А за секса със слаба жена?

• 23 496
  • 157
  •   1
Отговори
# 30
Всеки има различен критерий за това какво означава слаб и какво-дебел.
...
Не мога да кажа какви предимства носи секса с дебела или слаба жена, мога да говоря за мъже. Предпочитам да е по-скора слаб, отколкото по-скоро дебел. А за тестостерона по какво да съдим?

По космите  Joy

# 31
  • София
Ама то май слабите жени не винаги имат естествено големи гърди
Неестествено биха стояли иначе на една крехка фигура. Както и всичко друго голямо.
Слабите жени са секси. Според моята представа за секси и слаба жена, разбира се.

# 32
Кое се брои за слабо,кое за нормално и кое за дебело? Rolling Eyes

# 33

И аз не мога да разбера. Различните хора имат различен критерий.

# 34
В дрешка слабите жени изглеждат по - секси, а без дрешка по - налетичките  Laughing

# 35

И аз не мога да разбера. Различните хора имат различен критерий.
Peace
Важното е да се чувстваш добре в кожата си и сама да се харесваш!

# 36
Абе аз не се харесвам, но ме успокоява факта, че  другите го правят.

# 37
В дрешка слабите жени изглеждат по - секси, а без дрешка по - налетичките  Laughing
Съгласна съм. Пък и сексът не е само изглеждане, сексът е и пипане. Ако жена не е поне малко мекичка, кво ще й пипнеш и щипнеш и хванеш. Дори да е тънка жената , трябва да е закръглена- повечето естествено тънки жени са с някакви мазнинки.
Според мен не трябва да се гледа теглото, а процентът мазнини. Колкото и да хвалят спортистките с изчистени от мазнини тела, красотата на жената идва от мазнините - по лицето и по тялото. разбира се, добре разпределени.

# 38
...
Не мога да кажа какви предимства носи секса с дебела или слаба жена, мога да говоря за мъже. Предпочитам да е по-скора слаб, отколкото по-скоро дебел. А за тестостерона по какво да съдим?

По космите  Joy
И по характерната брадичка тип Борисов,тесен ханш и здрави бедра тип Брад Пит в ролята на Ахил от "Троя" Peace

# 39
Айде сега пък слабите ще ги нищим.. #Crazy

Все си мисля, че мъжът обръща внимание първо на това, което го привлича по принцип - очи, задник, гърди, крака, коса и тн.. Всеки си има такъв вид "фетиш"..и няма нищо общо с килограмите - важното е "неговото" да го грабне..Wink)

П.С - аз съм слаба, в повечето случаи дори минавам за кльощава.. Нямам буйна коса, нито цици, мазнинки също.. newsm78.Но пък мойто Милу най си пада по д-то.. Sunglasses

А, и естроген почти нямам - според правените изследвания - под мин стойности е.. newsm78

# 40
Аз съм доста слаба и висока...досега никой мъж не ми е изневерявал(хахах поне не знам).Явно съм им стигала..с всичките си кокали и липса на мазнинки.Забелязвала съм ,че повечето мъже заглеждат слаби жени,но това не значава,е нямат задни мисли с по закръглени и с големи цицки Twisted Evil

# 41
...

По космите  Joy
И по характерната брадичка тип Борисов,тесен ханш и здрави бедра тип Брад Пит в ролята на Ахил от "Троя" Peace

И по плътния,нисък глас.

А защо жените оглеждат задните части на мъжете(дупето трябва да е стегнато и бедрата силни),за да е сигурна ,че мъжът ще има достатъчно сили,при полов акт да извършва силни тласъци,като по този начин,ще хвърли спермата си по-навътре и вероятността жената да забременее е по-голяма.Това е пак на подсъзнателно ниво.

# 42
Айде сега пък слабите ще ги нищим.. #Crazy

Тц. Няма какво да им се изнищи. Само кокалак  Mr. Green

Тази тема ми напомня за един от бисерите на онова природно чудо Митьо Пищова.
Харесвал само кльощави жени, най-дебелата му била 49 килограма. Уж..

Всеки си има такъв вид "фетиш"..и няма нищо общо с килограмите - важното е "неговото" да го грабне..Wink)

Един познат обръщаше голямо внимание на ноктите на жените.
Ама не дали са поддържани или не, с маникюр и прочие..
Големина на ръцете, па ширина на дланите, колки дълги са пръстите, та плочките на ноктите..
Луда работа...

# 43
Добре, че добрият Дядо Господ е измислил любовта, че ако трябваше само перфектните да правят секс, досега човешкият род да се е затрил.  Laughing
И като се замисли човек, колко много мъже и жени с нестандартни фигури в момента правят секс и блаженстват, а колко други седят на сухо, при цялата си перфектност...  Whistling

# 44
с това за ръцете...,и аз така.първо гледам очите,после ръцете,ако едно от двете не ми хареса,значи и характера няма да харесам.Дебелите пръсти говорят за посредственост,в 99% от случаите,а тънките за изтънчетост,чувственост и още нещо....

Последна редакция: сб, 02 яну 2010, 17:50 от rozi-maxi

Общи условия

Активация на акаунт