Януари си е тука вече, време е за малкото човече - 31

• 37 732
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
dale4na, бъди другарче, сподели каква е цаката  Laughing
Иначе, ако трябва да съм сериозна, моето лично усещане е, че бебка ще се пръкне в периода 24-28.01. Баща ми има рожден ден на 26.01, та все ми се върти, че събитието ще е около неговата дата.
Пък и искам Водолейче.  Blush Така че, си налягам гнезденцето и само профилактично помрънквам, щото има все още кой да ме слуша.  Mr. Green

Някоя мама да е чувала mishleto_85?

# 166
Честито бебче и на Zayoо, много щастие, радост и късмет да им донесе малката принцеса!    bouquet

Копнеж и аз този път се надявам на водолейче, че миналия път много избърза, пък и едно козле ми е достатъчно.  Wink  Simple Smile

# 167
Radi_  аз имам външни, в интерес на истината за цялата бременност прокървиха само веднъж, уж казват че се възпаляват повече пък мойте са попритихнали  Praynig Да не дърпам дявола за опашката  Praynig  А за стрийте не знам какво да ти кажа, гледам че си пробвала всичко възможно  Sad

dale4na не питай че мен ме водят термин 08.02, хиляда пъти обяснявах на доктора че ментруацията ми е нередовна, че по време на забременяването друга докторка ме тъпчеше с хормонални таблетки за предизвикване на цикъла....  Доверявам се на ехографските мерки, по тях съм с термин - 20.01, ама това само аз си го знам, доктора въобще не ми обръща внимание  Rolling Eyes  Страхувам се ако не родя до 20-ти, защото никой няма да ми обърне внимание а може да преносвам  newsm78

Ние преди малко бяхме на разходка както всяка вечер и ходим бавничко, едвам едвам, обаче като ме заболя целия корем от дясно, ама адската болка, остра и немога да направя и една крачка  Shocked И седнах на средата на тротоара...абе ужас и тая екстра ме държа сигурно 15-20минути едвам се добрахме до вкъщи  Praynig Не ми приличаха на родилни болки, знам ли какво беше това чудо  #Crazy

# 168
Ние преди малко бяхме на разходка както всяка вечер и ходим бавничко, едвам едвам, обаче като ме заболя целия корем от дясно, ама адската болка, остра и немога да направя и една крачка  Shocked И седнах на средата на тротоара...абе ужас и тая екстра ме държа сигурно 15-20минути едвам се добрахме до вкъщи  Praynig Не ми приличаха на родилни болки, знам ли какво беше това чудо  #Crazy

И аз съм с такива режещи болки, само в едната част на корема-въздух не мога да си поема, камоли да се движа Sick
Снощи ми се случи за трети път-държа ме половин час, отвратително е, но доки каза, че няма нищо притеснително Rolling Eyes..аз за малко (ако можех де) щях да тръгвам към аг-то.

# 169
Честити бебчета на Ilindi4ka, Sunrise7 и на Зайо!

Мануелка, ако е тази бялата малка част, която се поставя вътре в помпичката, мога да ти дам такава, пиши ми на лични да се разберем.

Ради и аз имах проблеми с хемороид, миене със студена вода му е майката и се мажех с Пайлекс.

# 170
Здравейте мамчета,

Далечна, Копнеж, Ради недейте така да се цепите Laughing ......и аз съм с вас като гледам Rolling Eyes Баткото го родих две седмици преди термина ама тоя път.....може и...абе незнам.....Ама наистина Далечна сподели тайната, че мен вече дяволите яко ме хващат #Crazy
Да питам нещо - вас боли ли ви "срамната" кост newsm78 Направо ще се побъркам - боли като лежа, като ставам, като ми се препишка, като спя,...абе направо нон стоп си ме боли....А вас? Ако някой е открил начин за облекчавне - да сподели моля Praynig
Аз утре съм на преглед при "моя" си лекар в Пловдив и да видим какво той ще ми каже.

Но да не забравя най-важното - да честитя на новите ни мами- Зузу82, Раче - мале какво рекордно бебе Crazy, Илиндичка, Сънрайз, Зайо и мама Милка и техните мили рожбички -  Виктория, Веселина, Бояна, Вито, Кателина и Николай. Да растат здрави и послушни и само радости да носят на мама и тати. На всички бързо възстановяване желая. И да не пропусна да отбележа - страхотни имена сте им избрали всички  bouquet  bouquet  bouquet

Стискам палчета на всички които са с утрешна дата - планово или не Praynig

На Mis-Demeanor  и Мануелка  Hug Hug Hug

# 171
И аз съм от тези дето сме се сдобили с по някое и друго външно хемороидче Sick Не ме болят и не кървят и се надявам да отминат от само себе си след като родя... Решила съм и да ги мажа с разни мазила ама също чакам да родя, че да няма някой кофти ефект върху бебо, знам ли newsm78
Също така си имам от време на време някоя гадна остра режеща болка в корема, направо дъхът ми спира и не мога да помръдна ooooh!
За сметка на това радостното е, че не ме е обхванала депресия, добре се чувствам емоционално. Но аз и работя все още от вкъщи и май това ме държи. Дори напоследък забелязвам, че работя с по-голям кеф от преди. Във всеки случай гледам да наваксам с работата, че ми е ясно, че като дойде беба няма да ми остава толкова време.
Катинче,  дали днес следобед не те видях във Вита пред кабинета на Илиева?? Ако се бъркам сори Simple Smile И не посмях естествено да си питам направо там на място та.... Grinning

# 172
Копнеж, Лета, ами аз под цака имам предвид, че не ми е непознато вече: знам какво е без винце, с коремче, с ритничета, витамини, ставане по 20 пъти на нощ и пр. Системата е изградена Mr. Green Даже си спортувам, ей довечера пак съм на пилатес и нямам търпение. Наслаждавам се аз на тия си месеци, определено, още нищо не ми тежи и не ме притеснява. Та мойта цака сигурно е нечестна, леко бременея...
Докато раждане, кърмене, грижа за малко беззащитно същество, дето от тебе зависи: страаах, непознато  #Crazy  Sick

О, да, болката в срамната кост ми е постоянен спътник: лично на мен ми помагат леките разтягания. Сядам по турски и леко натискам коленете навън. Ако пък малко повече се радвижа, съм супер. Гаранция довечера след пилатес ще се чувствам прекрасно и нищо няма да ме боли. Не знам защо е така...

Режещата болка отдясно (или отляво) може да е разтягане на сухожилие, така ми обясниха. Случва ми се особено като ставам от леглото рязко. Не знам дали вашето е същото... А иначе една мацка тук каза, че синът й й пукнал ребро по време на бременността #Crazy Ама дано не е такъв случаят при вас!

Ау, Герганче, при мен са 7 дена, при тебе е доста по-голяма разликата newsm78. Копнеж и тя има мн различни мнения относно термина й... Сигурно е най-добре да се надяваме бебоците да затръгват, когато им е време и да слушаме собствените си преценки и усещания. Сигурна съм, че ако тръгнеш да преносваш, има и др начини да проверят: зрялост на плацента, големина на плода, води, пък дано ги убедиш да ги проверят!

# 173
manuella, ако не намериш уплътнители за Авента аз също ти препоръчвам да си вземеш една евтина помпа. Снаха ми е с Бертони, 23.50 някъде струва и си и върши работа, и аз си взех такава. За да работи по-добре се натиска и отгоре пластмасата и с другата ръка долната ръчка. Изобщо не се е оплакала от проблем с помпата и затова и аз си взех такава.
Аз днес си взех Гармастан за да започна да подготвям гърдите за кърмене. На упътването пише от 8-мия месец да се маже, и ме е яд че не си взех по-рано. Дано да има ефект от сега до докато родя, ако изкарам до термин са 20 дена, надявам се ще се подготвят що-годе дотогава.

# 174
  • София
Честито на майките и добре дошли на новите попълнения  Wink ! Да са здравички и веселички!
Аз вече съм съвсем на ръба. Не мога да повярвам, че утре е дългоочакваната среща и живота ми завинаги ще се промени. Искам вече а е сряда  Sad . Карина тръгнах да я раждам много спокойна, ама сега ме е хванало шубето. Ще се пробвам да поспя, ама да видим.

# 175
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Аз вече съм съвсем на ръба. Не мога да повярвам, че утре е дългоочакваната среща и живота ми завинаги ще се промени. Искам вече а е сряда  Sad . Карина тръгнах да я раждам много спокойна, ама сега ме е хванало шубето. Ще се пробвам да поспя, ама да видим.
Дали ще успея да дойда и аз... нали си имаме уговорка  Mr. Green

Честито бебче на ЗайоHug

И при мен наличните хемароидчета са се затишили сега! Дано така да си останат!
За срамната кост не ми се и говори вече... Но е вярно, че като се движа много, по-малко боли!

# 176
Момичета много ви благодаря за стиснатите палчета и пожеланията Hug Hug Hug
Нека тези палчета бъдат стиснати и за всички вас и да имаме най-леките раждания и здрави и пухкави бебешорчета  Heart Eyes
Желая ви лека и приятна вечер,а утре завалят смс-чета само с хубави новини Praynig Peace

# 177
Далечна, и на мен ми помагаше раздвижването и разтягането до скоро....аз също ходя на гимнастика за бременни...но от два дена  вече май не  помага или облекчението е за твърде кратко време Rolling Eyes

Кати Hug

# 178
dimka, с теб сме, всичко ще е ок!  

leta5 и мен ме боли срамната кост, и то доста.

За хемороидите, този път ми се разминава, но с първата ми бременност ми се бяха появили и много помага отварата от смрадлика - редовни промивки.  Peace

# 179
 little rabit, това значи ли че след раждането се махат?

стискаме палци, Katy, dimka!

Общи условия

Активация на акаунт