На коя среща е нормално да се прави с... за първи път???

• 22 675
  • 136
  •   1
Отговори
# 30
  • Linz
"Табу ли е за вас сексът?".
Това е същинският въпрос.

# 31
С първата си любов правих секс много след първата ни среща,аз бях малка и той просто  чакаше да порасна и да бъда готова за това. После с годините зависи от  партньора от това доколко ме е грабнал, случвало се и на първа среща да правя секс, според  зависи. С екса май се лигавихме доста време преди да правим нещо, което би трябвало да е секс и така.

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 06:20 от gueri

# 32
А какво е  с.....?
Мариянкаа досега не е била срамлива и сексът си го подхвърля наляво и надясно, та се чудя какво има предвид.

# 33
  • Варна
Това се зачудих и аз. За секс ли се пита, и ако да, това мръсна дума ли е, че е написана с многоточие?

# 34

Аз съм в двете крайности - ако съм търсила само секс - не ми трябват срещи..Wink)
Иначе - ако ще се опознаваме по време на срещите - определено ще ми трябват няколко, за да съм сигурна: че го искам и че той ще си струва..
За протокола - с последният ми е било най-дългото срещане/ухажване..година и половина и повече от 10-на срещи..

# 35
Ако се съди по филмите след третата среща.В реалният живот според нуждите и човека предполагам.Не смятам,че моментът с първият секс е определящ за една връзка.Имам примери на мои приятели при които се е случил първо секса на ранен етап от връзката и после другото и обратното-дълъг период на ухажване и в последствие разочарование в леглото.Така,че за мен отговора не е еднозначен.

# 36
Ако се съди по филмите след третата среща.

Американските, нали? И преди имаше такава тема и една американка се изказа, че това е стандартът при тях.
А аз  Shocked - и за това ли имат стандарт. 

# 37
Не знаех, че има стандарт и че е нормално примерно на 3-та или на 5-та среща... Ей, колко е хубаво в този форум, непрекъснато се образовам. А по темата - зависи от човека, имала съм и много срещи без секс, и секс без срещи и най-различни варианти, така че май пак съ мизвън стандарта, ужас..

# 38
"секс без срещи"

Как да го разбирам това  newsm78 newsm78 newsm78, май си ползвала вибратор, инак не ми става ясно как се е получило. hahaha hahaha hahaha

# 39
под "среща" имах предвид ухажване, вечеря и т.н., а иначе сме се срещнали, за да се случи.

# 40
под "среща" имах предвид ухажване, вечеря и т.н., а иначе сме се срещнали, за да се случи.

ок  Hug Hug Hug Hug

# 41
Много ми харесва изразът " ще му пусна". Напомня ми дълга бяла нощница и чаршаф с дупка.

# 42
. Аз съм щастливо омъжена жена и майка на 2 деца.

Хм. Доскоро беше щастливо неомъжена. Нещо като бившите пушачи.

# 43
  • София
Може да съм абсолютна задръстенячка, ама никога не ми се е приисквал секс с някой непознат. Просто за мен не е тръпка интимността с някой случаен, изобщо не ми минава през ума да го направя, не ми се иска. Всъщност пробвах веднъж заради спорта и хич не ми хареса. Хем след това пак сме се виждали с тоя човек и пак сме правили секс, но нито се изкефих, нито бих повторила експеримента. Иначе съм се влюбвала от пръв поглед, обаче пак не ми се е правило секс веднага. Blush

Изобщо разбирам напълно разсъжденията на РЕНИ и съм съгласна с тях. Лично за мен необходимо условие за добър секс е да съм сигурна, че мъжът е влюбен в мен. Може аз да не съм, но той да е. Така че го правя на тая поред среща, на която се уверя, че той си пада по мен достатъчно. Това е. Rolling Eyes

# 44
  • Linz
. Аз съм щастливо омъжена жена и майка на 2 деца.

Хм. Доскоро беше щастливо неомъжена.
Бях допреди 4 месеца. Но като не срещнах друг, който да ме накара да го пожелая от първия път, та взех, че се бракувах.

Общи условия

Активация на акаунт