Обидно ми е, а дали трябва.....

• 11 308
  • 218
  •   1
Отговори
# 165
Т.е. нещо като "Аз знам ,че мразиш риболова,ама виж каня те, да не кажеш после нещо..."

Т.е., той трябва да се откаже от риболова, защото ти го мразиш.  

# 166
Т.е. нещо като "Аз знам ,че мразиш риболова,ама виж каня те, да не кажеш после нещо..."

Не,той си ходи за риба!    Peace  Но не ме кани някъде ,където на мен  няма да ми е приятно,а ще ме заведе там ,където обичам.
А на риба си ходи сам!

# 167
  • София

Т.е. когато имате един единствен свободен ден, в който можете да сте заедно, той няма да отиде на риболов, ако те обича.
Респ. когато имате малко пари, за да направите купон, той ще ги използва така, че да купонясвате заедно.

# 168

Т.е. когато имате един единствен свободен ден, в който можете да сте заедно, той няма да отиде на риболов, ако те обича.
Респ. когато имате малко пари, за да направите купон, той ще ги използва така, че да купонясвате заедно.

Peace   

# 169
  • София
Според мен, много по-жалки са жените, които с цената на всичко се стараят да се покажат независими, незасегнати от нищо и никого на света, абсолютно самодостатъчни са си и затова не ги боли от ничия постъпка. Това са жени, които като остареят не си поглеждат и внуците, защото са на принципа който има деца да си ги гледа.....Никога и за нищо не им е жал....
И точно тия жени стават любовници на мъже като моя и ги гладят по главите какви нещастни мъже са с жени като мен.
Повръща ми се от подобни женски , лишени от всичко нежно, чувствително, мило и майчинско, доказващи се на света какви мъже могат да бъдат всъщност.

Вече ви разбрахме мили Трещерица, мис мецанка и argun - вие сте железни мацки, невероятни майки и страхотни човешки същества. Представихте ни се чудесно на нас, помиярките, които си обичат децата повече от скитнята и държат семейството да е едно цяло , а не съвкупност от съжителстваще егоисти.
Ако темата ни няма да ви липсва най-добре я напуснете. Много се вживяхте, много се запенихте и взехте да приличате на злобни кучета.

Аз не бих се променила за нищо на света, както вероятно и вие. Да спрем с убеждаването на отсрещния колко сме прави - не става.

# 170
Верно гроздето било кисело.
Добре, че беше ти, да ми кажеш дали ще си поглеждам внуците.

# 171
мама Алекса , объркала си се по отношение на мен!    Peace
Може би трябва пак да прочетеш какво съм писала...     Mr. Green

Вече дори станах известна като върла защитничка на сиамските близнаци!     Laughing  

# 172
  • София
Извинявай Красимира - паправих грешката  bouquet

# 173
  • София
Верно гроздето било кисело.

Ми айде стига го кълва тогава.....

# 174
Аз това не го разбирам да не излезне с колегите, все пак това е неговият рожден ден и нека той да реши освен с жена си с кого друг да празнува и ако не харесва жените им, не е длъжен да ги кани, а на нея нищо няма да им стане, при положение, че не знам дали от нея или от някой друг се спомена като за общи приятели. Ясно е, че са повече негови, но все пак и тя може да направи компромис и да отиде, едва ли хората са толкова лоши. Плюс това и той е там, ако трябва и само с него ще се забелязвам. Проблемът е, че тя се чувства като натрапница, за което може и не само той да е виновен, ако стои като проблем след толкова години заедно. Проблем е, че правят недостатъчно секс, проблем е, че е изхарчил толкова пари, при положение, че не могат да си го позволят и по този начин ощетява семейството си по ужасно егиостичен начин.

# 175
мама Алекса, доста си се променила. И не към по-добро. Гледай да изпълзиш от тая дупка.

# 176
Финансова невъзможност за празник с половинката, обаче луда сметка с колеги в кръчма, хич, ама хич не ми звучат здравословно за едно семейство. Предпочитанията да си направиш купон с колегите, когато съпругата е сама в къщи и иска да е с теб, не са в моите рабирания за семейство. И това по повод за рожден ден...
Излизането на по бира с приятели изобщо нямат нищо общо, не се правете на ударени, моля.

# 177
  • София
Пиша от позцита на жена с т.нар. либерално семейство. Излизаме поотделно, не се водим навсякъде заедно, не се поставя на обсъждане, когато някой иска да излезне самостоятелно в дамска или мъжка компания. И по рождени дни сме ходили поотделно. Нито един от двамата няма проблем и с късните запои, и със самостоятелно прибиране по малки часове и т.н. И аз, и той сме празнували самостоятелно с колеги, след като сме отбелязали празника заедно, разбира се.
В случая впечатление прави решението на съпруга да бъде пестовен, ставайки въпрос за семейното празнуване, но е решил да почерпи колегите. Излиза, че е по-ларж към външните хора, отколкото към съпругата, което мен би ме издразнило. Не мисля, че проблемът е в това, че е излезнал да се види с колеги и да се напие с тях, а по-скоро в различния подход...

# 178
Винаги съм се чудила на хората, които пускат теми и след това плюят по тези с различното мнение.

# 179
Клер за мен също това е нормално,да ти е гот с другия.Иначе както казва Не се сърди човече...ми за къв ти е да се жениш,ако ще си празнуваш само с приятели.Ако така ти е добре ми и деца не прави,за да се освободиш от всички задължения и си обикаляй,пък да видим до кога.И някак си много се измести вече фокуса на темата с тази риба и с всички тези простотии.Това е някои цял живот си остават волни птички,но и да се чувствате в кафез пак вие сте си виновни.

Общи условия

Активация на акаунт