ПРОТЕСТ - РОДИТЕЛИ ПРОТИВ ГМО

• 48 720
  • 1 183
  •   1
Отговори
# 105
GM-LAB,ако беше такъв интелект нямаше да си мериш ... с тези на другите тук...
По темата за киселото мляко-и без да съм завършвала университет на тази тема,ще ти кажа че истинското по домашному направено кисело мляко не вкисва толкова бързо...Аз лично съм правила овче кисело мляко на село,което след година престой в зимника,си му нямаше нищо...
И айде спрете да се надцаквате в тази тема...Аз съм за естественната среда и начин на живот,и храна и пр.,и ще бъда на 13ти на площада...Който иска изкуственна хрлана,моля нека си уя внесе от "развитите  в това отношение страни",или най-добре по възможност направо да се изнесе натам самият той,и да остави нас простолюдието да си живуркаме природосъобразно...

# 106
Така спокойно ще можете да съхранявате в хладилника си кисело мляко за половин година напред! Разбира се, новата генно модифицирана бактерия ще носи името Lactobacillus canadicus.

Съжалявам, че ще Ви разочаровам, Ваше Биохимичество, обаче вече Ви изпревариха. У нас вече е широко разпространена бактерията Lactobacillus Mentatos, благодарение на която киселото ни мляко вече има трайност минимум 1 година! Но пробвали твърдят, че и при по-дълъг срок запазва вида, констистенцията и вкусовите си качества. Сори!  Tired

Благодаря за поздрава, все пак.   bouquet
За високоинтелектуалните учЕни (викам им тъй, щото не им знам имената) ще отправя този поздрав с молба да използват мозъците си по предназначение. Ако могат, де.

ПП Биохимичеството да си изпразни кутията, че не мога да върна гълъба.  Mr. Green

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 13:03 от Как` Сийка

# 107
*Моля, този и предишният ми постинг да не се приемат напълно сериозно...

Всъщност Lactobacillus canadicus ще носи и много други бенефити, но както споменах, не мога да издам всичко... Тук са много разпространени болестите, предавани по сексуален път... Около 25% от девойките до 21-годишна възраст са носители на херпес на гениталиите. Работим и в тази насока. Така помагаме на младите хора да се насладят на най-хубавите години от младостта си... Забавляват се на воля... След това изяждат кофичка кисело мляко и са като чисто нови. Сифилис, трихомоназа, хламидиаза, та дори СПИН могат да останат в миналото... Мисля, че това откритие ще спаси и много брачни връзки...

П.П. Освободих едничко местенце...
П.П.П. Чудя се, дали да не си затрия писанията, че утре може и да се чета в някой вестник...  Laughing

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 12:55 от GM-LAB

# 108
Има шанс да вземат материали в "Стандарт" и "Класа". Има ли някой от София да се ангажира да занесе, ако дадат добра дума?

GM-LAB - точно тук ли намери да си избиваш комплексите, сред майките в следродилна депресия. Хапвайте си с академика от новото си мляко и правете секс където и както сварите, ние ще си ядем нашто и ще се таковаме с презервативи. Мен си ми е уютно така! А и е добре да се разбира кой къде е ходил, че после да няма сърдити, нали!  Wink

# 109
Майките с депресия, както и да е... Ама дано не ме прочетат депутатите, че рекламата (особено частта с гонореята) може и да им хареса...  Laughing
Мисля, че тези, които трябваше, разбраха иронията ми... В действителност, аз продължавам да си живея в пещерата...

П.П. Идеята ми беше, че тук, из форумите, всеки може да бъде всеки... И не бива да обръщаме прекалено внимание на всичко написано или да се засягаме от всяка надменна демонстрация на самочувствие... Имаме си цел, нека не се отклоняваме!
/ CaveWoman/ (засега си оставам GM-LAB, че е по-респектиращо, ако и да е покритие за абсолютни глупости...  Simple Smile )

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 14:16 от GM-LAB

# 110
Не трябваше да бързаш да се разкриваш, тъкмо започна да става интересно. С нетърпение очаквах да прочета как академик Атанасов си е пил кафето на онази конференция в Токио с професор Нагуа Ареф.  Laughing

# 111
Забавлявате ли се? Joy hahaha Разсмяхте ме с тези филми тук. Щом и народен фолклор има вече, набрали сме скорост.  Laughing

Изрових предложенията за плакати и банери от старата тема. Ако ви хрумне нещо свежо, давайте. Hug

winter_wolf

Цитат
НЕ! Кажете "НЕ" на генномодифицираните интриги!
НЕ! Кажете "НЕ" на генномодифицирания морал!
НЕ! Кажете "НЕ" на генно-мотивираните интриги!
НЕ! Кажете "НЕ" на генната дезинформация!
НЕ! Кажете "НЕ" на генно-монополизираният натиск!

За не толкова политизираните хора, а повече защитни на природата:
НЕ! Кажете "НЕ" на генното ебаване с природата!

Или по-учтиво и любезно:
Внимание! Генномодификациите притъпяват съвеста Ви!

Ева на сцена

Цитат
Генни мутации или бъдеще за децата ни?

Отровна храна или хранителна отрова?

Земята винаги е имала за всички. Искате ли това да спре?

Не! на ГМО бъдещето.

Зи

Цитат
Да предпазим България и децата си от ГМО!

Dimiter

Цитат
ГМО - грешка, която не се поправя!

realist

Цитат
ГЕННО МОДИФИЦИРАНЕ- УЖАСЯВАЩА МУТАЦИЯ-НЕИЗБЕЖНА КАТАСТРОФАЛНА ОБРЕЧЕНОСТ- >>>>  ПУКА ЛИ НИ ЗА БЪДЕЩЕТО И ДЕЦАТА НИ?

Цитат
ГЕННО МОДИФИЦИРАНЕ ->>>> МУТАЦИИ ЗА ДЕЦАТА НИ

Моето предложение:

Да спрем геННоцида!

Да не забравим как бяхме кръстили министерството:
Министерство на околната ВРЕДА и ЩЕТИТЕ
Министерство на околната ВРЕДА и БЕДИТЕ

GM-LAB , ако имаш нужда от помощ за писмата, пиши ми. Извинявай, че чак сега, но съм го проспала. Rolling Eyes
И много поздрави на проф. Ареф. Laughing  Бяхме съученици, но той се издигна, пък аз си останах "в пещерата". Joy

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 15:08 от СпирОлина

# 112
Спиролина, всичките лозунги са истина, но " ГЕННО МОДИФИЦИРАНЕ -МУТАЦИИ ЗА ДЕЦАТА НИ " и " Кажете "НЕ" на генно-монополизираният натиск! " според мен казват най-много. Аз бих казала и " Не на плодовете и зеленчуците с вкус на стереопор ", както и " Заврете генно модифицираните си култури в задния си двор ", кой както ще да го разбира Joy
Мадам Стасита , да не се юрнеш да си генномодифицираш ника, че няма да мога да те позная Joy  
Редактирам се, вързах се на 100% и лесно се паля Embarassed

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 15:54 от катюнгелче

# 113
Вижте, Ниара пусна този пост като пародия на претенциите на българските учЕни и великият им доайен академика.
Вярно, че темата е сериозна, но малко чувство за хумор няма да навреди.
Не е зле да помолим модератор да позачисти, докато не е отишъл съвсем конят в реката.  Peace

# 114
Щом и народен фолклор има вече, набрали сме скорост.  Laughing

Пропуснах фолклора от стрес като прочетох, реших, че Франкенщайн е нахлул в темата и ни чертае бъдещето. Чакай малко да се съвзема и ще кажа за банерите.

# 115
Не, на генномодифицирана България.
България, зона свободна от ГМО.
Да опазим от векове селектираните си култури от експерименти с ГМО.
ГМО безвъзвратно ще унищожи традиционните български сортове.

Това е много добро:

Министерство на околната ВРЕДА и ЩЕТИТЕ

Да спрем геННоцида върху българската роза!
Да спрем геННоцида върху българските лозя!
и т.н....

# 116

Да спрем геННоцида върху българската роза!
Да спрем геННоцида върху българските лозя!
и т.н....

И в градация:

Да спрем геННОцида върху българските деца!
(Айде нас кучета ни яли вече. Рима да има. Laughing)

# 117
  • София
GM-LAB,"мама на принц" беше зает Laughing и аз се задоволих да си остана мадама.
Хайде много поздрави на професор Ареф  Mr. Green
И не забравяй от къде си тръгнала,помоли го да удари едно рамо.Кой знае,к'ви банани ги отглеждате килограм бройката с вкус на мандарина и сте затънали в пачки.Вземете да ми пратите някой микроскоп ,че имам само светлинен и май му е изгоряла крушката. Laughing

# 118
Е, не е честно... Вие сте се забавлявали, писали, че и трили... Ние тук, ако и да се храним предимно с ГМО, все още не сме мутирали толкова, че да издържаме и без сън... Не успях да ви прочета.
Между другото, сериозната част от писанията ми е, че GM-LAB наистина съществува, а също и професор Ареф ( Сигурно се подразбира, че арабските специалисти не са така либерално настроени към широкото навлизане на ГМО в храната на хората. Жалко е, че малко публикуват на английски, а аз /нищо че уж съм учила в арабски университет  Laughing/ не разбирам арабски.)... И наистина се е работило върху ГМ алтернатива на Lactobacillus bulgaricus, само че не в Канада, а в Дания. Инфото е някъде от далечната 2003 и не зная, докъде се е стигнало (това е според проф. Ареф).
СпирОлина, видях, че си писала из някои земеделски форуми... Мисля, че е важно да се подчертае, че свободното и безразборно (почти е сигурно, че в България ще бъде такова) отглеждане на ГМ култури, прави почти невъзможно съществуването на екологично животновъдство и биологично пчеларство. Извадила съм си адреси и на пчеларски сдружения, но дори и да успея да им пиша, надали ще се организират... Това, което се прави в момента, е равносилно на национализация (само дето не е в полза на държавата, а само на определени кръгове). Най-засегнати ще бъдат дребните собственици...
Като споменавам за дребните собственици, се сещам, че тези дни попаднах и на инфо, че вече притежателите на малки стопанства няма да могат да продават продукцията си. Тоест, личните стопанства могат да съществуват само за задоволяване на личните нужди, което работи само в полза на големите ферми и едрите 'робовладелци'... Не съм сигурна, дали е прието вече като закон (нямах време да чета с подробности). Та май алтернативата на много хора, които са купували пресни мляко, яйца или месо от малки стопанства, ще бъде единствено да си гледат по някоя коза и кокошка на остъклената тераса...  Laughing
СпирОлина, ще видя, докъде ще стигна с адресите тази вечер (само тогава имам повечко време) и ще ти пиша, ако имам нужда от помощ... Лошото е, че времето наистина е недостатъчно, за да се организира нещо по-мащабно... Но да не губим надежда...
Стасита, като спечеля от бактерията, ще ти пратя и микроскоп... Grinning

# 119
GM-LAB исках да пратя по теб поздрави на колегите в Университета-Саскечуан на лични, но ти е пълна пощата Wink

Общи условия

Активация на акаунт