МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 36 466
  • 672
  •   1
Отговори
# 120
Sweetkids mama, мерси! Голямата кака е на 18 и вчера купихме абитуриентска рокля - отне ни 20 минути, тя така се зарадва, че не се колебах - купих и радост, а и аз се радвах също. Малката е на 4 и днес е на градина, затова пиша тук сега. Голямата ревнуваше малката, но дребчо го гушка; в малката още се борят ревноста и интереса. За съжаление бгфотото не работи, ще пусна по-късно снимки

# 121
Добре дошла, Renew.
Честито момченце. Прекрасно е, когато има бебе в къщи. И люлката ви много ми харесва, жалко, че вече няма кой да се люлее в такава у нас.
Е, дано доживея внуци. Ще си начеша всички неначесани досега красти покрай глезотийките за бебета.

Лек ден и целувки на всички дечица.

# 122
  • София
Здравейте мами,
преди време в тази тема ме успокоихте, че не е страшно с три деца , мястото за тях, транспорта, грижите им...
Влизам да кажа, че преди мислех като да няма повече място в сърцето ми, преизпълнено . Но снощи прегръщах бебо, вдъхвах аромата му, сливах се.. Абе голямо блаженство са децата, вие най-добре знаете.

Терасата усвоихме ( ако ви предстои, да не забравите изолация и на пода), леглата не исках двуетажни, но  ето моята люлка, от която особено нощем много съм доволна, макар че, както са ми пожелали , бебчо е по-спокоен от каките си.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=446420.0

Късмет и да ви слушат децата!
Честито бебче! Страхотно сте го организирали спането - люлката е вдъхновяваща! Peace Развълнувах се и за вашата кака и абитуриентската рокля - голяма емоционална палитра е при вас! Успех и още много блаженства Hug.

# 123
Извинете за спама-креватчето специално за Пеши:

http://family.webshots.com/photo/2732656420102723333JQNFUq?vhost=family

# 124
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
 Renew,честито бебче Наско, жив и здрав да е , и много,много щастлив  bouquet  bouquet Люлката е страхотна/ няма ли да правите производство, че скоро и на мен ще ми трябва една,а Flutter Grinning/

Пешеходката - посмях се добре Mr. Green

Мама Цоци - радвам се,че семейството бързо се е адаптирало , и Сами е добре Hug

И аз чакам  с нетърпение онзи момент,когато навсякъде мирише на бебе, на чисто, на сладко, на най-хубавото Party Flutter Flutter И си представям как батковците му разказват разни неща, а той ги гледа умно и се смее....Оф, размечтах се нещо Mr. Green Mr. Green

Надявам се всички сте добре, здрави и усмихнати.

Аз чакам баткото да се върне от детска градина, и да донесе първата си диплома в живота - от ски училището Grinning Grinning Grinning

# 125
Благодарение на Надето (  bouquet) си имаме самостоятелна спалня, както по нагоре се каза - само за нас си! Ще гледам да приложа и доказателство. Снощи с голям мерак сглобихме и наместихме "спасението за родители", момата с голям мерак се настани уж да спи на него. След 3 минути каза, че вече се била "убаво нанункала" и се настани на спалнята, където заспа. Обаче като си лягахме я преместих обратно и цяла нощ си спа на новия креват... дано свикне.

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 12:04 от Дива ирландска пешеходка (LSD)

# 126
  • София
Благодарение на Надето (  bouquet) си имаме самостоятелна спалня, както по нагоре се каза - само за нас си! Ще гледам да приложа и доказателство. Снощи с голям мерак сглобихме и наместихме "спасението за родители", момата с голям мерак се настани уж да спи на него. След 3 минути каза, че вече се била "убаво нанункала" и се настани на спалнята, където заспа. Обаче като си лягахме я преместих обратно и цяла нощ си спа на новия креват... дано свикне.

Ха, честито на родителските тела - сега да не се улисате в спане, има и други дейности за спалня. Mr. Green Mr. Green
Дано свикне болярката и "убаво да нанунка" на леглото си! Целувки специални за нея! Hug Hug Hug

Моята щерка и тя е на вълна "Ягам си на мойто си 'егуо, да си спинкам сам!"  Laughing Нейното е от тия преносимите бебешки креватчета и е малко акробатика - допирам го до спалнята и тя си прескача вътре, понякога си заспива сама, след като е влязла и излязла няколко пъти, друг път се гушва в татко си (докато аз се правя на заспала Grinning) и после я пренасяме. Иначе ме пита:"Мамо , спиш ли?" и аз:"Дааааа!", и тя:"А, доб'е!" Laughing Е, не минава всяка вечер тоя номер, все още си търси топлото мляко на мама преди сън, но все пак друго си е когато умната й рошава главица реши да "спинка сам". Laughing Laughing

# 127
О-о-о, добри новини гледам! Браво на порасналите моми!

Днес имах хубав ден, искам да го споделя с вас: най-напред децата ме замъкнаха на онези машини за танцуване (не знам как се казват), дето гледаш стрелките и подскачаш насам-натам в такт с музиката. Така че аеробиката ми беше осигурена. Много беше свежо, в събота сутринта нямаше никакви хора, така че се повеселихме и посмяхме доволно. После захвърлихме Камен на съботната му школа по математика, а ние направихме бърз шопинг тур - без никакъв резултат, но беше забавно. После Мика направи кекс, а ние със Сашко произведохме за утрешния празник на майка ми един албум със снимки на нейните родители, баби, роднини... беше много вълнуващо - лица от началото на 20-ти век, хора, които децата не познават, но които са техните корени... След това се обади баща им, за да ни разкаже, че Фестивалът на хвърчилата в Гуджарат е бил не-ве-ро-я-тен. И ни стана хубаво. И накрая се видяхме за кратко с Надетоевро - за кратко, ама приятно.
Хубав ден. Пожелавам го на всеки.

# 128
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Renew, добре дошла   bouquet  ...варненки се увеличават ! Люлката е много хубава  Hug
Стягат ли се именниците за утрешният Антоновден   Party

# 129
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Честито на всички именници от вчера и днес  bouquet  bouquet Здраве, хубава софра и добри приятели  bouquet  bouquet

Относно леглата да споделя - имам приятелка, с мебелна фирма, и тя, в морската им къща е направила едно страхотно легло за големият им син - такова,което стои като гардеробче, а вечер се сваля от стената и си е легло,голямо/че синковеца е 2 метра Crazy/. Бях забравила за този вариант, и вчера,когато ми беше на гости, и аз си я ползвах за съвети откъм спестяването на място, се вмъкна и тази идея - да направим такива легла - спестяват много място,през деня си ползваш пространството, а вечер си имаш самостоятелни, големи легла, като идеята е между тях да се направи и гардеробче. Незнам дали е ясно от писанията ми, но мисля ще се сетите за какво говоря Peace

# 130
  • София
На вниманието на бъдещите и настоящи кърмачки : погледнете тази информация - организират се срещи в различни градове и заповядайте, където ви е най-близо!
Срещите със себеподобни, адекватната информация и разходката може да ви се отразят добре  Laughing

http://www.facebook.com/group.php?gid=191912285755

# 131
  • София
  maminkavania ха сега да видим дали някой ще ти изтрие поста, защото моите подобни преди няколко месеца в отчетните бидеха истрити. Ще се радвам да се запознаем на обучението наживо  Simple Smile

# 132
Лелеееееее, замислих се, че ще ме е срам ако не кърмя поне 7-8 месеца Самуил като се има предвид каква бойна банда кърмачки има в темата........И то дългокърмещи кърмачки........То и да ме е срам да кажа евентуално,че имам някакви проблеми в тази област.......

Днес Сами е нещо неспокоен, май го мъчат колики, а уж даваме капки......Добре,че майка ми помага и смея да твърдя,че за сега се разбираме почти идеално.......Влюбена е в новородения си внук и успявам дори и да си почивам между кърменията........

С големите - Йоан въобще не иска да ходи на детска, а учениците броят дните до края на срока.....

Ето и снимка на разбойниците - Цък и Човекът с жълтеницата - Цък

Hug Hug Hug Hug Hug

# 133
  • Варна
Мдаа, струва ми се, че си имате кака-орлица! Simple Smile С такова изражение го държи само Рая! А и Сами как заинтересовано я гледа... Много се радвам, че атмосферата в къщи е толкова любовна и щастлива, дано се справите леко с коликите!  Hug

Честито на вчерашните и днешни именници!   bouquet Честит нов офис на Кабо-Алма и нови придобивки за дома на похвалилите се! Simple Smile

# 134
Лелеееееее, замислих се, че ще ме е срам ако не кърмя поне 7-8 месеца Самуил

Само!? Най малко година- година и половина! Цоц, надали ще раждаш пак, наслаждавай се като за последно! Радвам се, че мама засвири на друга вълна, наистина!

Да са здрави и успели именниците, рожденниците и всички признали и непризнали за тържествата!

Общи условия

Активация на акаунт