2010 година дойде,а ОКТОМВРИйка е с най-прекрасния дар на ръце!

• 20 521
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
  • Sofia
Чипче,дано се оправи бързо малката душица  Praynig Praynig Praynig На едни наши приятели и тяхното бебче беше така и майката като ми се обаждаше все плачеше,че вижда как детенцето и страда,а тя не може да го гушне да го успокои  smile3518

Аз исках да се похваля  Blush Гуголинището преди 10мин. направи първото си обръщане от гръб по коремче  newsm44 newsm09 Гледам го,че от 2 дни си вири краката като за свещ,а то каква била работата  smile3532

Адри,и аз действам по грубата схема,но няма как Naughty С тия пози успявам за 2 цоквания и научих акробатиката,но не и Галин да спре да прави маймунджолъци  Crossing Arms Crazy За студената кърма не ти препоръчвам  Thinking Може да му простудиш коремчето,гърло и т.н. и тогава ще видиш зор  Embarassed

# 541
Ние за ушичките слагаме лента, ама и тя не е много от полза, защото при две врътвания на главата и е на врата й. Има едни шапчици във вис виталис- съвсем обикновени, бели, памучни с връзчици за под вратлето- може да купя такава и да й я слагам вкъщи  Peace.
Чипче,  Confused.
Плами,  smile3501
Аддри, вече ще си записвам нарцателните на Вики- таласъмчо, акселерат, сега коала- много са свежи и винаги на място  Peace  Laughing !

# 542
  • София

Честит да е имения ден на всииички с имената Иван , Йоан, Калоян и техните производни, да са живи и здрави!

Днес цял ден навън от 13 до 17, страхотно време и сухо, че вчера се прибрах морка до коленете,но днес -  мнооого беше хубаво, ама малката не спи - гледа си, заспа само за малко - ама поне си трае и не мрънка да я гуша! 
       С пустите му уши, аз все уж ги оправям, ама чат пат, като забравя и като я сложа да легне и видя какво съм й причинила - лошо ми става...

Тигъра се надриска и цинкя..... до после!

# 543
Цитат
А относно изцеждането... виждам, че пвечето момичета си мислят, че като не могат да изцедят значи нямат кърма. Ми не е така. Имало е случаи да не мога с помпата и капка да изкарам, а Вики като засуче си папка и преглъща шумно и даже да му тече мляко от устата, което не е смогнал да преглътне. Мисля, че и Еди също е споделяла, че не е успявала да изцеди, а в същото време бебето й си суче без проблем. В кърмаческия също ще ви го кажат - това дали и колко можете да изцедите с помпата в никакъв случай не е определящо за това какво имате в действителност.
Мдам, за 1 час от двете гърди няма 50 мл. А малкото е само на кърма. Ако ми беше първо щах да кажа, че нямам кърма и да хукна за АМ.

Чипче искренно се надявам майка му да го гушне още утре.  Hug
Плами браво на Гугито Simple Smile
Ваня детето е фен на бързо сменящи се кадри, виж го как ще зяпа рекламите  Laughing
Аз вече не помня сутринта дали честитих именните дни на всички, които носят името  newsm78
Ама по-добре да се повторя отколкото да не съм.
Та да е честито на всички именници, да им се слави името  Hug

# 544
Ние дребния сме го направили някъде към края на месеца. Теста си направих на 14.02. сутринта и го връчих като подарък на
 мъжа ми. Милия беше много изненадан и изобщо не очакваше, а понеже беше и още сънен, та ме пита какво е това?  hahaha Защото не беше усърдно бебеправене, даже хич, та ако стане, стане , но ето че резултата е налице  Heart Eyes
И при нас беше нещо подобно дори и датата съвпада Simple Smile.

Chip4e стискам палци бързо да се възстанови душичето.
Mvinsenz те гостите направо мечта са се оказали Laughing.
julia_kristi аз я пусках тази тема-невероятно полезнае. Ето:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=454455.0

Разгледах сега схемите скоро не бях влизала, учудвам се че липсва схемата за захранване на Косе Босе иначе горещо щях да ви я препоръчам, както и всички нейни мнения в темите, но за съжаление в старите, гледам, че вече не пише изпуснала съм незнам защо както и незнам защо нейната схема е изтрита. Но мога да препоръчам тази на Home Raider например, захранвахме по едно време с нея, тя също постоянно четеше и пишеше в тази тема.

# 545
Честит имен ден на Ванирка, Ваня Р, Бейбимама и на всички, които празнуват днес   Hug  bouquet Да сте живи и здрави, много щастливи и с гордост да си носите името   bouquet

Честито и на всички бебчета, които днес имат месечинки  Hug Heart Eyes
Силве, надявам се всичко да е минало благополучно и ще чакаме утре поредното сутрешно кафенце  Hug
Бейбимама, и ние имахме подобен проблем, но аз не бях достатъчно упорита и в един момент се предадох и предложих АМ  Sad Съжалявам, че го направих, дано бързо да отмине при вас и нещата да се нормализират  Praynig

Хубава вечер на всички  Heart Eyes

# 546
  • София
За много години на всички!

Честито и на всички именници - от вчера и от днес!

Леле, момичета, много нещо сте изписали. Верно, че покрай празниците се позастояхме на по-дълго "на село". Бяхме се разбрали с мъжа ми никакъв нет да не ползваме там и резултата е, че почти цяла тема е заминала и май няма изчитане. ;-( Ще се пробвам бавно и полека да влизам в час, нали съм назад с материала.
Гледам в последните 1-2 страници пишете кой кога е правил бебе и кога е научил за резултата. Wink Ние сме успели да се справим с тая задача на 31 януари. Simple Smile Научихме от тест на 22.02, а на 24.02 ми го потвърди и лекарката. Решихме да запазим новината в тайна от роднините временно, за да не отнемем от вниманието за бъдещия батко, който беше рожденик на 28.02. Таткото твърди, че още на 31 януари бил разбрал, че се е получило бебе. Аз не мога да се похваля с такива паранормални способности, а той и за предишните бил усещал кога стават. Simple Smile

# 547
  • Пловдив
Дам,Косе Босе е уникална.Жалко,че не пише вече.Мненията и бяха изключително полезни.

Аз трябва да имам нейната схема на паметта на компютъра.Ще я потърся и освен нея ще кача и другите неща,които имам във връзка със захранването. Peace

......
Такааа,ето момичета линк към папката в абв.докс

http://dox.bg/files/dw?a=d57c3c060d

Юзър и парола са като на пощата Peace

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 20:41 от Mirkam

# 548
Мире, много благодаря за споделената информация. Определено ще е от полза.
Аз днес реших да отина на танци да се поразкърша малко и в момента се чувствам невероятно. Физическата умора е определено по-добра от психическата  Peace
Чипче, дано да е добре детенцето  Praynig

Определено изцеждането не е показател колко кърма имаш, тъй като аз изцеждам по 30мл от гърда, а в същото време малката успява да се наяде. Значи е определено повече от 30мл., щом успява да се наяде и спи по 3 часа  Peace Днес даже като заспа в 11.30 се събуди чак в 16.00ч.  Shocked Праобвах да я събудя, но така и не успях и я оставих да си се наспи.

# 549
Здравейте отново от мен.
Не знам как смогвате толкова много да изпишете – едвам ви изчита. Явно доста ревливо бебе си имам.

Честит имен ден на всички именяци и на техните близки.

Джулия-Кристи  - Калоян на месец и половина започна да се бели целият. Първо започна на гръбчето, там където се пада края на памперса -  като лишеи. След това по целия гръб, корема – леко червени петна като лишеи и след това се бели. Продължи и по ръцете и лицето. Отидох на дерматолог и ми каза – атопичен дерматит. Друг дерматолог ми каза, че понеже е много бял и му е суха кожат. Първата ми предписа крем Атопиклер и А-дерма за банята. Втората бадемово масло, спрей Dermo-Care  и крем Липикар. Първо приключих с първите две мазила – почти се изчисти. Само имам чувството, че може да щипе бебока, че доста плачеше, но може и да не е обичал банята. От бадемовото масло съвсем изчезнаха петната. Сега къпя с шампоан на Бюбхен и мажа със спрея и крема след баня. Засега е добре.

Ани-Бани – моят син Калоян беше от самото начало със сълзщо дясно оче, миех с преварена вода, но си продължи. Педиатърката ми предписа капки и капах – оправи се. Сега около празниците започна да сълзи и лявото и след два-три дни започна и жълто-заленикав секрет. Чистех само с преварена вода и сега секрет почти няма, съвсем леко сълзи. Надявам се да отшуми.

Относно бебеправенето – не знам кога точно е станало, защото до 15 януари доста упорито работехме. Но на 2 февруари, след 2 дни закъснение си направих тест. Втората чертичка едва се виждаше. Та давам на таткото теста и го питам – това да ти прилича на втора черта. Той взема теста, гледа, чуди се, върти от една ръка в друга, гледа и в един момент като ми го хвърля и вика – Ти тук си пикала, нали?  Е, очевидно е, че са били две чертички.

Имам още какво да споделя за нашия режим, или липсата на такъв, но доста дълго стана, та след някой и друг ден – колкото съм бърза.
Лека вечер

# 550
Здравейте мили мои много сте мислили за мен гледам,но е и имало ефект всичките палци,който сте ми стискали Hug
Преди малко се прибрах от Пловдив и всичко мина добре,операцийката е продължила повечко време около час и сега пропуснах 2 хранения на малкия принц,но ще наваксаме!Сега съм като героиня от "Мумията се завръща" олепена и зашита,но ще го преживея Wink
Честито на всички именници и на всички с поводи!!!

# 551
Силвана, браво и бързо възстановяване!

Мумия, но с най-топлата прегръдка и най-вкусната храна за бебока.

# 552
Здравейте, не съм ви чела, минавам само да се почерпите за здравето на моя любим.

Аз съм и тъжничка, че кученцето ми, което гледахме 15год. почина. На някой може да му се стори нещо незначително или нещо такова, но тя ми беше като детенце. Cry

Силванче  Hug радваме се, че си добре миличка Hug

# 553

По мои тънки сметки ,Дидката е станала точно днес Mr. Green.(е не мога да го твърдя сис сигурност,но предполагам)

А пък на 26 януари си правих кръвен тест,защото уринарния ми излезе само с много тънка лентичка.Понеже не ми се чакаше още няколко дни,за да разбера със сигурност,пуснах кръв и след 2 часа,знаех,че чакаме още едно съкровище.Много ми е мило сега,когато си спомня.

Точно на 26 или на 27 януари пуснах и първата тема на Октомврийки 2009(а пък аз бях с термин 1 октомври,така че може би е още рано за тема) и беше невероятно как всеки ден се появяваха нови и нови попълнения  Hug

Даммм И Вики е направена около днешната дата. На 26 януари видях двете чертички, които честно казано бяха най-хубавия новогодишен подарък (макар и със закъснение) за нас. След две години ходене под  октори Тя просто реши да се появи. И като си помисля че от февруари смятах да почваме инсеминации и др по-леки процедури, преди да пристъпим към трудните..... Ето и албумчето от този много специален ден: http://picasaweb.google.bg/kalijjgm/DYovfE?authkey=Gv1sRgCP20s5Xf1ZvdkgE#

На 27 или 28 януари писах за първи път в темата на Октомврийки 2009. Тогава бяхме аз, Миркам и Атадарчето май само..... Ех спомени!

Схемите можем да ги качваме в блога. Утре ще видя какво има за качване там и ще ги сложа.

Аз продължавам да чета...

# 554
  • Пловдив
Мууни,много ме разчувства.Така хубаво си го спретнала.

При нямаше грам романтика и двата пъти,защото мъжът ми беше този,който ме надушваше.

Аз щях да отдам всичко на лошите готварски умения на едната ми баба Laughing Mr. Green,понеже ми беше идвало само 3 пъти до отзи момент и  все на различен интервал,сирче не се беше регулирал цикълът ми след първото раждане,не го броях това за закъснение.

Втората лентичка беше с мнго фантазия лентичка,но беше там(и моя тест беше от 60 ст,отпреди 2 год hahaha).Затова на другия ден си отидох в една лаборатория(като прилежна Бг-мамка ) и ми казаха след 2 часа да звънна.Звънях след това,звънях-никой не вдига.Полудях от превъзбуда.И накрая един стар лаборант бавно и спокойно ми каза с дебелия си глас- '' 1813 от мерната единица на хормона на бременността (definitely pregnant Mr. Green) .Мъжът ми слухтеше до мен,така че нямаше грам изненада.И така зачакахме нашето чудо.Да ви кажа грам не можех да си я представя и все се терзаех дали ще мога да обичам някое друго бебе толкова,колкото Криси,но сега не мога да си представя света ми без моята малка принцеса и тя е точно такава,каквато трябва да бъде.
Извинете ме за лиричните отклонения Blush

.....
На 27 или 28 януари писах за първи път в темата на Октомврийки 2009. Тогава бяхме аз, Миркам и Атадарчето май само..... Ех спомени!
Което ми напомня,че Рончето нещо се губи Confused

Общи условия

Активация на акаунт