Януари си е тука вече, време е за малкото човече - 31

• 37 732
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТИ МАЛКИ СЪКРОВИЩА НА ЗУЗУ82 И ИЛИНДИЧКА!!! ДА ПАПКАТ, СПИНКАТ И  СЛУШКАТ!!! НА МАМИТЕ - БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!!!    :bouquet:

Чакаме новини от Сънрайз и  още мами!  Hug

Успех на всички, на които им предстои да се срещнат с бебчетата си!  Hug

# 136
Искам и друго да попитам мамчетата които ще раждат в селена дали са им искали изследване за хламидия и къде мога да отида на кардиолог на частно защото за него разбрах днес от кардиолога?

# 137
Исках да напиша от анестезиолога

# 138
zuzito85, не знам за хламидия как стоят нещата, май не се иска подобно изследване, на мен всички изследвания са ми по ЗК и днес доктора, който ще ми прави секциото и който ми беше написал какво иска ги провери и каза, че всичко е наред. За кардиолог, може да е във всяка поликлиника срещу заплащане, мисля, че няма  да те върнат.  Peace  
Аз преди малко се връщам от преглед, няма изгледи бебо скоро да реши да си излиза и засега вероятността да си дочакам плановата дата е голяма.  Hug Вече е 3 кг без 30 гр.

# 139
Sunrise7 вече е щастлива мама на юнака Вито! Родил се е днес в 15.00 с мерки 2.800кг и 50см. Добре са, имате много поздрави!

Желая им много здраве, щастие и късмет! Нека Вито да расте здрав, игрив, талантлив и силен мъж!

Успех утре на димка и villy!

# 140
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добре дошъл и на малкия Вито! Само радост да носи на мама и тати и на цялото семейство! Добре ще се изненадат те Mr. Green

# 141
Таттит  Grinning

Вярно, на това му се вика изненада Wink
После върви обяснявай, че не ги носи щъркела бебчетата  Heart Eyes

# 142
Абе мацки как се справяте с чакането, аз съм се побъркала... лежа 5 минути, ставам, сядам.... държа се абсолютно неадекватно и се дразня на себе си, това чакане ме побърква  Rolling Eyes Едва вечер болки в кръстта на другия ден - нищичко  Thinking

# 143
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Абе мацки как се справяте с чакането, аз съм се побъркала... лежа 5 минути, ставам, сядам.... държа се абсолютно неадекватно и се дразня на себе си, това чакане ме побърква  Rolling Eyes Едва вечер болки в кръстта на другия ден - нищичко  Thinking

По същия начин!  Rolling Eyes Mr. Green

# 144
  • София
Честити бебчовци на aniTakova, medium33, Рачето, Zuzu_82 и ilindi4ka!    bouquet Да са ви здрави и щастливи бебоците и вие покрай тях! Да растат веселки и послушни (с приятна доза палавост разбира се:))

Честито и на Sunrise7  Hug Дочакахме и този момент! Да ви е жив и здрав Вито и много да се обичате! Той е едно късметлийско бебе!

Mucunka - Много сладко семейство сте!

И аз като другите мами си чакам! И още сме 2 в 1. Корема си ме наболява редовно вече за щяло и нещяло пък ще видим дали ще дочакам датата! За кръста няма нужда да ви казвам - вече мога само да лежа  Grinning Дано после поне се оправи бързо, че иначе не се виждам как ще се гледаме с бебка... Иначе не се предавам и си работя до последно! (по-полекичка разбира се, пък и аз работя в къши така че...).
Пожелавам повече търпение на всички мами, които са под напрежение вече! Пускайте си хубава музика, гледайте филми и не му мислете толкова! Така или иначе ще мине и замине раждането и скоро ще гушкате бебчовците си!

# 145
Честит син на Sunrise7

# 146
ЧЕСТИТА РАДОСТ НА СЪНРАЙЗ 7!  ylinfant

zuzito85, да, и аз съм за 14.01. сутринта. Относно изследването за хламидиите и аз не знам как точно стоят нещата. На анестезиолога аз си показах изследванията, които ми бяха направени по ЗК плюс онези, които ми изиска д-р Минев. Кардиограма си направих в поликлиниката като помолих моето джипи да ме изпрати. А тя ми издаде и това удостоверение, че съм клинично здрава. Не знам на теб дали ти искат такова, но предполагам, че трябва.

Димка, Вили, имате стиснати палци и от мен за утре.  fingerscrossed fingerscrossed Успех!  Flowers Four Leaf Clover

# 147
Герганчето-аз съм същата лудата ме хваща вече яко...
Да е жив и здрав и малкия Вито-много да радва и слушка мама и тати а на мама желая бързо и безболезнено въстановяване...

# 148
  • Mediterraneo
Честито на новите мамчета  Heart Eyes

Оооо, недей ми говори! Имате още време до термин, а сте нетърпеливи. Питаш ли ме мен като ми гледаш лентичката какво ми е  Crazy Вече не вдигам телефон, не пиша в скайпа, не излизам навън... Всяка вечер все повече и повече затъвам в депресията си, понеже поредният ден е минал, а аз не съм родила  Tired Знам, че раждането е неизбежно  Mr. Green, но когааааааааа ще е?!

# 149
Tattit - аз родих секцио преди 6 дни, вчера ми махнаха конците, а днес вече дори не помня че съм била оперирана Grinning Това ако ми го беше казал някой нямаше да го повярвам. Crazy Иначе съм изключително благодарна на моята акушерка Дани, както и на д-р Ташков и баща и син - страхотни са Simple Smile
Иначе от останалия персонал - хора всякакви Simple Smile има и любезни итемерути Simple Smile
Аз бях във ВИП-а - голямото преимущество, че мъжът ти и роднини могат да идват да те посещават, иначе си щъкат хлебарки  Mr. Green

Също така сме само на кърма - с малко упоритост и търпение само 2 дни давах от добавката Simple Smile А преди малко ни падна и пъпчето Simple Smile

При мен следродилна депресия няма - само еуфория Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт