Януари си е тука вече, време е за малкото човече - 31

• 37 601
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Честито и на другите мами направо си валят бебоци !

Моля някой да каже   имал ли е сблъсъци с прееклампсия и ако да какво последва? Направо много се притесних и до утре ще откача. При нормално кръвно 90/60 и сегашно 120/80 може ли да се смята за признак на прееклампсията или.... Ако утре не ви пиша са ме вкарали за предизвикване да знаете  Sad

# 361
Честити бебки на Тарталета и Аз съм!

[/b]

# 362
Ехааааааааааа, това се казва новина!  Party

А тъкмо днес си мислех, че Тарталетка никаква я няма... А то каква била работата! Wink

Тарталетка, мила, желая на теб, Дария и цялото ти семейство много здраве, радост и щастие. Нека малката госпожица носи много слънце в дните ви, да расте безгрижна, весела и засмяна!

nilly, честито и на теб! Добре дошла  на Ясмин! Да е едно здраво, засмяно, умно, добро и щастливо хлапе! Simple Smile

Честито и на Аз съм...! Да е жива и здрава малката принцеса Евелин!
Валкирия, стискам много палци за утре! Simple Smile
лета5, то днес се очакваше да е така  - имахме много мами с планово секцио за днес Simple Smile Голяма еуфория е! И ние, чакащите, ще се присъединим към бебевалежа, няма накъде да ходим Wink

Арвен, аз намерих подобен на този слинг - http://www.kasidabg.com/product_info_cpath-309-products_id-14916.html

Но не знам дали го имат наличен... Знам, че в е-бей има страхотни неща, ама аз въобще не му разбирам. Ще поразпитам дали някой около мен разбира, та да ми поръча един слинг Simple Smile
Веселушко, и аз това си мислех онзи ден - как бързо лети времето... Ама така ще е вече Simple Smile Затова гушкай на воля, снимай по много и се радвай на щастието си  Hug

Евка, за съжаление не знам дали е задължително... Но ако му имаш вяра на доки, то се довери на преценката му. Аз нямам отоци и не съм се интересувала по този въпрос..
А за кръвното - и моето нормално е 90/60, но по време на бременността ми се покачи до 120/70.. Понякога ставаше и 130/80 , но на мен ми казаха, че ако не мине 140, няма опасност... За всеки случай се обади на доки.

# 363
Евка, не ти хич високо кръвното Rolling Eyes виж това:
http://www.moetodete.bg/bremennost/p3_775_0.htm
l

# 364
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Лелееее - айде още честитки на Тарталета, Аз съм, Елиас, Пиари, Зузито85 и Нилли! Днес бихме рекордите!  Laughing

Евка - тук са описани симтомите на прееклапсия. http://www.moetodete.bg/bremennost/p3_775_0.html
Имаш ли такива прояви? Дано да не е това!!!  Praynig

# 365
Какъв ден!!!
Честити бебчета на Тарталета, Аз съм, Елиас, Пиари, Зузито85 и Нилли   bouquet Бъдете много щастливи с малките си рожби, а и те с вас  Heart Eyes

# 366
Днес не можем да смогнем с известяванията и честитките  Crazy

Туко-що ме зарадва Куин! Днес, в 10.15 тя е посрещнала своята дъщеричка Габриела с мерки 2.400кг / 47см.

Освен това Куин и зузито85 си правят заедно пижаменото парти в една стая и казват, че са добре!  Grinning

Много прегръдки на мама и на Габриела, да се гушкат и нека малката да расте здрава, прекрасна, послушна и засмяна!

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 19:06 от Копнеж

# 367
Куин, Честита щерка и на теб! Ей днес само мацки Heart Eyes

# 368
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАЙКИ!ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ ПРИНЦЕСИТЕ !ДА ИМАТ ВЪЛШЕБНО ДЕТСТВО И ПРЕКРАСЕН ЖИВОТ!
Олеле ама колко много бебета днес!Истински бебешки порой!Супер!Ох вече нямам търпение.То ние с термин на края на месеца можем да си спретнем облог кой ще закрие темата  hahaha

# 369
  • София
Tatitt аз ги знам симптомите и ги имам за съжаление ( не всички). Днес ходих при доктора и той си каза мнението ако утре има албумин беж за предизвикване  Sad Ама понеже пък кръвното не ми е високо се чудя да не прибързва знам ли?

# 370
То ние с термин на края на месеца можем да си спретнем облог кой ще закрие темата  hahaha

Ооо чакай, ще дойдат при нас февруарки Wink

# 371
Днес цели осем бебета  newsm30
Честито! Да са живи и здрави, спокойни и щастливи![/b]
Утре може да се появят и повече малки човечета Laughing
Обичанка стискаме палци скоро и Димана да си е в къщи Hug

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 20:25 от didka055

# 372
Арвен, Копнеж, поради липсата на Премакс-а аз се спрях на слинг Dee Dee, даже вече си избрах материя и десен и го поръчвам да ми го шият, до понеделник могат да ми го изпратят с куриер.

# 373
Влизам и аз в ролята на вестителка. Ето какво ми писа Мисчевиус току-що: Днес в 18.37ч. се роди Белослава - 3.050 кг и 50 см.   Секциото е минало много добре.

Да са живи и здрави бебчетата на Мисчевиус, Куин, зузито85, Тарталета и Аз съм и на всички майчета родили днес, може да пропускам някой. На всички много късмет, радост и щастие!  Flowers Bouquet Two Hearts  Kissing Heart

Днес пловдивските майчета са много активни! Мисчевиус засега е сама в стая, но може и да се видят с Куин и зузито85 в Селена.

# 374
момичета помагайте Praynig
какъв ритуал се прави вкъщи при изписване?
вместо да се радваме се изпокарахме ....

Общи условия

Активация на акаунт