Отслабване с букет от 17 билки

• 184 321
  • 721
  •   1
Отговори
# 15
  • Провинция
Значи всички билки излизат от около 16-18 лв, зависи от къде ги купите. Почти всички са по 50 гр, има някои и по 30гр. Всички се смесват - излизат огромно количество, което стига за няколко месеца. Може да направите и партия с някоя приятелка, както казва jinjur.Пие се 3 пъти по 600 гр., но може и повече. Ми това е , друго не се сещам.
3 на ден ПО 600мл.,а не 3 на ден като общо е 600мл?
Може ли да си го пием допло с мед-като чай?

# 16
  • Gorni Bogrov
Аз май се отказвам от билките,ако трябва да се пие 3 пъти по 600мл.аз няма да мога.

# 17
мдаа това е доста 3 х 600мл ooooh!

# 18
  • Провинция
мдаа това е доста 3 х 600мл ooooh!
Ако не е много гадно на вкус,може да се пие вместо вода,предполагам?!
Иначе 3х600мл и още 1500мл-2000мл вода на ден са МНОГО

# 19
Тя го е пила 3х500 мл. защото го е слагала в шише от минерална вода.

# 20
 Whatever ,ти колко дена вече го правиш?има ли ефект?поне апетита претъпява ли?

# 21
Whatever ,ти колко дена вече го правиш?има ли ефект?поне апетита претъпява ли?

Aми аз съм ги смесила, но нямям време на последък да ги почна.  Иначе нямам търпение вече, и ако убива апетита ще е супер, понеже при мен е зверски. Но има жени от форума, които вече ги пият, надявам се да се включат Simple Smile

# 22
  • В друго измерение
Здравейте, момичета,

простете, че се намесвам, от редовно четящите съм...
По повод на това дали е 3 пъти ПО 600 или общо за деня 600 - сигурни ли сте за ПО-то? Позволявам си да ви обърна внимание, тъй като за въпросната комбинация от билки съм чувала от специалист билкар, това му е професията, та той казва, че на ден се изпива едно изваряване на билките - тоест, 600 мл общо, като се разделя на три, защото принципно храненията са три - трябва да се пие преди ядене, затова ако ядете 5 пъти, делите чайчето на 5  Thinking
Но не знам, не съм добре запозната  ooooh! Позволявам си да ви го кажа, защото ми е малко съмнително това 3 ПО 600, уверете се, че е така, билките съвсем не са безобидни и изобщо не е вярно това, че ако не помогнат, няма да навредят - количеството е голямо  Crazy

Успех на всички в начинанието   bouquet

# 23
  • Провинция
Здравейте, момичета,

По повод на това дали е 3 пъти ПО 600 или общо за деня 600 - сигурни ли сте за ПО-то? Позволявам си да ви обърна внимание, тъй като за въпросната комбинация от билки съм чувала от специалист билкар, това му е професията, та той казва, че на ден се изпива едно изваряване на билките - тоест, 600 мл общо, като се разделя на три, защото принципно храненията са три - трябва да се пие преди ядене, затова ако ядете 5 пъти, делите чайчето на 5  Thinking
Но не знам, не съм добре запозната  ooooh! Позволявам си да ви го кажа, защото ми е малко съмнително това 3 ПО 600, уверете се, че е така, билките съвсем не са безобидни и изобщо не е вярно това, че ако не помогнат, няма да навредят - количеството е голямо  Crazy

Успех на всички в начинанието   newsm78 Thinking newsm78

И аз имам такива съмнения Peace

# 24
Здравейте, момичета,

По повод на това дали е 3 пъти ПО 600 или общо за деня 600 - сигурни ли сте за ПО-то? Позволявам си да ви обърна внимание, тъй като за въпросната комбинация от билки съм чувала от специалист билкар, това му е професията, та той казва, че на ден се изпива едно изваряване на билките - тоест, 600 мл общо, като се разделя на три, защото принципно храненията са три - трябва да се пие преди ядене, затова ако ядете 5 пъти, делите чайчето на 5  Thinking
Но не знам, не съм добре запозната  ooooh! Позволявам си да ви го кажа, защото ми е малко съмнително това 3 ПО 600, уверете се, че е така, билките съвсем не са безобидни и изобщо не е вярно това, че ако не помогнат, няма да навредят - количеството е голямо  Crazy

Успех на всички в начинанието   bouquet

Хм.. така като чета твоето мнение ми се струва доста логично. И може би е било точно така, но ние не сме разбрали... 2х200 мл , защото това 600  мл... ми се струва странно като дозировка Simple Smile Трябва съфорумката jinjur да попита приятелката си как е било точно Simple Smile

# 25
  • Провинция
По-скоро три пъти дневно по 200мл(една чаша) преди ядене Thinking

# 26

Така ще да е  Thinking

# 27
  • Провинция

Така ще да е  Thinking
  newsm10  Само остава авторката на темата да потвърди и от понеделник да пробваме това чайче... smile3506

# 28
Ами то аз съм авторката на темата  Laughing ама за тези билки знам от jinjur . Ще я помолим пак да попита Simple Smile

# 29
  • Провинция
 Embarassed  УПС ,нишо де ,извинявай   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт