Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 57-ма тема

• 86 044
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  • пак на Рив Гош
Аз може ли да се запиша без снимка, само с рецепта - чийзкейка с козе сирене, мед, лавандула и розмарин от предната тема - за Аелис и всички интересуващи се. По този повод отговарям и на Краси - с печене е  Grinning. Аз по принцип повече харесвам тези с печене, чийзкейк с желатин съм правила само веднъж.

Роца, сиренето дава ли по-специфичен аромат? И както е цялото в опаковката ли да го ползвам, или се маха плесента? newsm78
Лурдес, козето сирене дава малко по-специфичен аромат и малко по-сипкав вкус. За чийзкейка аз ползвах прясно козе сирене, което е с консистенция на крема сирене и е доста по-меко на вкус от узрялото. То няма и нито пепел, нито плесен. Благодаря ти за забележката, ще го добавя към коментарите към рецептата  Grinning, че наистина не се усетих, че не става особено ясно.
Иначе, чийзкейкът ще може да се направи и само с крема-сирене. Ако се намира по магазините козе сирене от този тип, също може да се добави (само сърцевината, не и кората) към крема, защото то също е доста леко на вкус.

# 16
Роца, мерси за бързия отговор. Hug Значи ще търся от същото прясно сирене, да я няма плесента. Crazy

# 17
  • София
Честита ни първа тема за 2010!

tracy_t, много апетитни мъфини!
didibu, сладкиша изглежда страхотно, това отгоре много свежо изглежда за сушена череша? откъде ги купуваш?

Тази вечер се включвам с едни пълнени пилешки гърди на фурна. Много вкусни и лесни за готвене.

и вътре...

# 18
Supermint, сушените череши са в тестото, за украса ползвам коктейлни захаросани  и май последно ги купих от "Европа"  chef
много апетитно изглеждат пилешките гърди  Crazy

# 19

Pety, има ли я някъде рецептата за плоския хляб с розмарин?   chef
Заповядай http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2136.msg121632.html#msg121632

# 20
  • varna
Supermint,ястието изглежда страхотно!Би ли споделила с какво правиш плънката?  bouquet

# 21
Днес за Йордановден, мисля така по- празнична трапеза да бъде.
Маринована печена свинска плешка
Картофено пюре
Туршия- имам мариновани пълнени камби
За десерт- мисля плодове.
Както се очаква яденето няма да мине без пиене Mr. Green!
Весел празник на всички!

# 22
  • София
Вечерята ни от снощи - панирани сиренца /бяло и топени/ с царевично брашно, корни флейкс и сусам и чушки бюрек.

# 23
  • Някъде на път....
Леля Ог, много, много вкусно и ефектно ястие си поднесла на близките си! Поздравления!!!   bouquet
Supermint, пилешките гърдички изглеждат страхотно с този загар....
desi_go, кога ли и аз ще се доредя до вкусните купчинки на labrex - твоите ми привлякога погледа на мига!  Peace

Аз да се поотчета малко...

Панирано рибно филе със зеленчукови бургери и задушени гъбки в масло

Яйца в доматен сос на фурна

Пиле с картофи

Зеленчукова супичка

# 24
  • Някъде на път....
Скромен опит за Палачинкова торта на rapi, но все пак мноооооого далеч от оригинала на вид...   
На вкус обаче е страхотна!!!   Heart Eyes

И последно за днес  :

Задушени воденички с лук

Картофени хапки
за едно парти....    Party

Благодаря, че ме изтърпяхте!   Mr. Green

# 25
  • София-Младост
Krische, сподели моля те за панираната пъстървата със семчиците...изглежда много хрупкава.  Simple Smile

# 26
   Записвам се с една стара снимка  на Болярска питка,която се опитвам да намаля с обясненията на Дес.
   Определено се получава! Party
   Дес,много ти благодаря и тук!!!    bouquet   bouquet   bouquet

# 27
Supermint пълнените пилешки гърди са много съблазнителни. Може ли рецептата?  chef

verabel отдавна не бях яла панирани сиренца, изглеждат чудесни. Hug

didibu този кейк със шоколад ......ммммм Heart Eyes много апетитно изглежда.

t_ilieva и у вас много вкусно.  bouquet

# 28
Честит имен ден на всички празнуващи днес!

Благодаря ви за комплиментите за ябълковия сладкиш! А вие пак сте направили невероятни вкусотии! Heart Eyes

Аз вчера наистина имах рожден ден, но не можах до вечерта да вляза във форума, за мое най-голямо съжаление!
Сигурна съм, че никога няма да познаете какво ми подариха Laughing... ... ... фотоапарат, разбира се! Laughing
По случая направих тортичка, и тъй като не се справих много добре с украсата, най-накрая направо начупих шоколада отгоре, то пък взе че заприлича не нещо.  Laughing Естествено снимах с новата придобивка  Wink:

# 29
  Ягодке,честит (истинския  Laughing ) рожден ден!!!  bouquet  bouquet  bouquet
  Тортичката е разкошна!Украсата е точно по моя вкус(от тези ,дето имат апетитен вид и наистина стават за ядене)!
  Сега,ако кажеш и рецептата на тортата,няма да имаш цена! Grinning
  А!И честит ти фотоапарат!Ей това е подарък! newsm10 newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт