Януари си е тука вече, време е за малкото човече - 31

• 37 539
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Момичета не мога да си подновя линийката. Уж правя каквото трябва, натискам генерирай линийката и нищо...... Thinking

# 662
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Малко не място в тази тема, но много щастлива идвам да съобщя радостната вест:

ДНес в 15:44 ч. се роди Принцеса Марина на Tattit.
4 кг, 51 см...с дъълги мигли!!!
 и мама и Марина са добре!

Добре дошла принцесо!ЧАкахме те!

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 17:44 от katyadjin

# 663
Ама наистина голямо чакане падна  Joy Hug Целувки за мама и за Маринка Hug

# 664
И аз съм си тук, май ние с Копнежчето ще закриваме темата  Wink
Вчера бях на преглед, докторката ми пусна даже малко 4Д да й се радваме на малката муцунка  Laughing Плацента - свежа, води в норма, никакви признаци за раждане  Rolling Eyes Поне вече знам че бебка се чувства добре  Wink Тежим приблизително 3480грама  Hug  Мен лично ме притесни това че пъпната й връв е пред устата, едно че ми се струва много надоло и се притеснявам да не тръгне тя преди главичката или пък нещо да я прещипе главичката...ох все глупости си мисля, ама какво да направя, пък и толкова близо до гушката  Rolling Eyes Охх че само се вкарвам в някакви филми  #2gunfire

LIONITA здравей, стискам палци всичко с малката ти принцеса да е наред  Wink

Охо сега прочетох че и Татит предаде фронта  Laughing Да й е жива и здрава малката кукла   bouquet

# 665
  • София/Осло
Tattit, мила приятелко, честита малка розова бонбонка! Да ви е жива и здрава малката топчица Марина и само радост да ви носи! Бързо възстановяване! Обичам ви!

# 666
Честито, Таничка! Да ви е жива и здрава малката принцеса Марина! Да расте щастливо и весело дете! Да бъде много обичана! Много да ви радва и да ви кара да се гордеете с нея всеки ден! Безброй целувки и за двете!  Hug Heart Eyes

# 667
а няма да сте само двете с Копнежчето май ще ви правя компания, нищо че не пиша често най редовно ви чета Mr. Green

# 668
Честито на новите мами с бебчета,а аз Герганчето и Копнеж може да хвърляме БОБ коя ще е последна...  hahaha
Те вече и Февруарки ни подминаха...

# 669
Честит Георги на МТВ и Марина на Татит- да са ви живи и здрави дечицата, много да ви радват и да се слушате взаимно  bouquet  bouquet  bouquet
Лионита Hug и аз съжалявам за случилото се, но гледай напред и дано скоро малката Божидара да си е вкъщи и да се радвате една на друга, пиши по- често, всички ще се радваме на твоето присъствие Hug
Роси благодаря за отговора, а ти не се тормози, щом ти лазят по нервите, игнорирай ги, най-важното е ти да си спокойна Peace
Ели не се тормози за кърмата, в крайна сметка си направила необходимото, давай каквото може, чувала съм, че и десет грама да са, пак са от полза Peace
При нас наистина е истинска зима, супер, нали сме на топло вкъщи, но все пак ми се иска да се оправя времето, че изперках, така си мечтая да седнем семейно на по едно кафенце навън Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 670
Честито на новите мамчета  bouquet
Лионита стискам палци скоро да се гушкате с малката принцеса Praynig
Записвам се и аз за закриване на темата Rolling Eyes

# 671
Маринка,
Бъди красива и щастлива,  бъди добра и търпелива,
бъди на мама радостта,  бъди на татко гордостта!
Таничка ,много радост и щастие ти жерая!

# 672
  • София
Честито на новите мамии ( за да не объркам някого няма поименно да изброявам) Да са ви живи и здрави рожбите много щастие и успехи и на тях и на вас като родители жилая

Татитт цял ден дебнаи накрая се изписа и твоето раждане,  дано повлечеш хуубаво крак и за нас останалите  Laughing

Леле мами много вече съм изнервена направо ужас. Не се търпи вече това чакане и тея малко дни оставащи имам чувството,че и минутите са ми часове. Искам да раждам вечееее! До по-ранния ми термин остават уж 4 дни , а признаци нямаааа и няма. Душ топъл правих то си беше направо киснене не душ  Laughing разходки и какво ли не само ананас още не съм яла,че не ги понасям е няма ефект и това си е. Майка ми и тя мърмори вече,че и било писнало да седи да съм и дадяла детето при нея кво съм се била дърпала. Аз искам сега да си е с мен да идва в болницата после да види сестричката си, а не да е далече в провенцията. ак ми се расърди,че не и го давам там само аз ли съм пък имала дете та се права на интересна  Cry.  За малко да сиизпесна нервите да и кажа,че като не и се седи никой не я кара на сила ама замълчах. Скучно и било тука, а малкия като и каже да си играят  а бабо не ми се играе сега си гледам сериалите  Confused  и аз откачам ама трая.
   Понаоплаках се,че от няколко дни ми тежи дано не ви отегчавам  Embarassed

# 673
  • София
Ей, всички дюканки се изсипаха в темичката ни  Joy Ние после ще дойдем така вкупом във вашата тема.  hahaha
Бачи  Hug, Деси  Hug, Сънче  Hug

Честито на всички нови мамчета!  Hug  Heart Eyes Hug

# 674
Бързам да се изфукам-после ще 4ета Mr. Green

Днес, в 10,20 родих сина ни Георги-52см; 3760гр Grinning
Секцио със спинална, в мом пиша от реанимацията.

Ще ви из4ета и пак ще драсна некой ред Wink
Хи-хи... МТV, ти си пристрастена към форума!
Да сте живи и здрави и двамата с Жорката и скоро да сте си вкъщи!
bouquet

Татит, да ти е жива и здрава малката голяма принцеса!  bouquet Чакаме те скоро да разказваш! Hug

Общи условия

Активация на акаунт