На мен не ми стана ясно къде Анхелика е наложила мнението си...една майка написа "казвайте с какво и как храните,приспивате децата си,на колко градуса ги държите..." тя също като вас каза как се грижи за своето си дете,а някои девойки пак я разпънахте на кръст.
Герчо аз да те попитам,ако нямаш кърма (не дай боже),а детето ти отказва да яде АМ с какво ще го храниш???
Аз лично знам че Анхелика не можа да кърми,по една или друга причина се стигна до това да дава кисело мляко,а според теб гладна ли да я остави????
С моя опит на бивша кърмачка мога да кажа,че има нехранителна кърма...когато се наложи да отбия малката от кърмата защото когато се изцеждах кърмата нямаше нищо общо с кърма а приличаше на разредено мастило,при което доки каза да спирам да и давам понеже не става за нищо...айде кажете ми като няма "лоша кърма" тази добра ли е?
И не съм съгласна с мнението че детето яде това което му набуташ в устата,моята дъщеря категорично отказа да яде АМ на НАН,бутах ли бутах е неще и това е,малкото количество което успеех да и набутам в устата биваше веднага изплюто,смених НАН с Фризолак и веднага го хареса.
Ако се беше наложило и аз щях да дам кисело мляко,все пак няма да я оставя гладна.И както ви каза Анхелика,тя знае откъде идва това кисело мляко,не дава купешко.
Сега ако желаете може и с мен да се сдерката за това че изказах мнение,щото явно не всеки има право да пише как гледа детето си понеже бива нападнат и обявен едва ли не за луд.
Лека вечер и спокойна

, нали? Преди малко обясних каква е причината някой бебета да не ядат една или друга марка АМ и ти с твоя опит доказваш, че съм права. Тоест достатъчно е просто да се пробва друго ам. Също така е хубаво да се знае, че млечната киселина в киселото мляко не може да се разгражда в организма на бебето, поради което се натрупва и предразполага към обменни нарушения (ацидоза). Тоест с това ти отговарям на въпроса дали има разлика между квасените кисели млека и домашните... Към това прибавяме АБКМ и всичко останало. Т.е. ако това се прави от липса на парични средства е ок, но ако може човек да си позволи АМ, не е добра идея да се слушат подобни съвети. Също така не съм очаквала и съвети, че сама решавам дали ще храня или не бебето си
). Аз лично не бих махнала насилствено хранене на дете. Не мисля, че бих била щастлива ако някой ми заключи хладилника между 8 и 17 например защото той тогава е решил... Ям когато огладнея и моето дете прави същото. защо аз да мога да ям, а то не
Докторята са се хванали за главите, а на мен ми увисна чейнето като гледах горкота детенце.Ша уморят детето тия идиоти. Вие ще ми коментирате киселото мляко...
За това момичета не се поддавайте на тежките моменти ако искате продължите да кърмите, защото отбиването става много по-лесно отколкото си представях. Сега съжалявам, че не бях по-настоятелна, но не го мисля много защото връщане назад няма. Ние сме на Аптамил ХА. Чувала съм добри отзиви за Лактана био. Има ли някой, който да го ползва? Моята педиатърка каза да се храним задължително с хипо алергенно мляко до 6ти месец.