи изморен Laughing.Получи много подаръци,лятото да му мисля с кое по-напред да излизаме/кола,колело,камион/.Не мога да повярвам,че бебето ми вече е голямо,колко бързо лети това време.

# 93
Честит първи рожден ден, малък-голям Денис! Расти живо, здраво, будно и все така прекрасно детенце! Носи радост на мама и тати! И нека твоите крачета те водят на най-добрите за теб места!   bouquet
Силви, честит празник!

# 94
Честит първи рожден ден на Денито
Силви честито и на теб майче Hug

# 95
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН НА ДЕНИС! РАСТИ ВЕСЕЛО, ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕНЦЕ! newsm38 Tada

Силве, честит празник! На теб мога да пожелая скоро рожденника ти да стане батко!

Renny, ами дано скоро ни се похвалиш! Peace

Красе, браво на Рая много добре си расте детенцето smile3501 А за килограмите не се притеснявай, само чакай да дойде времето като проходи, аз вече свалих три кила за има няма две седмици Laughing

# 96
  • Варна
Силве честит ти рожденик! Да е жив и здрав и много усмихнат!

# 97
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕНИ!НЕКА РАСТЕ ВЕСЕЛО, ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ! 

# 98
Здравейте,момичета.
Смогнах и аз да седна малко на компютъра.Не че нямам време,ама нещо организацията ми куца.
Вкъщи сме си от една седмица,гледаме се,още се опитваме да си нагодим режима.Малката през деня си спи и е кротичка,но през нощта доста будува ,а ние се чудим как да я успиваме.Но предполагам ,че ще посвикне за няколко седмици.
Благодаря на всички за прекрасните пожелания,за стиснатите палци и подкрепата,за есемесите,специални благодарности на Лилибон,че ме разведряваше с обажданията си в болницата,където престоя ми се стори ужасно дълъг и си прекарах и Коледа и Новата година там,но след като се роди бебка ,вече нищо друго не ме интересуваше ,а занапред ще имаме много празници заедно.
И в тази връзка,малко със закъснение,но все пак-пожелавам на всички Новата година да донесе много хубави неща и сбъдване на всички мечти.
Не мога да ви опиша колко сме щастливи всички у дома,и колко невероятно ни изглежда това малко бебенце в леглото,нашия Коледен подарък.Аз лично още не мога да повярвам,и само си я гледам.
Целувки на всички и поздрави от нас. Hug Hug Hug
Честит рожден ден на Денис!Да е жив и здрав и много да радва мама!

# 99
Охо, Мерри!
Ще се нагодите, ще свикне бебка. И аз само чаках Лилибон да пише някоя новинка за вас. Изтормозила си се, но пък какъв прекрасен Коледен подарък си имаш Heart Eyes Аз и до ден днешен не мога да й се нарадвам на Цвете и все си я гледкам, все ми е интересна да я надблюдавам Blush и чакам снимков материал, така де някоя друга снимчица...

Ако има именнички днес да са живи и здрави!  bouquet

Лек ден на всички!

# 100
Честито на именниците днес, да са живи и здрави   bouquet
Мерри, добре сте си дошли в къщи, чакаме снимки  Grinning
Милички, имам нужда от много стиснати палци, резултатите на сестра ми не са добри. Боже, дано всичко се размине  Praynig Praynig Praynig

# 101
Честито на именниците днес-

Мерри,добре дошли у дома Hug  bouquet

Марморанче,мила дано всичко е наред Praynig,стискам палци

# 102
Мармиранка, цялата си положителна енергия насочвам към сестричката ти, стискам и аз палци и дано наистина не се потвърдят лошите резултати! Praynig

# 103
Мерри, добре дошли у дома! Скоро ще се нагодите и всичко ще тръгне по мед и масло!  Hug  bouquet

Марморанче, и от мен имате едни силно стиснати палци  fingerscrossed fingerscrossed дано всичко е наред със сестричката ти  Praynig

# 104
-Честит празник на всички именнички !Живи и здрави  и много щастливи!
 -а това е за най-мъничката ни именничка Таня на Глория!
Марморанче Praynig

Общи условия

Активация на акаунт