Отслабване с букет от 17 билки

• 184 842
  • 721
  •   1
Отговори
# 60
божеее момичета,да не се отровим пък сега ,за едната хубост, Laughing,ако има някой умрял да казва,и последно кой как го пие това чудо Joy Joy

Нещо се обърка. Прочети темата от начало. Тук не говорим за бъркочите на някакъв си пишман "доктор" , а за билки , които сами си купуваме и приготвяме.

# 61
  • в къщи
да ви кажа аз утре ще ги взема,ще рискувам да пробвам и към крав на др. седмица,ще ви дам накакъв отговор за действието,е естествено ако успея да ги набавя всичките билки Hug Peace

# 62
 balloon

МарТа,ако пиеш билките,да попитам-действат ли разхлабващо? Sick
по-скоро не, но все пак аз от днес ги пия в пълен състав, има време за  smile3550

Здравейте!

На вкус много ли е гадна отварата или поносима?Не всичко мога да погълна, независимо колко е полезно.
гадничко е, но днес пробвах с лимонов сок и мадал-бал/захарин, понася се
  bouquet

# 63
Като имаш вече резултати,да споделиш и с нас.Аз все нямам време да ги търся тези билки  ooooh!

# 64
Марта , в крайна сметка как ги пиеш , 3 пъти на ден по колко? И преди хранене ли?

# 65
по цял ден, вместо вода, доста е като количество и си мисля утре да сложа по-малко вода, а същото количество билки, че то така няма изпиване.  ooooh!

# 66
  • Viena
запис

# 67
Утре ще ми доставят и последните 2 билки и започвам.
И майка ми ще пие, така че ще споделям и с нея какво сатва.

# 68
  • В града на хумора...
Чета ви и ще ви следя много стриктно  Peace

# 69
  • out of space
Аз не разбрах- смесвам всички билки и във вода 600 мл колко лъжици от сместта слагам?  Rolling Eyes

# 70
Аз не разбрах- смесвам всички билки и във вода 600 мл колко лъжици от сместта слагам?  Rolling Eyes

Една супена лъжица в 600 грама вода и се вари 6 минути прецеждаш и пиеш...3 пъти на ден

# 71
Някой има ли вече с какво да се похвали  Flutter

# 72
Някой има ли вече с какво да се похвали  Flutter

Едва ли, аз даже и не знам колко човека ги пият Simple Smile Мисля, че само една или две жени ги пият в момента Simple Smile Пък и мисля, че трябва да минат поне 2 седмици , за да има някакъв резултат.

# 73
  • Варна
Здравейте! Включвам се да споделя опит - аз съм отслабвала с тази отвара. Е, вярно, тогава бях на 20-тина години. Свалих около 6-7 килограма за месец-два, даже целта ми бяха 4-5кг. Но пих по 200гр (една чаена чаша) преди всяко ядене. Внимавайте, ако имате гастрит или колит - доста действа на отделителната система. Laughing Рецептата ми даде треньорка по балет - така си вкарвала момичетата във форма, но не е нещо за постоянна употреба - веднъж, два пъти годишно за около 5 седмици, иначе организмът привиква. 20 кг за 1 месец ми се струва и пресилено, и нездравословно! Радвам се, че пак намерих рецептата - отдавна я бях загубила, ще пробвам да махна 2-3 "празнични" килца! Загубените килограми много бавно се възстановяват, ако се храниш без ограничения.

# 74
има ли диуретично действие?а режим спазвала ли си?
благодаря.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт