Как сушите бебешката косичка?

• 4 072
  • 109
  •   1
Отговори
# 15
И ние къпем дъщеря ни преди лягане.Косата й суша със сешоар от около 2 месеца.Допреди тези 2 месеца я сушихме с хавлия.Преди това не бях изполвала сешоар за нея,но сега е по-добре да не се застоява с мокра коса,че може и да настине така,все пак е зима.

# 16
  • На брега на морето
Миналото лято го подсушавах с хавлия, но от есента насам е със сешоар защото е с много дълга и къдрава коса и е абсурд да го суша по друг начин  Crazy
За мен е по-опасно да го оставя да легне с мократа коса отколкото да му я изсуша със сешоара

# 17
Не използвам сешоар,попивам с хавлиена кърпа

# 18
  • Видин
Той по-скоро има перушинка,отколкото коса  Crazy Съхне в хавлията, много бързо  Crazy

# 19
  • Mars Hotel
Не съм ползвала сешоар досега, подсушавам с тензухена пелена. Много хубаво попива и косата съхне бързо. Къпем я преди лягане, след обличането - веднага в леглото и не давам да става.  Mr. Green Стаята е отоплена добре, така че не се притеснявам.

# 20
Още няма много косичка и засега хавлията върши работа!

# 21
Какво му е страшното на сешоара?Държиш по-надалеч, на ниска степен.Стига бебето да не се плаши от звука.

# 22
  • софия
Цитат
Той по-скоро има перушинка,отколкото коса
И сина ми е така.С хавлийката само я подсушавам.

# 23
Томи все още има къса косичка и хавлийката върши работа.

# 24
аз суших и все още суша с сешоар

# 25
  • София, център
Със сешоар.

# 26
Засега само подсушавам с кърпата, няма кой знае каква коса! Peace

# 27
  • Габрово
Първоначално с хавлия, после когато косата стана по-гъстичка, със сешоар.

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 11:30 от ivap

# 28
  • до една звездичка
Леко подсушавам с хавлията, защото е ужасно дълга. Със сешоар дори и не съм помисляла да я суша - изпитва ужас от него.

# 29
Роди се със страшно много коса, та от раждането  му до сега винаги със сешоар сме сушили косата му. Добре че му харесва, защото няма как да се изсуши косата му само с кърпа, а с мокра коса не бих го сложила да спи.

Общи условия

Активация на акаунт