Обидно ми е, а дали трябва.....

• 11 358
  • 218
  •   1
Отговори
# 120
Хареса ми едно мнение малко по-назад. Най-вероятно човека е имал същата нужда да разпусне с приятелите си и без теб,както ти имаш нужда от 5 години да излезеш и да се забавляваш. Ако някой ме съди за начина,по който съм празнувала своя ЛИЧЕН празник най-вероятно ще намеря хиляди начина да му стъжня живота. Факта,че сте семейство не прави личните ви празници ОБЩИ.
Ние с моя мъж си имаме идеална тактика в това отношение. На датата си празнуваме със семейството (аз с моето,той с неговото) и понеже са ни близки рожденните дни си харесваме една дата и си празнуваме с приятелите заедно.
Струва ми се глупаво да се сърди човек за такова нещо и да го споделя във форум,вместо да го каже на половинката си.

Аз и по-напред в темата питах - като ще почивамеот делно, излизаме отдело, и ще си празнуваме личните празници отделно - за чий ми е да съм с човек, който ми е по-кеф да го няма в най-приятните моменти в живота ми newsm78

Lamma, жената просто е искала да празнува с мъжа си. Вечеря и секс - това си е една обикновена вечер, никакво празнуване не е.

# 121
Какво ви става бе момичета?Изумявате ме!Не трябва ли да се подкрепяме!Объркана е жената,на това се дължи и обърканите мисли в главата и.

И ти как я разбираш подкрепата? Всички в един глас да заревем какъв ужасен е мъжът й. Ми аз съм била в неговото положение. Досега мъжът ми не да ме е изгонил, а не знам....
Начина на подкрепа се изразява в това,просто да се отговори на поставеното въпросче,без излишни коментари.Тя и много други са тук за да се разтоварят по някакъв начин и да намерят решение на проблема,а не да бъдат допълнително натоварени от ваши обиди и  упреци.И честно казано не знам какви са тези мъжете (като ще си говорим извън темата)след като предпочитат да се забавляват без ваше присъствие.Или може би проблема е във вас. newsm78

# 122
Да си дойдем на думата - щом не сте съгласни, значи сте грозни  Joy
ПП - това е по повод горния пост.

# 123
Да си дойдем на думата - щом не сте съгласни, значи сте грозни  Joy

А вие защо биете негрите.

# 124
По темата - при така поставените обстоятелства, бих се обидила наистина много.
Ако ми се случи - когато той вземе заплата или аз майчински /мисля, че по този начин идват приходите у вашето семейство, извини ме, ако бъркам!/, ще взема от приходите сума, еквивалент на изхарчената и ще си доставя удоволствието да я изхарча, включително и вечерно излизане с познати/приятелки, докато любимия гледа децата.
П.С. Ако няма ского да излезеш - свиркай  Laughing

# 125
Не смятам че господинът е постъпил правилно.За мен е непростимо. Единственото му извинение в случая може да е само обяснението че се е увлякъл и леката почерпка е преминала в тежка вечеря  Wink

# 126
Не се сърди, ясно е, че й се е празнувало с него, но да беше отишла, все пак това е и негов празник и може да не му се  празнувало и с жените на колегите. Така че защо той да не се обиди, че тя го е отрязала и че е решил все пак да си направи плановете и без нея като не й се идва. Ясно е, че щом има наранени нещата не са наред, но да седнат да се разберат, от такова цупене няма смисъл. Няма смисъл и да я нахъсваме.
Според мен е проблем и че е изхарчил и повече пари от това, което са се разбрали предварително, че ще се отделят за рождения ден, а и явно излизането му сам и на нея да не й е приятно не е за първи път, което също е повод да седнат да поговорят, а не да си мълчат. Simple Smile

# 127
Хареса ми едно мнение малко по-назад. Най-вероятно човека е имал същата нужда да разпусне с приятелите си и без теб,както ти имаш нужда от 5 години да излезеш и да се забавляваш. Ако някой ме съди за начина,по който съм празнувала своя ЛИЧЕН празник най-вероятно ще намеря хиляди начина да му стъжня живота. Факта,че сте семейство не прави личните ви празници ОБЩИ.
Ние с моя мъж си имаме идеална тактика в това отношение. На датата си празнуваме със семейството (аз с моето,той с неговото) и понеже са ни близки рожденните дни си харесваме една дата и си празнуваме с приятелите заедно.
Струва ми се глупаво да се сърди човек за такова нещо и да го споделя във форум,вместо да го каже на половинката си.

Аз и по-напред в темата питах - като ще почивамеот делно, излизаме отдело, и ще си празнуваме личните празници отделно - за чий ми е да съм с човек, който ми е по-кеф да го няма в най-приятните моменти в живота ми newsm78

Lamma, жената просто е искала да празнува с мъжа си. Вечеря и секс - това си е една обикновена вечер, никакво празнуване не е.
Не казах това,освен другото,те са си празнували заедно и дори и да е било само вечеря и секс,ако за теб това е една обикновенна вечер,то явно за авторката не е,защото ако не забелязахте явно другия й проблем,който не афишира особено но все пак и не пропусна да спомене е редкия секс. Който като гледам влияе и на други неща.
Всеки си празнува различно,не можеш да ангажираш един човек,пък било то и най-близкия ти с начина си на празнуване,ако на него не му е приятен. Значи той единя ден е бил с нея,на другия е предпочел да празнува с колегите си-дай са публично да го линчуваме ли?

# 128

...
Всеки си празнува различно,не можеш да ангажираш един човек,пък било то и най-близкия ти с начина си на празнуване,ако на него не му е приятен....

Съгласна съм. Човекът има РД веднъж в годината, попитал дали може да вземе пари и да празнува както той си иска, разрешили му и той го е направил. Голяма драма, че не празнувал със семейните приятели и роднините.

# 129
Хм ...  Thinking изчетох всяко едно мнение по темата ...
Да се изкажа и аз  Laughing Като краен либерал и човек , който много ревностно брани личния си живот и контакти и респективно е съгласен половинката му да прави същото , в този случай обаче бих се обидила  Sick
Не защото мъжът ми е искал да се натряска с приятели . Това намирам за нещо хипер нормално .
Обиден е начинът по който го е направил ... не иска да пипат парите , за да празнуват двамата , но може да ги пипа , за да празнува сам ...
Или има пари и се празнува или няма . Или пък извежда и жена си с компания в която и тя ще се чувства добре , а на другия ден да върви където си иска  Whistling
Вечеря и секс в къщи си е ежедневие , не е празнуване .
Не се опитвайте да го изкарате , че я е уважил и нея ... Друг е проблема .
мама Алекса , тези дни ще взема да те водя на пиано бар  Hug Какво ще кажеш ? На мъжете си ще кажем , че сме само жени ... а пък как ще завърши вечерта ... ще видим  Wink

# 130
Miss мецанка, Lamma, всичко е организирано така, че тя да се чувства натрапник на празника на собствения си мъж. Има семейства, които се радват да празнуват отделно, тяхното не е такова и мъжът й го знае, без значение какви решения ще взима - сам да празнува или не, те трябва да са съобразени с начина им на живот, да си е взел жена като вас - нямаше да има проблеми, всички щяха да са доволни, но той е направил своя избор и е преценил, че това го устройва, така че трябва да си носи последтсвията.

# 131
Към тези,които живеят по съвместителство!
Не празнувате заедно,на почивки ходите отделно,делите си парите за храна и ток и, всеки си излиза с приятелската група ....    newsm78
За какво всъщност сте се събрали?За единия секс?
За него винаги има желаещи...
Освен децата,какво друго ви свързва?
Разбирам,че има хора,за които обвързването нищо не значи или е в тежест повече,отколкото им се иска...защо тогава се жените?Заради "Какво ще кажат хората?"
Или защото всички са по двойки и да не ви спрягат като самотницата от входа или стария ерген?
Изобщо не се учудвам на огромния брой разводи...при такова отношение към семейството...!

И преди да ме нападнете,нямам намерение да превръщам темата в бойно поле и да отговарям на реплики.Което не пречи вие да имате мнение...

# 132
Просто не сме свързани като сиамски близнаци. Позволяваме се да имаме и собствен живот.

# 133
Краси.мира Simple Smile Не става въпрос никъде за всичко по отделно. Аз никъде не прочетох това да е постоянна практика на мъжа й,ако обаче го е споменала-извинявам се публично. Направи ми впечатление единствено,че конкретния случай я е ядосал.
Сега,аз те разбирам какво имаш предвид,но не смятам,че брака значи да се чувстваме като залепени един за друг до края на живота си и социалния ми живот да е лишен от интимност. Тоест аз си имам мои приятели,той има негови и не виждам нищо лошо ако изкарваме по-голямата част от ежедневието си заедно,то примерно в петък или събота да излизаме по отделно. Освен това мисля,че приемате нещата толкова остро,защото сте свикнали половинката ви да е изцяло отдадена на вас и неговия рожден ден да е общ празник.Ето това за мен е неприемливо. Ако той желае празнуваме заедно,но ако предпочита да празнува с приятелите си и ме покани,защото съм се размрънкала като гладно сираче пред баничарница ми много ясно,че ще се чувствам като навлек-все пак аз сама съм си причинила това чувство!

# 134
Просто не сме свързани като сиамски близнаци. Позволяваме се да имаме и собствен живот.

Ок, излизайте си, колкото ви душа иска, никой не говори затова, но поне на рождения си ден, не ви ли е приятно да е до вас най-близкия ви? Откъде тази нужда да си със странични хора на личен празник. Всъщност при тях са били общи приятели, което прави нещата още по-странни за мен. Но щом е нормално - ок. Весело празнуване.

Общи условия

Активация на акаунт