Тренировки в домашни условия-7

• 55 019
  • 782
  •   1
Отговори
# 150
Много празници, много нещо!
Днес си плюх на скороходките в парка. Тичах и интервално. Много съм доволна от себе си  Peace

А денят е прекрасен  Simple Smile

# 151
  • В сънния Люлин, прибулен...
Аз пък карах велоколеленцето  Mr. Green 52 минути. Довечера ще повторя. Имам и от кантара добра вест  bowuu

Corset, и този аватар е много хубав, но предишният беше невероятно красив   bouquet

# 152
  • Sofia
Нямам тонус Tired Тръгнах да тренирам и...се отказах. Сякаш нямам сили и енергия, а и настроение. Тази седмица съм пълна двойкаджийка с тренировките  Tired

# 153
Здравейте на всички. Нова съм тук и искам да споделя, че в момента тренирам слим ин 6. Искам да знам възможно ли е за 6 седмици да има резултати? Сега съм на втората част. Ако някой има впечатления моля да сподели.

# 154
...Corset, и този аватар е много хубав, но предишният беше невероятно красив   bouquet

Смених го, защото ме обвиниха в садо-мазо. Една потребителка писа, че само като го гледала я боляло.

# 155
...Corset, и този аватар е много хубав, но предишният беше невероятно красив   bouquet

Смених го, защото ме обвиниха в садо-мазо. Една потребителка писа, че само като го гледала я боляло.
..така си добре Hug

# 156
Добро утро на всички!
Днес завърших първия цикъл от р90х  Party, остават още 2 месеца... Чувствам се много добре, по-стегната и мога да се натоварвам повече. Няма да се тегля скоро, за да не се разочаровам пак ако покаже в плюс кантара (сърдя му се от предния път  Simple Smile). Само ми тежи ранното ставане, както казах и преди, ама това да ми е проблема. Диета не спазвам, но вкарах леки ограничения на сладкото. Това е от мен. Успех на всички с тренировките  Hug

# 157
Днес съм на гирички и обичайното кардио в парка. Жалко, че скоро отново ще се застуди  Confused

# 158
Хайде и аз да се разпиша.Днес пак играх Синди,но вече за сложност си слагам тежести на краката по 1 кг.Доста по трудно ми става.Утре съм на фитнес.

# 159
Нямам клаватура - дребното я заля с водичка. Вчера направих още 35 минути, днес ще дописвам колко ще навъртя  Peace

# 160
14-ти час каланетика и 30 мин на кростренажора
 Hug

# 161
хораааа, сега се връщам от народни танци, по-добро кардио от това, здраве му кажи  Laughing

много ми хареса, мина ми и мускулна треска и дявол, аз общо взето само подскачах, успях само една бавна тракийска ръченица да вдена, но се надявам постепенно да науча стъпките...

идеята ми дойде от тази тема, обичкам ви  Hug

иначе от утре продължавам с домашните тренировки, съб-нед попрекалих с храната  Crazy

corset, честит нов аватар  Simple Smile

# 162
хораааа, сега се връщам от народни танци, по-добро кардио от това, здраве му кажи  Laughing

...corset, честит нов аватар  Simple Smile

Внимавай да не развиеш прасец от танците  Naughty

Благодаря ти, че забеляза новият ми аватар  Hug

# 163
Благодаря ти, че забеляза новият ми аватар  Hug

Аз първа го забелязах  Laughing Laughing Laughing

40 минути с похвално темпо  bowuu

# 164
запис...

Общи условия

Активация на акаунт