Пазаруване от www.asos.com - 5

• 47 634
  • 769
  •   1
Отговори
# 675
хм  newsm78 обърках се вече

# 676
  • Бургас
Зависи от роклята и от материята  Peace

# 677
а роклите на killah и те ли са уголемени

# 678
Нещата на Мис Сиксти са уголемени, имам предвид рокли, блузи, връхни дрехи, поли и т.н. Ако някой носи s, съвсем спокойно се побира и в xs. По същият начин и човек носещ m по принцип, от тяхнитве влиза в s.
И аз съм с такова впечатление Peace

# 679
поръчах две рокли като дойдат ще споделя  Peace

# 680
Някой би ли ме включил в обща поръчка с едни дънки за 20 паунда???? Praynig Понеже миналата седмица поръчвах, но чак сега ги видях тях!!!!! Simple Smile

# 681
  • Бургас
Днес си получих поръчката , направена на 03.03..... дойде с един ден закъснение , както казах вчера Simple Smile трябваше ми за 10.03 ....но здраве да е. Отзивите за нещата , които си поръчах .... материите и на двете се оказаха трико , с малко еластан . Размера съм уцелила и си отговарят на 10
http://www.asos.com//Asos/Asos-Off-The-Shoulder-Bodycon-Jersey-D … t.aspx?iid=703889 - тази , но в син цвят, кт вече е изчерпан и съответно не на тази цена , става като за парите , кт платих за нея
http://www.asos.com//Asos/Asos-Ponti-Roma-Sleeveless-Pleat-Front … t.aspx?iid=821219 - твърде много описва и ... незнам , очаквах нещо малко по изпечено като материя .
Синята е произведена в Гърция , а червената в Македония  Joy
На нечий в-с за съвместни поръчки , с цел поделяне на разходите за доставка ....аз съм от Бургас , но за момента съм във финансова пауза.....  baby_neutral ....По натам ще си пазарувам пак Simple Smile

# 682
Здравейте момичета,

ако има някой от Бургас, може да поръчваме заедно.
Новият код при мене не работи.

Аз снощи пусках с него ,единствено от 10-те артикула ,3-4 не ги хвана намалението...пробвай с друг акаунт Simple Smile

# 683
  • Пловдив
Нещата на Мис Сиксти са уголемени, имам предвид рокли, блузи, връхни дрехи, поли и т.н. Ако някой носи s, съвсем спокойно се побира и в xs. По същият начин и човек носещ m по принцип, от тяхнитве влиза в s.
И аз съм с такова впечатление Peace

Хм...замислих се и аз  newsm78  Mr. Green. Сега погледнах нещата, които имам на Мис Сиксти и действително имам и S и М номер, но на S винаги изрично си е било посочено (в сайта), че отговаря на UK 10.
Elma Ruth, освен да ти пожелаем успех с нацелването на номера...и да споделиш после и твоите впечатления  Hug!

# 684

Новият код при мене не работи.

Аз снощи пусках с него ,единствено от 10-те артикула ,3-4 не ги хвана намалението...пробвай с друг акаунт Simple Smile

Не е заради акаунта, а защото се отнася само за оутлета  Peace
И при мен не се хваща, но само защото, нямам нищо от този сектор.

# 685
Аз имам въпрос-поръчката ми трябваше да пристигне вчера, денс си я търсих в пощата, но я няма. Пратката обикновена ли трябва да е или препоръчана? И от Англия ли се изпраща? И нормално ли е да я няма, защото те бяха посочили като срок 10-ти или по-рано

# 686
Valandin, нормално е да. Понякога ми се случва да дойдат на следващия ден от обявения краен срок за доставка или по-следващия. Така, че не се притеснявай, може още утре да е при теб  Peace Но, ако се забавят малко повече, непременно им пиши!
Пратките не винаги са от Англия, моята последа беше от Швейцария и би трябвало да са препоръчани, когато са по пощата.

# 687
Случвало ли се е пратки пратени с куриер да не пристигнат? Thinking

# 688
  • Пловдив
Случвало ли се е пратки пратени с куриер да не пристигнат? Thinking

Да не пристигнат май не,но с липсващи неща вътре да/една мама беше получила празни кутии от ботуши доколкото помня/. Нали имаш тракинг номер - няма ли движение?

# 689
Аз не се притеснявам за моята поръчка, просто питам. Hug

Общи условия

Активация на акаунт