6-то Тортено предизвикателство, Февруари 2010

• 18 915
  • 334
  •   1
Отговори
# 45
  • Plovdiv->Toronto
Ако тея двамцата ми бяха вдъхновението съвсем друго щеше да се получи  Twisted Evil ...

Чертежите трябва да опъваме и да почваме именията Laughing, какво сега, кофраж не може ли да се ползва, фафли, бисквити  Laughing?

# 46
К`во става сега? Колко мацки ще се включат на тази "благодатна" тема?  Mr. Green Аз няма да бъда от тях, та се надявам следващото предизвикателство да го изгласувате по-готино  hahaha

# 47
  • у дома
хаххахахаха гледам весело ви е  Mr. Green

аз ей сега направих няколко скици на сградата дето ще я правя и си ги изпринтих  hahaha да имам некакви шаблончета, дето не е ясно дали ще ми влезнат в употреба и какво точно и как ще стане, щото са правени на око по неколко снимки дето имам, а и добре, че посещавам мястото  Mr. Green този уикенд ще се боря, че ще е за подарък на мама, която има РД другата седмица  Laughing  Crazy пък ако нищо не стане, все ще измисля нещо  Joy

# 48
Кучешката колибка сграда ли е????  smile3516
А кокошарника???? Щото веднъж видях един, в който с удоволствие бих живяла!!!! 6 звезди беше със СПА-център отпред. И не се хилете! Имам го на снимка!!!!!   smile3515

# 49
ДА , Ванче , сгради са . Давай  Laughing

# 50
Ние с Елена сме на антибиотици..събори ни някаква инфекция, не мога да дишам...Само се моля до другата седмица да сме се пооправили, че много ангажименти имам Февруари, а от моето гърло глас не излиза от 6 дена.  ooooh! Мислех за едни приятели да я правя тортата, ама в такова състояние не смея да правя нищо, за да не изпозаразя хората. Ще почакам до другия уикенд, надявам се да съм по-добре.

# 51
  • Vaudreuil Canada
Tandoori аз бях така една седмица таман почнах да се оправям и ме повтори та вече 3 седмици съм с безумна кашлица и гласа още не ми е същия като преди но първите 4-5 дни не можех изобщо дума да кажа - идеалната съпруга.

van444eto при нас ако знаеш какъв хотел за котки и кучета има шапката ми падна... Трябва да взема да го снимам ... И това на фона че архитектурата не им е най-силната страна тук.

# 52
Tandoori аз бях така една седмица таман почнах да се оправям и ме повтори та вече 3 седмици съм с безумна кашлица и гласа още не ми е същия като преди но първите 4-5 дни не можех изобщо дума да кажа - идеалната съпруга.
Пропусна да кажеш и майката мечта  Joy! Явно е нещо дето ходи напред назад, понеже повечето хора наоколо са болни. Ами не може единия ден да бъде +10 градуса, на другия -20... Confused

# 53
Пропусна да кажеш и майката мечта  Joy! Явно е нещо дето ходи напред назад, понеже повечето хора наоколо са болни. Ами не може единия ден да бъде +10 градуса, на другия -20... Confused

Да кофти е времето , пък при нас в Мисури по средата - от където ни духне от там . Температурите се сменят буквално за няколко часа . Добре че досега не сме се разболявали сериозно

Аз този път ще си замълча , ако успея ОК , ако ли не ...Не че ми е в кръвта тази тема ,но може да се пробвам . Само не знам дали ще ми остане време след като ще се местим най-накрая в къщата следващия месец  Rolling Eyes

# 54
  • София
Рая, то по-важно истинската къща, пък накрая, ако останат 2-3 дена, може за "добре нанесли се", да почерпиш семейството и очите ни с нещо по темата:)

Тандури, Шемет - хайде мобилизирайте си силите и оздравявайте, няма да се давате:)

# 55
  • у дома
ГОТОВААААААААААААААААААА   Party   Party  Party   Mr. Green

smile3534

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 11:34 от blueeye®

# 56
Здравейте   bouquet

Влизам тук, защото ме посъветваха да се обърна за съвет към вас. Имам момиченце , което след 10 дни става на 1 годинка и искам да и направя торта , до сега съм правила за всичките и месечинки , но съвсем обикновенни със сметанова украса а  сега искам да е по различна и да прилича на торта от сладкарница със всичките му сладкарски красоти  Party , та въпроса ми е дали от някъде мога да купя готови фигурки за украсата на тортата ? Търсих в няколко сладкарници , но там има само някакви съвсем обикновени човечета , а аз искам да са анимационни герои  Grinning Дали има някъде във Варна такъв магазин или нещо онлайн , но по възможност в България , защото от чужди сайтове незнам дали ще пристигнат толкова бързо  newsm78

Благодаря предварително   bouquet

# 57
wondertedy7 тортената тема, където можеш да си зададеш въпросите и да получиш отговори се намира ТУК.  Има и ТОРТЕНА  БИБЛИОТЕКА, където има много систематизирана и полезна информация  Peace
В общи линии, готови фигурки има в Кауфланд, но за анимационни герои аз не мога да ти помогна, защото се подвизавам из София, а не във Варна  Mr. Green
Питай в тортената тема, тази тема е за тортеното предизвикателство, и момичетата представят торти по избрана предварително тема  Peace

# 58
  • Vaudreuil Canada
ГОТОВААААААААААААААААААА   Party   Party  Party   Mr. Green

smile3534

Алююю доволната - много стимулиращо - аз още идея нямам, а тя готова.....  ooooh!

# 59
  • варненка от София
Лесно значи ще е това обсъждане този път. Една торта ще я изкоментираме добре и обстойно, дръж се Балю!  smile3534

Общи условия

Активация на акаунт