А за секса със слаба жена?

• 23 510
  • 157
  •   1
Отговори
# 105
... Така говорят, ама на няколко водки им е все тая....

Да де, ама има разлика дали те е праснал понеже е пиян и те гледа размито или по друга причина, напр. че те харесва и на другия ден няма да го е срам да те запознае с приятелите си.
При всички положения на пияно е кофти според мен, а и невъзможно да се прави трезва преценка.Виж ако е имал мераци към теб и преди да се напие е друго.

# 106
  • София
Май е най-добре да отворим и една тема 'за секса със средна жена'... Или 'за секса с анорексичка', или просто 'за секса с жена(мъж)', а може би 'за секса с надуваема кукла' ...  Thinking Whistling
Най-добре да пробваш с всякакви. Ако не ти се отваря парашута, слагаш жената в къщи на пост и молитва за един месец (или два) и ето ти слаба. След това я угояваш известно време и става пълна.
Ако и това не става - кукла.  Laughing

# 107
  • Galaxy 13197853088
прескачам без да чета отговорите до тук за да споделя само, че хубавия секс не е нито право, нито обратно пропорционален  от килограмите (естествено ще изключа мършави и силно закръглени защото нямам наблюдения) .... така че споровете са излишни.

# 108
Супер е ,както и с пълна,голям кеф Joy
Тези комплекси нямат край Mr. Green

# 109
Аз пък никога не съм била дебела. Като бях бременна от 55кг станах 65. Това ми е най-голямото напълняване. В момента съм 51 и се чудя как да кача малко.

Моят случай е същият.
Чуствам се добре в кожата си и това е най-важното. Едва ли е приятно да правиш секс с някоя пристисната мома, дето се чуди как да се покрие и поскрие.

# 110
няма значение  килограмите- важното на тебе да ти е кеф! няма гаранция, че като е слаба или пълна ще ти е много хубаво. всичко зависи от нивото на привличане и от степента на допадана. е според мен де........

# 111
Преди време един познат с голям опит ми каза някои неща, който ми обърнаха светогледа и представите за живота. Поднасям ви го натюр както той се изрази
- Грозните жени правят по хубав секс от хубавите
- Жените с големи цици рядко се ебът хубаво
- Кльощавите мадами обикновено са по широки и трябва да си търсиш ъгълче да си чегърташ
- По закръглените мадами много по лесно достигат до оргазъм от кльощавите
- Хубавите жени с големи цици винаги са нещастни в живота - първо поради това че смятат че това че са красиви и са им големи циците е достатъчно за една връзка от тяхна страна и че мъжът е длъжен за всичко останало и  второ понеже останалите мъже непрекъснато им свалят звездите те не могат да оценят човека до се беси и винаги имат чувството че за пореден път са се прецакали  понеже са видели някой по хубав по богат или каквото и да е.
Всичко това обяснява защо понякога мъжете зарязват перфектните кукли заради съвсем обикновенни мадами на пръв поглед.
И понеже се отплеснах от темата за секса с слаби жени имам едно на ум ако стане ще ви кажа как е  Joy

# 112
Абе не знам за слаба жена,
ама кльощав мъж ми действа  Sick Sick Sick анти анти анти сексссс

# 113
Кльощавите мадами обикновено са по широки и трябва да си търсиш ъгълче да си чегърташ

Shocked
 newsm78

# 114
  • густо майна Филибето
А като надебелеят по-тесни ли стават  Shocked

Ясно, на приятеля му е бил малък Mr. Green

# 115

Ясно, на приятеля му е бил малък Mr. Green

Joy Joy

# 116
Кльощавите мадами обикновено са по широки и трябва да си търсиш ъгълче да си чегърташ

Проучванията това ли сочат  Laughing
Май по-логично е да е обратното.

# 117
  • густо майна Филибето
Зависи за коя ширина става дума Wink. Аз доколкото разбрах, някой е мерил интимната Laughing

# 118
Аз доколкото разбрах, някой е мерил интимната Laughing

Тази и аз имах предвид.

# 119
И аз това се питам  Joy

Дебел, слаб- няма значение! Всичко опира до сексапила и възможностите!

Общи условия

Активация на акаунт