Кой ще изпревари с бебе януари, вместо ФЕВРУАРИ? (37)

• 20 420
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Аз не хъркам, ама мъжа ми каква дъскорезница е..леле мале..!!! Направо ми разказва играта тоя човек. не стига, че така или иначе не мога да спя, ами и той като зареже. Чудя се какъв номер да му свия, защото това не се търпи, писна ми да го ръчкам.

Даниела, да им имам випа на тия! Те са голяма болница, с много специалисти, с богат опит, голям поток от раждания, и не им дреме, че обстановката и отношението на персонала им не струва.

# 586
  • София
Добро утро!
Аз направих бърз тур до пощата и поликлиниката в опит за събера изисваните от телк документи.
Честито на мама Раче!
Варненки, сега ви разгледах снимките - много сте готини всички!

Днес съм се зарекла да гладя и да направя бисквитена торта. Дано мързела не ме пбеди! Laughing

# 587
ЧЕСТИТО на МАМА РАЧЕ-да са живи и здрави и да си се гледат..ама какви са тия завидни размери на бебето-слонче...Горката мама със секцио ли е раждала?
Аз сънувам МНОГО странни сънища-вчера вечерта например,че кърмя.....мъжа ми Shocked.Явно с еротична нотка... hahaha.Ама нещо не кърмех успешно и се карах на мъжа ми че не знае как да сучи правилно baby_neutral.Абе тия хормони са ме треснали яко....

# 588

Аз сънувам МНОГО странни сънища-вчера вечерта например,че кърмя.....мъжа ми Shocked.Явно с еротична нотка... hahaha.Ама нещо не кърмех успешно и се карах на мъжа ми че не знае как да сучи правилно baby_neutral.Абе тия хормони са ме треснали яко....

Няма лошо! Joy hahaha

# 589
Честито на мама Ра4е !

Голяма мома бре, бравос  Hug !

Ника, тия те разсипаха бе  Shocked ! Егати документацията  Rolling Eyes. Айде, като ти преведат "милионите" да почерпиш   hahaha ! То хич не е смешно, ама  ooooh!

victorita, снощи е била нощта на сънища за кърмене  Mr. Green !

# 590
Добро утро Hug
Слънчо&Кристинче,
Много са ви сладки Васко и Калоян Heart Eyes Hug
Elidam,
Успех днес на ЖК:) Драсни после да кажеш как е минало Praynig
nalika ,
 Hug стискам палци Hug
AMORE,
Да ти отминат бързичко притесненията и да си спокойна!И всички грижи да се махнат,като загушкаме мишоците Heart Eyes
И аз смятам да ходя до пощата,че май са дошли едни дрешки от Англия Mr. GreenИначе, мислех да го пиша дъждовен, но първо на мъжа ми звъннаха към 8 и 30 Crazy,
тамън се засъних и някаква щура мацка от Райфайзен  ми звънна в 9 и 05 #Cussing out Тези девойки нямат ли си с кого да ударят по едно понеделнишко кафе сутрин Shocked и да изчакат докъм 10:30-11:00 преди да почнат да тормозят хората #Crazy Сигурно тази е някаква тиква, дето другите не я викат!Скумрия Mr. Green
Четох за стерилизаторите- имам някакъв  от кумата, барабар с няколко шишета...Ама, живи и здрави, не мисля да се втелясвам много със стерилизация, пречистване на въздуха и подобни, че човек лесно се зарибява, често и погрешно и изтрещява Mr. Green
За ставането през нощта- по-скоро късно си лягам Crazy А преди да си легна все някакви щуротии ми идва да чета за раждането и грижите после, добре, че накрая
съвсем се обърквам и заспивам Mr. Green Забравих да споделя, че съм настроена супер любвеобилно към мъжо Crazy, направо си умирам да го гушкам и да му гукам, а той миличкият
се чуди какво става и това ли е дзверът за когото се е оженил Joy Mr. Green

# 591
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Честито на мама Раче и малката беба  bouquet  bouquet  bouquet Да са живи и здрави и безмерно щастливи  bouquet  bouquet

Ама верно си е голяма беба по принцип, а пък за момиче - направо си е рекорд Crazy Дано всичко е минало наред Peace

# 592
  • България/Германия
Добро утро!

Разгледах снимките на бебенцата, толкова са сладки, милички и безпомощни!  Heart Eyes Идва ми да ги изпапкам.
Много се радвам, че малкият голям мъж Калоян се подобрява и стискам палци да го изпишат скоро и да си е заедно с мама и тати вкъщи.
Честито на мама Раче! Наистина много голяма беболанка  Rolling Eyes
Варненските мами са много готини и излъчват много позитивно настроение, направо сияят!
И на мен ми се ражда, но не защото ми е дотежало, ами искам да си гушкам бебенцето. Но поне още две седмици сме се разбрали да не бърза!  Mr. Green
Килцата са +10-11, което доста ме учудва, като се има предвид, че хапвам добре, а и отпреди Коледа насам само лежа и съм се обездвижила тотално. Всъщност това ми е най-неприятното, че не мога да съм по-активна, но ще се преживее.

velv, и аз съм така с моя мъж Joy Не знам хормони ли са или усещането, че това са последните седмици, в които сме си само двамата.

Хубава седмица, мамчета  Hug

# 593
Честито бебче на мама Раче!   bouquet Голямо бебче, наистина  Mr. Green
На моменти и аз вече искам да родя, защото вече съм станала една подпухнала и търкаляща се топка, но от друга страна нека си дочакаме теримна, за да може бебчо да си се развие нормално.

# 594
Честито бебче на мама Раче, да и е жива и здрава. Завидни размери има малката дама. Hug
Някой има ли идея дали могат да се намерят някъде живачни термометри, на тези електронните хич вяра им нямам. newsm78
Mepofka, аз бях почнала да хъркам, но като ми падна корема надолу и в последно време не съм. Не се тормози това е от бременността.
Момичета, които имате отоци- открих лекарство- варена или печена тиква или салата от маруля, такива диоретици са че установих че спадам от тях.

# 595
  • София
Стар, ще почерпя винаги! Веднъж да се докопам до милионите и ме търсете на Карибите! Без деца и без мъж.

Mepofka , аз хъркам. Не просто хъркане, а цепене. По цяла нощ съм подложена на физически тормоз заради това - мъжа ми се буди, ръчка ме, бута ме, цъка ми като на кобила, свирка, сърди се...  Чудя му се на акъла защо не си вземе възглавницата и не се пренесе на дивана или в детската, мъже - иди ги разбери.  Laughing

А на Рачето първото дете е родено още по-голямо, точни мерки не помня, тя беше писала в началото, докато още пишеше при нас.

Мий, живачни май никъде не се намират вече, освен ако имаш някоя позната аптекарка да ти потърси. Нали ги забраниха. Аз имам електронен и два пъти едно и също не показва горкия.

# 596
Аз не хъркам, ама мъжа ми каква дъскорезница е..леле мале..!!! Направо ми разказва играта тоя човек. не стига, че така или иначе не мога да спя, ами и той като зареже. Чудя се какъв номер да му свия, защото това не се търпи, писна ми да го ръчкам.

Даниела, да им имам випа на тия! Те са голяма болница, с много специалисти, с богат опит, голям поток от раждания, и не им дреме, че обстановката и отношението на персонала им не струва.

Да БРЪМ за съжаление е така,може би разчитат на това ,че имат най-адекватната апаратура при усложнения и на майчетата им е все тайа къде ще прекарат 5-7дни,само бебчовците да са им ОК . . . .

# 597
Добро утро!!!
Направо се стреснах рано-рано с новината за Рачето!Та тя си е родила двумесечно отгледано бебе!!! ShockedЖива и здрава да й е госпожицата!!!
Аз мога да се похваля,че хъркам доста доволно.Даже мъжа ми ме беше записал миналата седмица и ме сложил,моля ви се,с хъркането да му звъня hahaha
Мии,живачни термометри вече не се продават-забраниха ги.Много се радвам,че в къщи има един,който ще си го ползвам за бебешора.
Аз пък да ви кажа какво ми спретна мъжа вчера.Нали мойта приятелка ми даде количката от щерка си и аз я покоригирах малко по цветовете да не изглежда съвсем момичешка и да си я ползвам-чук количка на Хоук,само без чанта.Снощи се прибира мъжа ми от дневна и ми носи......още една количка!!!Щях да го гръмна!Тази е по-момчешка,българска на Мони.Честно казано разликата й с другата(освен цвета) е минимална и то по-скоро в габарита(по-голяма е).Негов колега му я бил дал!И сега в къщи е автопарк и се чудя къде да ги смествам тези ми ти колички! JoyОпределено количка няма да купувам! Joy
Целувам ви и лек ден!

# 598
Добро утро Hug
Много хубави новини днес с тези красиви бебета,вече ми се прииска и на мене newsm78Стар,наистина сме много красиви всичките...,пу пу да си се похваля Party
Мии,когато си потърсих живачен термометър в аптеката ми казаха,че въобще няма да се зареждат повече newsm78

Слънчо ,наистина сте много слънчеви цялото семейство-все така да сте Peace
Аз не хъркам нощем,за съжаление обаче постоянно сънувам кошмари,сънят ми е доста неспокоен,и направо се побърквам Whistling
Затова отивам да си полегна,че определено днес не се чувствам добре baby_neutral
Целувки за хубав ден и седмица  love001

# 599
Бръмби, я попорави на първата страничка , кога се е родило новото бебоче, че си писала 11.02 или поне на мен така ми се видя

Общи условия

Активация на акаунт