С Януари идва Новата година, да е здрава, весела, щастлива!

• 9 794
  • 211
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Честит празник на всички именници днес! Да са живи и здрави!
Честит първи рожден ден на Ники на патерички!
Рени не се отчайвай! Всичко ще се оправи.

# 151
Честит имен ден на празнуващите днес!  bouquet

Ренка Hug,всичко ще се оправи,ще видиш мила

Ние сме малко болни,Хриси сутринта се събуди с жестока кашлица Sad, слава богу няма Т,но ще трябва да посетим педи.
Хубава седмица на всички

# 152
Мои другарчета аз не се отчайвам, но по простата причина че веднъж се напатих от компетентни лекари вече се страхувам страшно много и все не съм напълно сигурна в това което ми казват. Както се казва все търся под вола теле. Както не се и доверявам на 1 лекарско мнение вече.Този доктор при когото ходих  на колпоскопия ми каза че има и риск при обгарянето, ако не се извърши както трябва .

# 153
  • Бургас
Здравейте!
Благодаря ви от името на рожденника за хубавите пожелания  Hug
Много се радвам, че сте се сетили за нас  Heart Eyes
Затова веднага прилагам снимков материал снимков материал , а тук е с тати   Simple Smile

Рени, аз май ти бях казала, че съм горила при Михайлов и после едно светило в София се изказа супер положително за резултата  Peace
Исе,  дано да пресечете болестта  Simple Smile

# 154
Ренка,а защо не отидете до Варна?Там не са ли по-добри?

Алинка,много е сладък рожденника Hug Heart Eyes

# 155
Честит имен ден на всички, празнуващи днес! Да ви е живо и здраво името!

Алинка, на патеричка - да ви е жив и здрав сладкият рожденник!   bouquet Леле, какъв е голям станал само! Все така да расте!

Рени, и аз съм останала с впечатление, че във Варна се работи по-съвестно. Изумена съм, че няма апаратура при вас. Дори в малко Карлово мисля,че има в частните кабинети. Каквото и решение да вземеш, стискам силно палци. Hug

Исе, какво каза педи за малчо?

b]Светле[/b], как е Дарко?
Благодаря, че ни мислиш. Ами още сме в процес на търсене на алтернативен вариант за лечение, но вече имаме някакви идеи. Междувременно обърнахме света в търсене на сребърен нитрат, но мисля, че и това уредихме. Той ни трябва да стопираме на първо време процеса. Неприятното е, че е от него зъбките почерняват. Ама нямаме изобр.

# 156
Неприятното е, че е от него зъбките почерняват. Ама нямаме изобр.
Това с почернелите зъбки, да не те притеснява, важното е да стопирате процеса, моя братовчед като малък беше с катранено черни зъби /пак след лечение/, сега обаче ако видиш какви хубави бели и здрави зъби има. Вярвам че и при Дарко ще е така.
Рени, моя съвет е да направиш една консултация с д-р Попов в Поморие, и ако трябва отиди до Варна, там май д-р Корновски препоръчват за такава процедура. Стискам ти палци и ти да се оправиш бързо.

# 157
  • Варна
Светле, и черни да са зъбките, важното е да са си по местата, да може да си хапва спокойно и нищо да не го дразни или боли. А дано вече спре тоя процес и да се успокоите всички!  Hug

# 158
Алинка ,аз точно за Михайлов се двоумя ,защото той беше  доктора който буквално спаси свекърва ми. А в София си бяха оставили ръцете както се казва .При нея така се получи в Бургас  и помогнаха а в София -нищо не направиха само си взеха парите.Говоря за болница -Шейново.

# 159
  • Бургас
Рени , нали знаеш, че няма лекар, който да не е бил в черната статистика. Така, че следвай си интуицията - ти ще решиш най-доброто за себе си  Hug
А ние ще стискаме палци  Peace

# 160
Рени , нали знаеш, че няма лекар, който да не е бил в черната статистика. Така, че следвай си интуицията - ти ще решиш най-доброто за себе си  Hug
А ние ще стискаме палци  Peace
Само  при него още не бях ходила .....но когато дойде време за горене  ще видя..

# 161
  • Бургас
Рени , нали знаеш, че няма лекар, който да не е бил в черната статистика. Така, че следвай си интуицията - ти ще решиш най-доброто за себе си  Hug
А ние ще стискаме палци  Peace
Само  при него още не бях ходила .....но когато дойде време за горене  ще видя..
Имах предвид който си лекар да избереш, не конкретният...  Simple Smile

# 162
Не Алинка , ти не ме разбра ,исках да кажа че доста ги пообиколих с тази раничка и сега последно си мислех точно за него ,защото по принцип знам, че е хубаво раничките да се горят от гинеколог -онколог.В такъв смисъл. Hug

# 163
Рени, честито порастване, другарче любимо! Бъди жива,здрава и нека само щастливите усмивки на мъничкия ти принц озаряват живота ти, а всички тревоги останат далеч зад гърба ти! Желая много здраве и щастие и на мъничкия Филипе!    bouquet  bouquet  bouquet

# 164
    Честит рожден ден Рени !Желая ти от сърце здраве и щастие !Весел  празник!

Общи условия

Активация на акаунт