Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 75

• 32 067
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
Задължително ли е да ям лента черен шоколад в позволения ден? Не може ли без него?

Галина 74, мерси за предупреждението! А защо не се приема вода половин час преди и половин час след ядене?

Незнаех, че белтъчините трябва да не се месят...  newsm78

Аз прегреши снощи с много маслини, които хапнах с пицата...

valeske, аз лично нямах търпение да почна диета. Но изчаках да спра да кърмя и тогава започнах.
Аз, за съжаление, можах да кърмя втори път само 6м. Иначе старта на диетата беше отложен за поне годинка след раждането.
Ти си решаваш, но според мен сега е по-важно да се храниш балансирано и дан е мислиш за диети!
Да ти е живо и здраво детенцето!  Hug

Sesiliq, новак си колкото мен. Добре дошла!  Hug

# 481
http://www.vbox7.com/play:a4ab678d?r=google

Поздравявам всички фиданки с този "хит" и моля, ако някой намери поне малко смисъл в текста да ми каже какъв е, че аз нещо не го откривам. Joy

# 482
Свинско на скара, с премахнати до колко е възможно мазнини как ви звучи, гърлс Simple Smile

# 483
  • България
http://zdravno.com/palnee-se-ot-kafe-s-dobavki  стел ти маи питаше за кафето с добавки.. и не е толкова фатално освен че се забавя отслабването малко...но нали все пак сме хора-грешим-важното е да се учим от грешките си както каза Харизанова-а и това пиле звучи мн вкусно ще потърся рецептата...   благодаря ви момичета за пожеланията! Hug Hug Hug  и така всяка има прегрешения къде повече,къде помалко...равносметката поне за мен е че трябва да бъдем още малко поотговорни и съвестни и така ще имаме подобри резултати и ще спрем да се вайкаме че нещо не се получава...след плодовия ставам изцяло стрикна.че малко кг останаха и знам че наитрудно ще ги сваля..walentina в доматената консерва има захар и тя минава в въглехидратния ден,така съм чела тук,ако не се лъжа в предната тема.sesiliq през плодовия ден се яде на 2ч,аз чм в 11-13-15-17-19,значи 5пъти и хапвам повечко да не ми е гладно.за белтъчния може кисело мляко,пържолка от готовите в суперите-да кажат работещите фиданки.Ujasiq може свинско,но си избери по крехко месце и махни мазното.принципите на здравословното хранене е не тлъсто месо,не запържено,никакъв хляб/аз го смятам за излишен и у дома почти никои него яде/много плодове и зеленчуци-поне така пише почти на всякъде.   и накрая да питам и аз-на обяд хапнах 2 парчета квадрати и забелязвам че ми става лошо от сладкото-на вас случвали ви се-на какво ли се дължи..mishelle маслини се ядат с пицата,защо да си прегрешила?...Къде остана Ели???  bouquet

# 484
rositoo, ще се възползвам от съвета ти към Ujasia, махам тлъстото и хвърлям за вечеря пържолките на скарата  Simple Smile

# 485
  • България
Харизанова то е ясно че смисъл няма никакав в тая песен!чудя се тия момчета имат ли самоуважение и кои Ид... е написъл текста?...http://www.medicine.bg/novini/bulgurat-i-ribata-sred-nay-poleznite-produkti малко по темата/за здравословното хране/.Принцеса да ти е вкуснооо.аз си варя домашна юфка,ще си я хапна соленичка покъсно...

# 486
Здравейте на всички.
Как сте плодчета на нас май днес ни е най-трудно. За отчета какво да ви кажа ние с моята сладурана изпапкахме почти 1кг. ябълки до тук. После ще видим как ще се справим с рождения ден (ще си хрупам зеленчук). Трудно е да си единствения гладуващ сред слабички.
Аз само веднъж смесих белтъците и това беше единствения ми + от началото, и реших повече да не ги смесвам за всеки случай. Минуси на всички,а на плодовите лек ден.

# 487
Бибето като каза рожден ден ,че се сетих за една случка като бях на режима предния път.Тука с няколко бг мами от района  се събираме един два пъти месечно с децата да поиграят и ние да се видим.След игрите винаги ходим в някой ресторант да хапнем.Почти винаги всички поръчваме едно и също.Но на една среща всяка мама започна да поръчва различно,след това стана ясно че повечето мами сме на тази диета. Laughing

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 17:37 от Pety

# 488
Роси,да ти е жив и здрав рожденника! Прегрешенията - 50 гр водка вечер, смесвам белтъци понякога. Стел и аз сьм така - след втори плодов само окло 1 кг ако не и по малко (а леля ми 2.5 кг и има абсолютно сьщите прегрешения), но има разлика в сантиметрите.

# 489
Благодаря ви момичета за инфото и подкрепата
еми така е било и ще бъде -едни по лесно отслабват други по трудно
албеналв ама няма да се отказваме я !ще се помъчим още малко пък да видим , ама чесно -аз вярвам че ще успеем!!!
само на преед и успехи

# 490
Момичета сетих се какво соленичко да хапна http://www.letsgym.com/2008/03/21/avocado/ ,адски полезно и вкусно.Давам идеи и на вас.Авокадото се води за плод,аз го хапвам с малко сол,може 1 домат ,малко зехтин ,става страхотен пастет.

# 491
  • на малък остров в океана
Свинско на скара, с премахнати до колко е възможно мазнини как ви звучи, гърлс Simple Smile

Чудесно ми звучи! Mr. Green Ама ще почакам два дни и ще мушна една пържолка със салатка.

# 492
Благодаря ви момичета
искаше ми се по бързо да си влезна във форма ,но не би../ не мога да влезна в никави дрехи ,просто кошмар/
Ще изчакам поне още малко, не знаех че се отделят токсини Embarassed
Успех с минусите goodscale
Ще се включа по натам

# 493
Мишел, вода се спира да се пие половинчас преди и половин час след ядене, както и по време на ядене защото тя разрежда стомашните сокове и храната се усвояна по-бавно и непълноценно.

# 494
Момичета сетих се какво соленичко да хапна http://www.letsgym.com/2008/03/21/avocado/ ,адски полезно и вкусно.Давам идеи и на вас.Авокадото се води за плод,аз го хапвам с малко сол,може 1 домат ,малко зехтин ,става страхотен пастет.
Авокадото наистина е много полезно ,аз преди да започна режима задължително си ядях по  едно на ден,Даже така направо без нищо или си правя гуакамоле,но сега не ям защото е богато на мазнини ,които сега искам да избягвам. Simple Smile
Сега си го хапвам само в белтъчен ден ,като си нарязвам малко в салатата.

Общи условия

Активация на акаунт