Аз съм от тези, които четат повече, а пишат рядко
, просто не успявам да ви изчета и когато стигна до последната страничка вече не съм актуална
Да ви се похваля моята малка маймунка вече заспива само в леглото си след банята и понякога през деня (по принцип не спи денем). Това тя реши сама съвсем случайно - просто я пробвах и и хареса - и ние подобно на Еди къпем доста дълго време и после като я накърмя и и дам залъгалката заспива за минути
За сметка на това пследната седмица се храни на 2 часа...
Тази си "стачка" или каквото и да е започна още средата на декември - първо спря да суче тотално за 2 дни, беше кошмар, пробвах всичко ама всичко! и при педи я водих за преглед- не наддаваше добре... после захапва, но суче макс 3 минути... и така до сега. В момента се храним така - на 2 часа по 3 мин, като редувам гърдите. Ужас и безумие. Надявам се да му се вижда края... поне на кг е добре вече. Просто споделям, за да обнадеждя останалите
Само да добавя, че още сме с колики и май ще ни избиват и двете долни зъбчета... Та затова пиша доста рядко...Интересно ми е да споделите наистина пробвани вече
схеми за захранване, че и аз да си правя сметката.ДесиХ3 - като каза питка - аз правих кекс вчера и се получи нещо невероятно - залепна, не се доизпече, и беше с размерите на грамофонна плоча
висок 2 пръста и спаружен

та затова така ми се получи
ама сега ново сто ..... попринцип на Никол и е доста суха кожата и мажа ли мажа и даже май по-зле става

.Снощи изцедих 120 мл,той ги изпи и като почна да реве.....дадох още 50 мл AM и като остана празна бутилкатакато ревна пак....и гушкахме,разнасяхме-докато не му дадох 3-ти път още 50 AM не млъкна..