Отслабване с букет от 17 билки

• 184 842
  • 721
  •   1
Отговори
# 30
Извинявайте че се забавих ама се забравям за тая тема тука  Embarassed
Та момичето ги е пило три пъти на ден по 500мл в бутилчица и си е хапвала.Това знам аз.Wink

# 31
Значи общо литър и половина на ден,така ли?
А билките от билкова аптека ли ги купихте или и в нормалните ги има?

# 32
Значи общо литър и половина на ден,така ли?
А билките от билкова аптека ли ги купихте или и в нормалните ги има?

Аз лично от билкова.

# 33
Как върви тук?Имаме ли от вълшебните резултати или?  newsm78

# 34
Как върви тук?Имаме ли от вълшебните резултати или?  newsm78

Ми аз чакам инфо от теб  Laughing нали каза, че някоя твоя позната ги почнала. Аз още не съм. Simple Smile А ти няма ли да ги почнеш или и ти чакаш резултати първо Simple Smile

# 35
да се включа и аз при билкарките  Laughing
днес успях да намеря от 17-те илача само 7 и то не съвсем по описанието стрък-листа-цвят , но каквито-такива, колкото-толкова  Simple Smile сварих си ги и започнах да пия вълшебната отвара, утре продължавам с издирването и ще си ги добавям.
весел празник на празнуващите!   bouquet

# 36
да се включа и аз при билкарките  Laughing
днес успях да намеря от 17-те илача само 7 и то не съвсем по описанието стрък-листа-цвят , но каквито-такива, колкото-толкова  Simple Smile сварих си ги и започнах да пия вълшебната отвара, утре продължавам с издирването и ще си ги добавям.
весел празник на празнуващите!   bouquet

Хехе, то хубаво, ама не мисля, че само със 7 от билките ефекта ще е същия. Ако не можеш да намериш никъде в града ти билкова аптека , пробвай да поръчаш от тук http://www.bosilek.com/ Има доста билки, но незнам дали има тези, които ни трябват тук  Peace

# 37
МарТа , виждам , че си от Варна, ето няколко билкови аптеки с телефон и адрес, обади се да питаш дали имат билките:

Билков магазин Невен - Варна
Билки, хранителни добавки, чайове, натурални продукти от България, Индия, Китай, Цейлон, Америка, Южна Америка
Тел. за информация: 052/ 600 204

Билков магазин Поли С - Варна
Билки, Билкови кремове, Етерични масла, Билкови кремове и мехлеми, Чайове, Диетични храни
Тел. за информация: 052/ 61 00 68

аптека ЗОРА - гр.Варна
Тел. за информация: 052 / 918-466
Работно време: 8.00 - 22.00 всеки ден
email: apteka_zora@abv.bg

# 38
благодаря, Whatever ! За съжаление в момента нямам възможност да проверя в билковите магазини, за които си ми писала, но така или иначе открих почти всичко, без комунига. Трябва да кажа, че като добавих новите треви вкуса на чая се промени из основи  Sick Много ми е познат този гаден вкус и си мисля, че това е вкуса на една отвара, която ми бяха донесли някъде от пловдивско, която някакъв човечец приготвял. Аз тогава я изхвърлих, защото такива гадости прочетох в нета за въпросната напитка, пишеше какво ли не за състава й (урина, фекалии и не помня какво още) , което тотално отговаряше на вкуса  Mr. Green Никой ли не пие, че няма раздвижване в темата. Засега това от мен, ако заслабна, ще ви пиша.  Laughing

# 39
Е със сигурност в тея билки урина няма  Laughing Слагай по малко мед и лимон, може пък да се промени вкуса. Ама ти не се отказвай. Аз някъде четох , че ефекта от билките настъпва след 15-тия ден. А ти как я пиеш последно тая отвара?

# 40
И аз в момента си набавям билките. Ще пиша когато почна да ги пия.

# 41
А ти как я пиеш последно тая отвара?
с отвращение  Joy

шегата настрана, още не мога да стигна до 3х600, тази вечер намерих и комунигата, утре ще я добавя и малко по малко ще се опитвам да увелича количеството, днес пробвах със захарин, нямаше кой знае каква промяна.

# 42
А ти как я пиеш последно тая отвара?
с отвращение  Joy

шегата настрана, още не мога да стигна до 3х600, тази вечер намерих и комунигата, утре ще я добавя и малко по малко ще се опитвам да увелича количеството, днес пробвах със захарин, нямаше кой знае каква промяна.

Пий 3х500 както го е пила жената. Щом така е имало ефект, защо трябва да се затормозяваш с 600 гр Simple Smile От понеделник май ще почвам и аз да пия. 5 кг ми трябват .

# 43
  • София
Утре ще пробвам да си набавя билките.

# 44
  • Пловдив
Чакам някой да ослабне 20 кила за месец и зарязвам Дюкан  Party Може и за 15 да си помисля  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт