Отслабване с букет от 17 билки

• 184 508
  • 721
  •   1
Отговори
# 705
А Стевията не променя ли вкуса на кафето? Аз заради диетата си го пия горчиво...
За кафето една позната каза, че ставало неприятно със стевия, но аз понеже си го пия по принцип без захар и не мога да кажа....а тази сутрин си сложиш едно сашенце в билките и станаха много сладки....истинско чайче Simple Smile

# 706
  • Wonderland
Е от това не можах да се лиша....Кафето си го пия със 1ч.л. захар,пробвах с мед,със Стевия и не ми харесва,това е нещото от което никои не може да ме лиши.....

# 707
Благодаря, значи няма да я взимам.

# 708
  • варна
ехоо здравейте, ами днес е втори ден, още нямам кой знае какви впечатления освен, че чайчето е приятно, като се има в предвид, че преди това съм пила гръмотрън, това си е направо вкусно чайче, но още не съм усетила кой знае какво, иначе за протокола започвам 64 кг/160 ръст на 24.3.2012г, ще видим колко ще стана като свършат и 3-те пакета, пак ще пиша, но засега апетитът ми не е изчезнал...може би е рано де, ще видим по нататък

# 709
  • В най - голямото село
Момичета, вижте какво намерих:
http://bilki.bg/index.php?m=320&lang=1&cat_bilki=22141&a … 423&bilki_o=1

аз билките си ги бях купила, но ми бяха много горчиви.

# 710
Момичета, вижте какво намерих:
http://bilki.bg/index.php?m=320&lang=1&cat_bilki=22141&a … 423&bilki_o=1
аз билките си ги бях купила, но ми бяха много горчиви.

Интересно дали това ще действа. Със сигурност е доста по-скъпичко. Тази доза би трябвало да стигне за 2 седмици. Също е въпрос на вкус, това ще има силен вкус на спирт.

# 711
  • варна
здравейте и от мен, днес 3-ти ден, хич не ми намаля апетита, но пък вчера и днес ходих до wc-то, пък на мен не ми се случва често, на 8 дни веднъж, така че това все пак е нещо, дано с натрупването на билките нещата станат по-добри...иначе за тинктурата скъпично ще ни излезе май..., момичета притеснявам се че нашата темичка отива на 49 стр вече пък знам че като станат 50 отива някъде назад по страниците, някой може ли да направи нова..аз хич не му разбирам май доста е сложно, ако все пак някой направи нова страничка ще се радвам....хубав ден  ви желая!!

# 712
Здравейте.

Искам да ви попитам нещо, как смятате. Аз бях решила да изпия двата пакета, това прави 3 месеца. Но нямах никакво желание да продължа след първия пакет. Не е от мързел, просто не ми се пиеше билката. Сега чак започнах да искам да я продължа. Дали се е загубил ефекта от първия пакет, който изпих? защото знам, че действието на билките се наслагва с продължителен прием, един месец нищо не е...

bouquet

# 713
Здравейте.

Искам да ви попитам нещо, как смятате. Аз бях решила да изпия двата пакета, това прави 3 месеца. Но нямах никакво желание да продължа след първия пакет. Не е от мързел, просто не ми се пиеше билката. Сега чак започнах да искам да я продължа. Дали се е загубил ефекта от първия пакет, който изпих? защото знам, че действието на билките се наслагва с продължителен прием, един месец нищо не е...

bouquet
Аз не мога да ги пия за повече от 10-тина дни. Редувам ги с други билкови смеси (за черен дроб, за отслабване), гуарана, чай у-лонг и периоди на почивка, хранителни режими и пр. Мисля че е съвсем нормално. Според мен трябва да си слушаш организма и да не го насилваш. Аз купих три пакета в края на миналата година и сега съм на втория. Третия го подарих на една приятелка със сериозно затлъстяване. Тя не го пи редовно, но каза че и намалява апетита. На мен тези билки най-вече ми помогнаха да престана да изпитвам глад за нездравословни храни. Ще продължа да ги пия от време на време във варианта от аптека Дикрасин (22 билки).

# 714
  • Wonderland
Облачето Хей, аз изпих почти една доза/тоест двата пакета/ съвсем малко ми беше останало от вторият някъде 5 супени лъжици и след няколко месеца ги допих и тях и свалих още един кг/почти два/. От кг които свалих а те не са никак малко до ден днешен не съм качила нито един,а не спазвам някакви определени режими и диети...Остават ми още няколко кг и сега като излизам с малкият по честичко и си правим дълги разходки ще сваля и тях,мислех да си поръчвам още един пакет,но много ми горчи нещо тоя чай,а и за мен той е за жени с повечко кг за сваляне,а тези моите мога да си ги сваля с малко повечко воля и салатки....Така че смело почвай чая,мисля че няма да се разочароваш от резултата.

# 715
Благодаря ви, момичета.

# 716
Здравейте, момичета  bouquet не съм писала скоро, но ви чета. Аз да споделя, че си пия билките от 19.03. всеки ден, само дето 1-2 дни последната дозичка от 0,150 мл. ми оставаше неизпита...свалила съм само 1,600 кг., но ще продължавам ,пък дано не ми омръзне/ поне 1 месец Thinking
Момичета, дали не говорим за различни билки newsm78....тези моите са от аптеката в "Красно село" и изобщо не горчат?...а и аз запарвам 1и1/2 с.л. с 600мл. вряща вода за окоро 20 мин. Вие варите ли ги?
tzveteto89, бих искала теб да попитам - мислиш ли че този резултат е добър, не е ли малко 1,600кг. за 7 дни Sad....дали пък изобщо не ми действат тези билки

# 717
  • Wonderland
tesito , не съм специалист,но според мен при всеки организъм свалянето на кг  е различно....В началото аз ги варях/да уточня че аз пиех 17те билки и си ги купих в сайта на bilka.bg, понеже тук при нас в Божурище не мога да търся всичките тези билки,пък и до София да ходя нямах много време с детето защото беше още малко и така реших да си ги поръчам и да ми ги докарат направо пред вратата мързеливата/ та в началото ги варях,после ме домързя и реших само да ги запарвам с вряща вода от ел.каната....и така....На мен лично ми горчат билките,но всеки със вкуса си...Според мен продължавай и недей да спираш поне изпий цяла една доза и тогава си направи извод според кг дали ти действат или не....И си пий цялата доза,ако не закусваш си я раздели на два пъти.....за обяд и за вечеря....

# 718
tzveteto89smile3525...Аз пък от днес почнах да ги варя, знам ли може по-силни да става newsm78 ...За днес вече ми остана само вечерната доза - около 180-200мл. и ще си я изпия...
Благодаря ти за отговора и хубав следобед  bouquet

# 719
  • Wonderland
Хубав следобед и на теб   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт