С Януари идва Новата година, да е здрава, весела, щастлива!

• 9 779
  • 211
  •   1
Отговори
# 30
Глори, толкова рядко се включваш, я кажи как сте с малката ти кукла.

# 31
 Момичета, стиснете едни палци, утре ще оперират майка ми и ще й слагат един огромен по описанието на баща ми пирон в крака...  Много ми е сдухано тия дни, преди 3 години в началото на януари беше операцията на баща ми, сега майка.. уф.  Няма кой да ми гледа детето, не знам как ще работя. Ще ангажирам леля й и една моя стринка /тя още не знае и не знам дали ще се съгласи/ и дано се оправим,че не е ясно дядото ни колко време няма да може да ми помага... И той се е сдухал и само се тюхка. Направо не знам как ми държат нервите още. Поне Бела ме успокоява като си я гушна...

Честито на Мама Цоцоланка:) Майка-героиня:) Да е жив и здрав малкия-голям сладур!!!

# 32
Ники,имаш мойта подкрепа милинка.Стискам силно палци.
Вярвам,че нещата ще се наредят Hug

# 33
Ники, стискам палци  Praynig Дано всичко мине леко и бързо се възстанови майка ти. Много е депресиращо като не са добре близките.... Целувки на Белуша и на коремчо  Heart Eyes
Честито на мама Цоцоланка!

Аз съм супер сдухана заради тия детски градини... Просто няма шанс... Още от вчера чакат хора. В тая дето е до нас вече сигурно има 200 човека от вчера  Shocked Ние ще ходим утре сутринта - аз на една, мъжа ми на друга... Но няма да стане работата и не знам какво ще правя... Да не говорим, че не знам какво ще я правя като март я изпишат от яслата  Sad Ако там ни направят компромис няма да е повече от месец - два ... и после  Rolling Eyes  Луда работа, все да има човек за какво да се притеснява.... Не ми се иска, но май ще ходи на село на детска градина  Sad Супер неуредица, няма оправия тая държава.... Нормално ли е да спиш 2-3 дни пред детската градина, че да си запишеш по напред детото, и пак да не е гаранция, че ще го вземат  Sad

# 34
  • Бургас
Здравейте!
Да ни е честита новата 2010 година! Дано да е пълна с много радости и щастливи мигове!
Ние сме добре, изкарахме новата година вкъщи с приятели, кротичко и мирно  Grinning

KikiNiki - специално заради теб и твоята майчица влизам! Много ми стана мъчно, ще стискам палци да се възстанови максимално  Praynig
cher   отвратително е това с детските градини, нямам думи направо  #Cussing out   Дано все пак да имате късмет!

Ето ги и моите сладури  Качеството е кофти, но не съм сваляла напоследък.
Поздрави на всички   bouquet

# 35
Ники  Praynig дано майчето ти да се оправи.  Знам че е невъзможно да не се притесняваш, но си мисли че всичко ще е ОК и скоро и двамата с татко ти ще са си в къщи. Дано да си намериш и бавачка за Бела.
Шерче късмет със записването на Вики, дано да я приемат. Тук в Бургас доколкото знам ако детето е било на ясла, след това е с предимство за детската градина, при вас не е ли така?
Алинка, Никито е много пораснал, а как си приличат с кака си. Сладури! Жалко, че е лошо времето и не става за разходки да се видим, че се забравихме.
Хубав ден на всички.

# 36
 Минала е операцията, доктора казал,че всичко е ОК. Имало шанс до 10ина дни да я изпишат Praynig Мерси, че отново сте до мен Hug Може да се окаже и за добро..докторът е казал,че ако възстановяването върви добре,може след 5-6 месеца да й оперира едната тазобедрена става, а след време и другата. За първи път някой казва, че уврежданията й подлежат на корекции...

Шерче, напълно те разбирам.. А ние нямаме дори и ясла, където евентуално можем да я пратим. Само една частна градина,ама там няма яслена група, а всички са заедно. Взимат ги от 2 годишни. Много се чудя. Толкова добре се чувства като я оставяме в клубче, предполагам и на ясла ще й хареса. Но пък ще ми носи вируси, а с малко бебе само това ми липсва. Да чукна на дърво,за сега освен сополи на 3-4 пъти и инцидентна Т, която обикновено се оказва свързана със зъби, от друго не е боледувала.. И честно казано и аз не знам какво точно искам- да я пускам или не...

Алинка,много са ти пораснали дечицата и наистина мого си приличат Heart Eyes

# 37
  • Варна
Ники, радвам се за обнадеждаващите новини! Да се оправя бързо и безпроблемно майчето ти!

Алина, честита нова година и на теб! Сети са да покажеш и ти твоите пораснали сладури! Simple Smile

Шер, няма ли вариант да намериш някоя мама с дете на сходна възраст, която ще си го гледа в къщи и да е склонна да гледа и твоето срещу заплащане?

# 38
Ники, дано наистина операцията да бъде сполучлива и майчето ти да се възстанови. (моята майка колкото пъти нещо спомена за теб ми казва колко впечатлена е от външността на майчето ти.) За няколко дни ще успеете да направите комбинации някакви за отглеждането на това добро дете Бела.  Heart Eyes
Шерче, дано да се намери някакъв градински вариант и да стане най-добото за вас и Вики. При баба и дядо на "село" нямат ли градина, в която да кандидатства?  Thinking
Алина, много пораснали нашата адашка и готиния й брат.  Heart Eyes
Глори, как е Таня?
Весе, драсни някой и друг ред. Аз нещо не разбрах дали Бобо е тръгнал на ясла или градинското тържество е било по друга градинска линия?
Светлето нещо пак се изпари.  Naughty
Колко дълго нещо успях да напишаааа.

# 39
Утре в 5 сутринта ще ходим  Tired После и на работа съм, имам важни неща за утре не мога да не ида  Crazy Закарахме Вики да спи при майка ми и минахме на обиколка. Еми навсякъде има хора дремещи по колите.... Голям ужас  Shocked
ронка, това ни е спасението - на градина на село. Не го предпочитам, но ще я вземат най вероятно без проблем. Има повечко циганчета там ама карай. Проблема е по скоро, че искам да си е при нас. Колкото и да е близо... аз работя на другия край на града в противоположна посока за към село.... Ще ангажирам и майка ми... Ама ако се наложи...
неф, не знам за такова предимство. Всъщност понеже до нашата ясла има градина, но са с различни директорки и изобщо нямат общо, та аз ще ходя там. И се надяваме, че понеже Вики е любимка в яслата ще я задържат поне до лятото...
Лилибон, не съм мислила за такъв вариант. Обаче предпочитам да си е на градинка с децата.
Оф, пожелайте ни успех!  Heart Eyes
Ники, трудно решение. Аз много се колебах. Но сега не съжалявам въобще. Вики се чувства супер и сравнително рядко боледува. В началото беше страшничко с болестите и стряскащо ...

# 40
Шерче,стискам силно палци.Дано успеете да се уредите.
А при вас не е ли като в София-с кандидатстване по интернет newsm78,това с тези опашки ми звучи направо налудничево Shocked,мислех си че отдавна не се практикува така.

Ники,радвам се,че операцията е минала успешно Hug,поздрави на майчето ти

# 41
Исе, какво говориш, интернет - ние сме си дълбока провинция  Crazy
Истината е, че и 1 седмица да стоиш пред градината влизането става с луд късмет... или с връзки...

Само да кажа, че на едното място сме с входящ номер 5, на другото - 10. Просто трябва да стане поне на едното място  ooooh!
Мерси че сте ми стискали палци   bouquet

Последна редакция: пн, 04 яну 2010, 12:04 от cher

# 42
Здравейте!
Днес племенникът ми става на 3 Peace Почерпете се здравето на любимия ми палавник

НикиHug и ти пожелавам всичко да се нареди с мама и с Бела. Много сили и кураж  Hug

Шер, дано се уреди градината на Вики / 5 и 10 не са лоши номера, дано има късмет детето/, но ако имаш възможност си уговори в яслата да я задържат до юни. По принцип предучилищната са до тогава и от юли приемат в градините. Peace

Hug

# 43
Лили, да ви е жив и здрав рожденника и да има най-щастливото детство.
Само да кажа, че на едното място сме с входящ номер 5, на другото - 10. Просто трябва да стане поне на едното място  ooooh!
Браво, с тези входящи номера, аз си мисля, че ще стане и на двете места и ще имате възможност да избирате   Grinning 
Светле, Зори липсвате ни. Драснете по един ред как сте.

# 44
Лили да ви е жив и здрав! Радост и усмивки да носи вкъщи!

Аз съм по спокойна. В яслата не сме говорили, но най вероятно ще я задържат до лятото. Поне с други деца са практикували така. Освен това Вики им е любимка  Laughing
С градините е голяма пародия, но все си мисля, че няма как да не стане поне в едната... Иначе аз вече избрах. Е, вярно, не са най престижните градини в квартала, ама чудо голямо....

Общи условия

Активация на акаунт