На мен не ми стана ясно къде Анхелика е наложила мнението си...една майка написа "казвайте с какво и как храните,приспивате децата си,на колко градуса ги държите..." тя също като вас каза как се грижи за своето си дете,а някои девойки пак я разпънахте на кръст.
Герчо аз да те попитам,ако нямаш кърма (не дай боже),а детето ти отказва да яде АМ с какво ще го храниш???
Аз лично знам че Анхелика не можа да кърми,по една или друга причина се стигна до това да дава кисело мляко,а според теб гладна ли да я остави????
С моя опит на бивша кърмачка мога да кажа,че има нехранителна кърма...когато се наложи да отбия малката от кърмата защото когато се изцеждах кърмата нямаше нищо общо с кърма а приличаше на разредено мастило,при което доки каза да спирам да и давам понеже не става за нищо...айде кажете ми като няма "лоша кърма" тази добра ли е?
И не съм съгласна с мнението че детето яде това което му набуташ в устата,моята дъщеря категорично отказа да яде АМ на НАН,бутах ли бутах е неще и това е,малкото количество което успеех да и набутам в устата биваше веднага изплюто,смених НАН с Фризолак и веднага го хареса.
Ако се беше наложило и аз щях да дам кисело мляко,все пак няма да я оставя гладна.И както ви каза Анхелика,тя знае откъде идва това кисело мляко,не дава купешко.
Сега ако желаете може и с мен да се сдерката за това че изказах мнение,щото явно не всеки има право да пише как гледа детето си понеже бива нападнат и обявен едва ли не за луд.
Лека вечер и спокойна