Отслабване с букет от 17 билки

• 184 834
  • 721
  •   1
Отговори
# 45
благодаря, Whatever ! За съжаление в момента нямам възможност да проверя в билковите магазини, за които си ми писала, но така или иначе открих почти всичко, без комунига. Трябва да кажа, че като добавих новите треви вкуса на чая се промени из основи  Sick Много ми е познат този гаден вкус и си мисля, че това е вкуса на една отвара, която ми бяха донесли някъде от пловдивско, която някакъв човечец приготвял. Аз тогава я изхвърлих, защото такива гадости прочетох в нета за въпросната напитка, пишеше какво ли не за състава й (урина, фекалии и не помня какво още) , което тотално отговаряше на вкуса  Mr. Green Никой ли не пие, че няма раздвижване в темата. Засега това от мен, ако заслабна, ще ви пиша.  Laughing

И аз пих един такава отвара,но тя се пиеше в далеч по-малки количества-по глътка преди ядене и беше доста гадна на вкус наистина,но с нея съм постигнала най-добрия ефект досега,а и после кг се задържаха доста време.За съжаление след година-две като си я взех отново,не ми действаше вече  Sad

# 46
Цитат
Мама на Марти

От тази същата ли? И само по глътка?  Shocked

# 47
Не,тази смятам сега да я пробвам.
А тази дето се пише само по глътка,я купувах от някакъв билкар ли,лечител ли и аз незнам какъв,продаваше я в шишета по 1,5 л и беше нещо като много концентриран чай.

# 48
а колко кг отслабна от "концентрата"?

# 49
Вече ми се губи точна цифра,но около 15 за няколко месеца без почти никакви ограничения в храненето

# 50
това си е супер резултат.а от колко първоначални стартира?
ами то да вземем този букет от билки и ние да го'концентрираме",че да не се мъчим с количеството..

# 51
Здравейте дами!
Някоя пробва ли вълшебното чайче?Има ли резултати?

# 52
това си е супер резултат.а от колко първоначални стартира?
ами то да вземем този букет от билки и ние да го'концентрираме",че да не се мъчим с количеството..

не знам дали е същото,просто се сетих сега за това,може и да има нещо общо.Аз стартирах иначе от 70 и няколко и стигнах докъм 65 кг

# 53
  • Пловдив
А тази дето се пише само по глътка,я купувах от някакъв билкар ли,лечител ли и аз незнам какъв,продаваше я в шишета по 1,5 л и беше нещо като много концентриран чай.

Това е отварата на "доктор" Лозанов:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=118868.0

# 54
Точно тя  Laughing

# 55

Това е отварата на "доктор" Лозанов:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=118868.0

Sick Току що прочетох темата. 
Тук поне знаем какво си приготвяме , без да се налага да го носим по лаборатории и да се съмняваме какво пием. Ако се включат повече хора ще е супер, понеже така ще видим дали ефекта е индивидуален или действа при всички.

# 56
Аз имах страхотен ефект от тази отвара на доктор Лозанов,първия път ,като я започнах след 3-ия ден сама отидох в болницата.(Не очаквах,че е в резултат на билките.)
Втория път ,като започнах ,ме закараха  #2gunfire

# 57
МарТа,ако пиеш билките,да попитам-действат ли разхлабващо? Sick

# 58
  • София
Здравейте!

На вкус много ли е гадна отварата или поносима?Не всичко мога да погълна, независимо колко е полезно.

# 59
  • в къщи
божеее момичета,да не се отровим пък сега ,за едната хубост, Laughing,ако има някой умрял да казва,и последно кой как го пие това чудо Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт