С Януари идва Новата година, да е здрава, весела, щастлива!

• 9 782
  • 211
  •   1
Отговори
# 195
Niki, предполагам колко ти тежко и трудно.Добре е че си намерила спокойствие и утеха при Бела. Hug
А тва за "Ам" направо и мен ме разсмя сериозно.А ако аз бях сигурно нямаше да ми направи впечатление и чинно щях да си отворя устата, че и ние викаме само "ам".Малката определено си е харесала тази думичка и освен от мен и от нея постоянно я чувам. hahaha
Сладурка, много е готин , направов да го изям. Heart Eyes
Браво на Божидарка как наддава. Hug
Шерче,  а честито!Да ни повозиш някой път. Flutter

# 196
Цвете от следобяд има Т 38,6 Tired и май е от зъбките сега й избиват кучешките. Иначе е бодра,весела, хапва си,а когато е болнане не яде и затова предполагам че не е болничка, всъщност надявам се. Ох само това ми оставаше, зациклила съм скоро ще станат 3г. от загубата на Боби и единствено се успокоявам с шопинг, луда работа ooooh!

# 197
Тале ,много е напрегнато когато идват тези черни дати. Дано е от зъбите при вас, а аз бодувам още ,защото в 12 часа трябва да дам на Миро антибиотик. Разболя се моят юнак ...Ама то не беше игра в този сняг.

# 198
Добро утро

Ники,дано майчето ти се оправи и възстанови бързичко Praynig

Тале и аз така се чувствам,съвсем скоро ще станат 5 год Cry Cry
Дано Цвете да не е болничка Hug

В нашата група в градината има скарлатина Sad,вече две дечица са болни и днес ще им взимат гърлен секрет.Дано ни се размине.

# 199
Исе дано ви се размине, че и вие с тези болести, горкия малчо Praynig
Рени, по-бързо да оздравява Мирко!
Заведох Цвете при педката й, здравичка е, поне няма никакви симптоми, гърло добре, гърдички чисти, ама тя нито кашля, нито има хрема, нищо, само една упорита Т, сега й е паднала. Явно са зъбките, венчетата и са така болезнено подути и само се чуди какво да дъвчи. И за съжаление нямам кой знае какви начини да й помогна. А през ноща се събуди към 2 часа и реши че й се играе и заспа чак към 4 часа #Crazy та и на мен ми се наложи да бодувам, ама нали не й е добре сега, пък и е глезлата на мама.

# 200
 Tале, нищо чудно да са бау-бау зъбките виновни. На Бела като й изби първия кучешки ми вдигна над 38 градуса, дадох й нурофен и след 2 часа беше дива и щастлива и повече нито Т вдигна, нито се разболя. В последствие видях,че връхчето е пробило. Другите 2 пробиха безсимптомно,поне за мен:) Сега чакаме последния кучешки и мисля да си починем откъм зъби до следващите кътници след не знам колко време. То по книжка вече й е време, ама нали върви по-назад в сроковете...

Исе, дано се размине малкия, стига с тия болести при вас...

И другите болни да оздравяват бързо!

Сладуранке, малкия Сладуранчо е мнооого готин!!!!

Току що отрязахме първия половин сантиметър бритон... много мъчно ми стана  Cry ама й бъркаше в очичките вече. Държа се геройски,искаше сама да свърши работата Mr. Green Не знам колко тежко ще ми е като трябва да отрежем първите къдрици...

# 201
Ехо,  Hug

нямах нет тези дни. Вече имам. Изчетох ви, за да се информирам около новините покрай всички ви.
Ники, честита ви първа прическа. Ама що ще режете къдриците? Я каква ни е принцеса с тях. Heart Eyes
Съжалявам,че така стоят нещата с майчето ти. Sad Дано Лилибон е права - може пък атмосферата вкъщи, спокойствието и обичта на близките да я накарат да се почувства по-добре. Силички на теб и татенцето ти, защото не мога и да си представя какво ви е сега.
Тале, важното е,че няма нищо сериозно. Бързо да избиват тогава зъбчетата.
Исе, дано изследванията са ок,че и на теб много ти се събра с тези болести.
Мърморанче,браво на наддаваща Дара. Все така отсега насетне.
Сладурнака, какъв левент си отглеждаш само!
Мерри, а аз защо имам чувството, че още не съм виждала снимка на непоспаливата госпожица? newsm78
Рони, нали знаеш...колко те обичам Heart Eyes А защо не пишеш какво прави прекрасната владетелка на твоето сърце?
Лилибонче, Аги, Heart Eyes Hug
Шер, честита ти нова придобивка. Със здраве да я караш. Peace

Ние вечем запечатваме зъбчетата със сребърен нитрат. Неприятно, но иначе скоро нямаше да има и следа от единия зъб. Ще ходим и на хомеопат тези дни. Това при нас. Моето ежедневие се върти изцяло около зъбите на Дари. Confused
И да ви разсмея. Онзи ден на зъболекарския стол серазиграва следната сцена. Седя аз на стола, стискам ръцете и краката на Дари, зъболекарката се отдръпва за малко от стола и през това време той спира да реве,обръща се към нея и казва: ЧУПКА!  Mr. Green След това продължава да реве.
П.С. При всичките пет думи дето знае чупка е любимата и се изполва всеки път като не му отърва нещо.

# 202
Ники, да наистина са зъбките само онази нощ имаше Т и от тогава нищо а и забелязах че едното бау-бау зъбче е пробило почти. Днес даже й поставиха ваксината против морбили и т.н. Геройче си е тя. На мен ми се наложи преди около месец да подсрижа малко Цветини къдрици и бретона, мъка мъка ooooh! прибрах ги при косичките от кръщенето, досвидя ми.

Светле, виждам че надничаш  Hug те, знам че най-вероятно не ти е до писане.
П.С. а ти си писала докато аз си публикувам постта

# 203
Ники дано майчето ти скоро да се съвземе.
Исе , дано този път да ви се размине, че малкия ти мъж се измъчи тази зима.

И да ви разсмея. Онзи ден на зъболекарския стол серазиграва следната сцена. Седя аз на стола, стискам ръцете и краката на Дари, зъболекарката се отдръпва за малко от стола и през това време той спира да реве,обръща се към нея и казва: ЧУПКА!  Mr. Green След това продължава да реве.
Joy Joy Joy Миличкия Дарко. Светле хайде скоро да свършват посещенията ви на зъболекарския стол. Колко време ще трае лечението?
Ние сме добре, аз се вълнувам от предстоящия РД на Шошко, а той се променя с дни.
Някой чувал ли се е с Фивърчето, не е писала отдавна.   

# 204
Благодаря ви за хубавите пожелания  Heart Eyes Карам си я колата безаварийно за сега  Laughing Моя мъж не се сещаше да ме чуе през деня, а сега докато стигна до работа 5 пъти звъни да ме предупреждава и наставлява  Laughing Според него съм състезателка   Rolling Eyes Пък аз си мисля, че бавничко и внимателно карам ... При всички положения - голям кеф е!
Не ми достига времето напоследък, но надничам редовно при вас  Grinning Скоро и аз си мислех за фивчето.
Аз да ви се оплача малко съм се притеснила за Вики. Нещо напоследък е доста палава и не слуша и се тръшка. Не че е нещо ново де, ама напоследък е голяма драма. И гледам да и обръщам много внимание след работа, да сме заедно. В яслата казват, че не се спира, че е много енергична и дейна, но пък слуша и е изпълнителна. В нас е ужас последно време. Много е хитра и такива неща ми приказва.... Аз и обяснявам нещо, тя вече е една мисъл преди мен.... Чак ми е неестествено - говори още на бебешки, а разсъждава като голям човек ....
Светле   Hug Разсмя ме от сърце Дарито  Heart Eyes
Ники  Hug
тале, дано са зъбките и дано бързо отминава. Вики пък още няма кътници  Rolling Eyes
мерри и аз искам да видя бебонка  Heart Eyes
Поздрави на всички  Heart Eyes

# 205
Здравейте! Включвам се набързо да споделя малко снимки на Дани. Днес ставаме на 3 месеца! Wink
http://noemvri2009.snimka.bg/baby/nashite-bebcheta-0-3m.436851.17165723
В понеделник съм на изпит! Стискайте палци! Wink
Много  Hug на всички!

# 206
  • Варна
Някой чувал ли се е с Фивърчето, не е писала отдавна.   [/color]
Hug тук съм, чета си ви редовно, макар и някога по диагонал. Май за първи път пиша за новата година  Embarassed Няма нищо интересно покрай мен, затова и не пиша, за да не хленча само.
Мъжът ми напуска работа и от една страна го подкрепям, защото стреса му дойде в повече, ежедневни отчети, гонене на недостижими цели и т.н. А и се случиха някои събития в работата, които сложиха капака на всичко. Иска да си почине малко и е оптимист, че до 1-2 месеца ще си намери друга работа.
Брат ми има някакъв психологичен проблем, занимава се с хомеопати разни, тъжно ми е, че не мога да му помогна, а и не се вслушва много в съветите ми.
cher със здраве да си караш колата  Hug
На всички  Hug

# 207
Електра много е пораснал мамкия пу ,пу да не му е уруки,Фивърче има и такива лоши моменти ,не се тревожи всичко накрая ще се нареди както трябва ,всяко зло за добро ,и на мен както ми тругна ,чак не ми се говори ,чак сега малко се нагласиха нещата,Електра стискам палци за утре ,но сум сигорна ,че ще го земеш този изпит ,Шер много се радвам за теб и новата ти страс ,да си я караш с здраве. Hug

# 208
Фивче,  Hug Hug Hug. За всичко. Ще си чакаме и дочакаме заедно с теб хубавото.  Heart Eyes
Шерче, в красива главица като на Вики само красиви и умни неща живеят. А умните неща се нуждаят и от умни щуротийки.  Grinning Heart Eyes
Нефче, вярно, че другата седмица Митачето става на една. Как само лети това време?!  Grinning
Светле,  hahaha hahaha hahaha. Твоите юнаци са сериозна заплаха за коремните ми мускули.
Електра, пу-пу, Дани голям мъж станал.
Аз вече сдавам тотално багажа. Идея нямам откога не съм спала. Случвало се е на пъти, колкото пръстите на едната ми ръка Марчето да се успи и да не става през 1 да ме яде, а тогава аз се събуждам и разсънвам. Чао сега, че тати ми я връща от разходка.  Grinning Пак ще се мъча да пробия желязната челюст, за да вкарам някоя и друга лъжичка с храна.  ooooh! Сигурно затова им излизат зъби на ситните, че да е по-трудно пъхането на лъжичката.  Thinking (първи кътник ми се белна сутринта, сега остава да ми даде да й го проверя дали наистина е пробил.)

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 16:43 от рони

# 209
Шерче, умните деца са и буйни.
Електра успех на изпита! А юнака е пораснал доста Heart Eyes
Рони, мммм да разбирам те с това недоспиване е един малък ужас, и на мен ми се случва в последно време да ме буди Цвете посред нощ.
Фивче Hug

Общи условия

Активация на акаунт