ПРОТЕСТ - РОДИТЕЛИ ПРОТИВ ГМО

• 48 730
  • 1 183
  •   1
Отговори
# 120
Часът е обявеният в първия пост, нали?

ДА, ЕТО ГО
Дата и час: 13 януари 2010 г., 11.30 – 13.00 ч.

Място: До северния вход на Народното събрание, в западния край на градинката между Ректората на СУ „Св. Климент Охридски”, Националната художествена академия и Народното събрание – извън охраняемата зона на Народното събрание.

# 121
Хм, нали говорихме, че Президентът трябва да е пръв в петицията, сега първото име е на Цецка Цачева, повече вратички има да се направят на неосведомени и неразбрали ако остане така, според мен. Peace
 Hug

До институциите е внесено с Президента на чело. Моля ако е възможмо да се оправи и на сайта на петицията.

# 122
Бих я оправила, но не знам как, никога не съм писала петиция, макар да съм подписвала десетки. Според мен Цецка Цачева трябва да е след Румяна Желева.

# 123
ще пиша на модератора
ето го реда, както е внесено, съгласувано е със закона за протокола,
ДО:
Г-Н ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ
ПРЕЗИДЕНТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Г-ЖА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА
ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА  БЪЛГАРИЯ
Г-Н БОЙКО БОРИСОВ
МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА РЕПУБЛИКА  БЪЛГАРИЯ
Г-ЖА РУМЯНА ЖЕЛЕВА
МИНИСТЪР НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ
Г-Н СИМЕОН ДЯНКОВ
МИНИСТЪР НА ФИНАНСИТЕ
Г-Н МИРОСЛАВ НАЙДЕНОВ
МИНИСТЪР НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО И ХРАНИТЕ
Г-ЖА  НОНА КАРАДЖОВА
МИНИСТЪР НА ОКОЛНАТА СРЕДА И ВОДИТЕ
Д-Р БОЖИДАР НАНЕВ
МИНИСТЪР НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО
Г-ЖА ИСКРА МИХАЙЛОВА-КОПАРОВА
ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КОМИСИЯТА ПО ОКОЛНАТА СРЕДА И ВОДИТЕ
Г-ЖА ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА
ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КОМИСИЯТА ПО ЗЕМЕДЕЛИЕТО И ГОРИТЕ
Г-Н  СВЕТЛИН ТАНЧЕВ
ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КОМИСИЯТА ПО ЕВРОПЕЙСКИТЕ ВЪПРОСИ И КОНТРОЛ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ФОНДОВЕ
Г-Н ГИНЬО ГАНЕВ
ОМБУДСМАН НА РЕПУБЛИКА  БЪЛГАРИЯ
ДО БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ И НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ

# 124
# 125
  • София
Ако не получавате  потвърдителен мейл за подписа си на петицията в сайта ГРАЖДАНИ.EU , го потърсете в джанк мейл !

Ако в потвърдителния мейл  не се активира линка, ето какво са написали в сайта :

Моля, обърнете внимание, че потвърждаването на Вашия подпис е важно! В имейла, който Ви изпратихме има един линк, който трябва да последвате. Понякога този линк стои просто като текст и кликването с мишката не го отваря. В такива случаи трябва да копирате адреса и да го поставите (paste) в адрес полето на браузера.

# 126
САМОИНИЦИАТИВНОСТ
Който може нека направи и вземе за протеста:
ПЛАКАТИ
ГРЪМКИ ИНСТРУМЕНТИ
и всичко, което сметнете за подходящо.

# 127
САМОИНИЦИАТИВНОСТ
ТЪРСИ СЕ авторът на СТИХОТВОРЕНИЕТО, който да го съкрати и му даде вид да бъде ПУБЛИЧНО ИЗПЪЛНЕНО.
ТЪРСИ СЕ доброволец да го изпълни на протеста.

Ако някой може, нека вземе и МЕГАФОН. 

# 128
Търсят се доброволци ЮРИСТИ, които да защитят тезата, че хармонизирането на ЗГМО с Директива 2001/18/ЕО, не ни задължава да отменим забраните за освобождаване в околната среда на ГМО. Търсят се също УЧЕНИ, които да помогнат при отстояването на исканията от петицията.
Пишете тук или лични съобщения.

# 129
ТЪРСИ СЕ доброволец да го изпълни на протеста.

Laughing Aз предлагам само това да бъде изпълнено.

Гена си ми е от Бога
и от тата, от чертога
дето станал царски,
а вий генове злобарски
искате да ми садите...
в миг откъсвам ви брадите!*
Че гласувал парлимента
некаква си вносна мента
да садиме покрай вади,
а по сочните ливади
да пасат стада със гени
също вече променени.
Да не чувам ви гласеца
инак, че ви гази меца!

Някой да го разпечата, пък на място ще се търси доброволец.

# 130
САМОИНИЦИАТИВНОСТ
Който може нека направи и вземе за протеста:
ПЛАКАТИ
ГРЪМКИ ИНСТРУМЕНТИ
и всичко, което сметнете за подходящо.

Вземете знаменца. Може и свирките и барабанчетата на децата. Laughing

От предложенията за плакатите най-ми харесват тези:

Министерство на околната ВРЕДА и ЩЕТИТЕ

Долните мисля, че ще е много добре, ако се направят отделни плакати и да се напишат и други традиционни култури......

Да спрем геННоцида върху българската роза!
Да спрем геННоцида върху българските лозя!

Да спрем геННОцида върху българските деца!

# 131
За стихотворението не трябва ли да питате автора му?
Взех го от форума на в. "Сега", беше пуснато от потребител, който не знам дали е авторът, но може да ви насочи към него.

# 132
Ако ми остане време, може да купя няколко картона, и на половината от тях да напиша тия варианти за различните култури..., обаче изобщо не съм сигурна, че ще успея.

Някой пусна ли кауза от наше има във Фейсбук, за да се дава гласност?

Като знам какво им е на главата на тези дето се заеха с организацията, силно се съмнявам да им остане време да търсят автора на стихотворението по форумите, не е най-важното за протеста.

# 133
Гледахте ли по Нова - "С Цветанка Ризова"? Честно казано не вярвах, че тя дори ще си отвори устата за проблема, обаче само мога да направя  smile3501 omm omm omm newsm20 и всички други емотикони, които има. Помъчи се наистина за малкото време на предаването да изкаже всички против и да се чуе. Стана ясно че тя е разбрала, но Фидоската просто даде да се разбере, че е свалила гащите!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out  Никой не си дава сметка, че има ли процедура за разрешение, вече всичко друго е въпрос на време. Аз наистина съм за това да си плащам глобата на ЕС, но да не допусна такова нещо. И вероятността да дойда на протеста вече стигна 50% и расте, само трябва да си наредя нещата да нямам работа в този ден!
Мам.а им ....!
Ало - Хели-мели, Звезди - май никой нямаше да ни подкрепи, а? Не чувам?

# 134
 И сутринта в предаването на Мира Баджева "Отпечатъци" се обсъждаше темата за ГМО и протеста в сряда. 

Общи условия

Активация на акаунт