Btv и Nova що за безумие?

• 32 386
  • 691
  •   1
Отговори
# 45
Всичко тече ,всичко се променя и най -вече телевизията.Това е модно това дават,тъкмо ще свърши сериала и хоп Биг брадър,ще свърши и той и вън ще е лято...Ехе на кого му пука за тв.Пускам телевизора вечер към 10.30 като нащна лампа след 1/2 час съм го спряла и нищо не видяла.Какви са тез страсти  и тез нерви, има толкава начини да си набавиш инфо или филми че просто не си струва суетнята за тез сериали и прайм тайми.

# 46
  • Атлантис, Галактика Пегас
Това коя по ред тема е за турски сериали в българска тв?  newsm78
Мисля че го дъвкахме вече.  Hug Mr. Green

# 47

[/quote]
ще разкажа там  беше  приказка истинска  руска приказка, каквито само  руснаците умеят да разкажат Simple SmileИ нямат турски сериали  горките  ходят си неморални и безпросветни Laughing
[/quote]

хаха за какво са им турски сериали като си имат водка  Laughing

# 48
Срам, не срам, ще призная. Турските сериали са чудесен фон, докато готвя.  Blush

# 49
  • София
Срам, не срам, ще призная. Турските сериали са чудесен фон, докато готвя.  Blush
Е че какво е това  готвене, те започват в 10 сутрин и завършват в 10 вечерта Simple Smileзавиждам на мъжа ти

# 50
Няма нищо лошо по принцип в гледането на сапунки (не че някога съм гледала), но доколкото си спомням никога такива не са давани в праймтайма.

Забравяш "Изаура" в края на 80те и после "Дързост и красота". По мои спомени точно в праймтайма ги даваха.

Ами Нова ТВ стартира преди 15 години със сапунени сериали в ПИКОВ ЧАС.
Три Съдби го даваха от 20.30, после Касандра, Незабравимата, Госпожа Съблазън, Тропическа прическа, Вдовицата в бяло... все в 20ч.
Между другото, турските сериали в Македония и Румъния ги дават все вечер, от 20ч. В самата Турция са от 20 до 24ч по всички канали.

Значи това едновременно излъчване ще е до края на февруари.
После НОВА ТВ пускат БИГ БРАДЪР ФЕМИЛИ едновременно с БГ ТЪРСИ ТАЛАНТИ по бТВ от 20ч и ще има някаква врътка и там
Така че... на принципа на ВИП ДЕНС и ДЕНСИНГ СТАРС, на МЮЗИК АЙДЪЛ и ПЕЙ С МЕН, така и тук... ще са едновременно

# 51
  • Пловдив
Това коя по ред тема е за турски сериали в българска тв?  newsm78
Мисля че го дъвкахме вече.  Hug Mr. Green
Ами пак наново почваме Joy
Теми за турски сериали има повече от 20, имаме доста да наваксваме Mr. Green
По темата, точно поради тази причина-турските сериали вече подминавам Бтв и Нова Whistling
Наглост е да ми пускат в най-гледаното време такива глупости, снощи реших да гледам 30мин от Листопад, еми няма такава скука, не мога да си загубя 2 часа за такова нещо ooooh! Спряхме телевизора и играхме с децата на развален телефон и ораторе бураторе с децата, много се смяхме Wink

# 52
Поредната тема за турските сериали. Sick

# 53
Koe e е безумие точно? Наличието на множество сапунение сериали или това, че са турски сегашните?

Според мен наличието на множество сапунение сериали. И завзеха праймтайма, което ме дразни.

В следобедните часове - не ми пречат, но вечер - нагласата е друга.

# 54
Безумието е пълно! По едно и също време и двете телевизии дават танцувални шоута, реалити, сериали...аман! Напълно безмислено състезание - и за почитателите, и за противниците на дадени програми или сериали! Пълни малоумници са програмните директори..... ooooh!
Е, аз гледам турски сериали, но далеч не всички и не харесвам тези, които са закичени в праймтайма...

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 23:11 от mimata67

# 55
  За това и вече почти не гледам телевизия,освен понякога новини. Предпочитам да отмарям на компа,тук поне си избирам какво да гледам.

# 56
Защо говорите за интелигентност или за "голямо кино" или "голяма публицистика"? Никой не иска точно това или само това от ефирните телевизии. Чисто и просто става въпрос за навици, градени с години, които в момента се сриват на пух и прах.

Точно за това става дума.  А БТВ и Нова са национални. Имах навика да пусна Бтв.  Вече го загубих. Но за сметка на мен, сигурно са спечелили много други зрители. Не мога да ги  обвинявам.
И аз така.

# 57
Koe e е безумие точно? Наличието на множество сапунение сериали или това, че са турски сегашните?

Според мен наличието на множество сапунение сериали. И завзеха праймтайма, което ме дразни.
Точно това имах предвид.

# 58

вечер ТВОЯТА нагласа може би е друга. На много хора нагласата е точно за тези сериали вечер. Повярвай, НА МНОГО ХОРА

# 59

Ми че те латиноамериканските се изчерпаха.
По мое скромно мнение,безумието е именно,че са турски.Има множество американски сериали,които могат да се излъчват в праймтайма и ще счупят всички рейтинги.
А за латиноамериканските въобще няма да говоря!
Да живее етническата непоносимост. Joy Joy JoyИ после да не се чудим защо сме смешни в очите на другите европейски народи.

Общи условия

Активация на акаунт