Януари си е тука вече, време е за малкото човече - 31

• 37 567
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Честит син Георги на МТВ,

Честита дългочакана принцеса Марина на Татит
  bouquet

Честити бебчета и на по-ранните мами - Една от нас, ренкси, ronichka, t77ivanova, rosi_don и gogogo!
да са здрави, умни и послушни, много щастие да съпътства живота им Simple Smile

Днес май Една от нас повлачи крак, та поне Татит и МТВ предадоха фронта  Laughing
Аз ходих само за запис - нямах грам контракция  Rolling Eyes бебка си танцува из корема ми и нищо не я вълнува  ooooh! поне тази сутрин тапата ми падна и цял ден съм с едни такива гадни тъпи болки ниско долу...или както доки казва - предвестник е, скоро ще е, но кога ли...  Crazy
Лионита колко време те мислихме къде изчезна, много мъчно ми стана за твоите бебчета, дано скоро си приберете малката принцеса вкъщи и всичко лошо остане зад гърба ви  Praynig
Теди и аз мисля, че 3400 си е съвсем нормално бебе, зависи и от твоите размери де, но все пак не вярвам да е чак такъв проблем. Аз се плаша, че нашто вече май мина 4кг, но доки хич и не споменава за секцио, височка съм била, ще излезе  Mr. Green Лекарите много взеха да злоупотребяват със секциото май  Rolling Eyes
Евка дано настъпи и твоя момент скоро  Hug

# 676
........се изсипаха в темичката ни  Joy Ние после ще дойдем така вкупом във вашата тема.  hahaha
Бачи  Hug, Деси  Hug, Сънче  Hug
И ние ще дойдем във вашата , само няма да можем да сколасаме със сроковете  Joy

# 677
Честити бебчета на MTV и Tattit! Да са здрави, красиви, много радост и щастие да им носят!    Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Bouquet

Лионита, пожелавам ти да гушкаш скоро твоята принцеса, много да те радва, бъди силна!  Hug

# 678
Здравейте мами! Аз редовно следя този форум от самото начало, но нямах смелост да пиша  Embarassed Аз също станах мама на 12.01. Родих сина си Момчил 3600/52 см, изписаха ни на 15 и сега се адаптираме още с малкото човече. Ще се радвам, ако ме приемете за да споделям с вас радостите и тревогите си. Честито на всички мами и търпение на тези, които още са в очакване.  Grinning

# 679
Честита принцеса Марина , Татитче !!!
 Да ти е жива и здрава  , да расте весело и щастливо дете  Hug
Нели , чакаме  Hug

# 680
Ааа, групата на отчаяните, моля не ме забравяйте  Mr. Green И аз скоро няма да раждам, даже мисля да прескоча Водолей и да си го нося до Риби, той февруари е малък, колко му е  Laughing Хем да си е моята зодия.
Днес бях легнала да подремна и като се събудих, в скайпа ми мигаха 7 прозореца, повечето от които питат дали не съм родила вече  ooooh! Да не говорим по телефона какво става... и мъжа ми, и майка ми само обясняват, че ей сега, тия дни...

Татитче, честита ти хубавица с прекрасно име! Много да ви радва, да е жива и здрава!
Мерките са перфектни, надявам се, че раждането е било нормално!

MTV, ти верно постави рекорд за ударно включване от болницата  Laughing Цунки на Жорко!

misty80, добре дошла, честито бебче и на теб!

Лионита, много прегръдки и за теб и Божидара!  Heart Eyes

# 681
  • София
Еха, какъв бебевалеж се е заформил в темичката ни!  Hug

Честито на всичките ни нови майчета! Да са ви здрави, весели и много послушни слънчицата и да ви носят много поводи за гордост!

Лионита,  Hug Hug Hug. Много мъка си преживяла миличка. Дано малката Божидара скоро да бъде в прегръдките ти и да стопли душата ти. Да ти е все така борбена и силна и много да те радва!  Praynig Hug Praynig

Ела79, за да имаш кърма преди всичко трябва да си спокойна. Гледай бебчето, а не кантара. Това, че веднъж суче 30гр, друг път 60 е нормално и ние не изяждаме едно и също количество храна на всяко ядене, нали? Въпросът е колко пъти суче за денонощие, кърмиш ли през нощта, цедиш ли се между кърменията, даваш ли нещо различно от кърма на бебо. Колко напишкани и наакани памперса има за денонощие? Ти на всяко кърмене ли го мериш колко е изял - това е доста стресиращо и ненужно. Количеството кърма се определе от търсенето. Колкото по-често стимулираш гърдите, толкова повече кърма ще имаш. Разкажи ни как си организирала кърменето, за да знаем какво да те посъветваме.

Аз лично като гушна Бузана да я кърмя тя заспива след 30-тина минути - и идея си нямам колко е изсукала. Тъй като все още ми е недостатъчна кърмата за моята гладница, час след кърменето задължително се цедя с помпата. Количествата не са големи, но като се събуди за следващото кърмене изцеденото и се дава за десерт и тя пак заспива за час-два-три.  Изморително е, но знам, че ще е временно докато ми се регулира лактацията - още ден-два. Важното е детето да е спокойно, да пълни памперсите и да спи. Днес Веселинка започна да спи по повече така, че при мен се вижда светлина в тунела. Вярвам, че и при теб скоро кърменето ще потръгне. Не се отчайвай, всяко начало е трудно, но специално за кърменето всяко усилие си струва. Успех, мила!  Hug

# 682
Ааа, групата на отчаяните, моля не ме забравяйте  Mr. Green И аз скоро няма да раждам, даже мисля да прескоча Водолей и да си го нося до Риби, той февруари е малък, колко му е  Laughing Хем да си е моята зодия.
Днес бях легнала да подремна и като се събудих, в скайпа ми мигаха 7 прозореца, повечето от които питат дали не съм родила вече  ooooh! Да не говорим по телефона какво става... и мъжа ми, и майка ми само обясняват, че ей сега, тия дни...

Татитче, честита ти хубавица с прекрасно име! Много да ви радва, да е жива и здрава!
Мерките са перфектни, надявам се, че раждането е било нормално!

MTV, ти верно постави рекорд за ударно включване от болницата  Laughing Цунки на Жорко!

misty80, добре дошла, честито бебче и на теб!

Лионита, много прегръдки и за теб и Божидара!  Heart Eyes
при мен е същото положението.направо ми е неудобно от хората,че не съм родила още  Embarassed
постоянно всички разпитват и аз все викам ДАААА ТЕЗИ ДНИ. ТУКА ДО 2-3 ДЕНА ЧАКАМЕ, но уви все не идва

# 683
  • Шумен
Татит ,МТВ  !Много се радвам за вас !
Мисти 80 добре дошла сред нас -да ти е живо и здраво бебенцето !
Лонита пожелавам ти да гушкаш скоро бебенцето си !
Една от нас  - честито и на теб!
Ако съм пропуснала някого извинявам се.
Мяу Мяу и аз ще се включа към групата на отчаяните -то не остана много до Водолея ,а пък за Риби да не говорим Wink
И аз така като гледам ще си направя подарък за рождения ден ,то не остана много -31 наближава  Joy На бебчо не му се излиза в този сняг

# 684
момичета има ли такива случеи, в които не ти пада тапата. или по-скоро изтича като течение някакво?

# 685
  • на село
Ами на мен при първото ми раждане, тапа не ми е падала  Rolling Eyes
Направо започанаха да ми изтичат водите. При всеки е различно.

# 686
Мяу абе и аз обяснявам че още няколко месеца ще си го нося като гледам как вървят нещата  Laughing Мъжа ми се шегува с мен че само аз и слониците бременеем толкова дълго време, но ще му кажа да те допише в списъка  Laughing

Мен слава богу по скайп и телефон никой не ме тормози. Вчера сама си направих лошото като написах в скайпа "няма по щастлив ден от днешния", ам беше си ми кеф за разни работи - шестица на изпита по акушерство, видях муцунката на малката ми принцеса и така...беше си ми кеф....Е дръпнах дявола за опашката и като почнаха да ми звънят да ме питат дали не съм родила  Laughing А аз си го написах това и излязох че ходихме до Кауфланд, та 100 пъти ми звънна телефона, на мен вече толкова ми стана смешно, мъжа ми въобще не разбира какво става само чува че му звъни телефона и аз "не, не съм родила"  Laughing Абе като се сетя пак ми става смешно, та като се прибрах го оправих надписа в скайпа  Laughing

# 687
mama89, на мен така 3 дена преди да ми започнат контракциите и да родя ми изтече нещо, като розово течение..., и вместо да родя на 03.01.2010г. както си бях планувала секциото, по спешност го направиха на 30.12.2010г. Simple Smile

# 688
Здравейте в този чудусен снежен януарски ден!
Специални честитки за рожбичките на MTV и Tatit ! Да се живи и здрави малките българчета и да растат в безгрижно детство!
Честити рожбички и на една от нас и роси дон, t77ivanova и Renxy и на всички които пропускам! Да са ви живи и здриви малките съкровища!
Та ние вече сме с колики от 9 ден рязко се почна имаме доста дълги периоди на будуване и все мрънка, гърчи се и плачка нямам търпение да приключват гадните колики да се отпусне мъничето. Давам Инфакол за даотделя газовете по лесно, че иначе трудно уригва и пръцка. Иначе се кърмим успешно за сега понякога и идва в повече та после я боли пак коремчето. Хълца много, давам по много малко вода и аз се чудя понякога защо го правя, но при хълцането помага в повечето случаи, но често после връщ…
Каката също при нас е превъзбудена, все виси над Бояна и я милва и целува и пришки ми излязоха на устата да обеснявам да не вика да не тръшка и да не целува беба по хиляда пъти, но тя като че ли я приема за кукла, та се стига да се скараме. Сърди се много и се криви от това, но надявам се скоро да се адаптираме. То детето с добри чувства ама и аз трудно се справям
Лионита кураж мила, наистина много си преживяла, но вярвам че борбената Божидара ще стопля сърцата ви цял живот   bouquet
Хайде бързо очакващите към родилното и да минава леко, прекрасна среща с мъниците  Hug
Не е задължително да забележите падаща тапа  Peace

# 689
Честити бебчета на МТВ и Таттит! Добре дошли на Георги и Марина!
Да растат здрави, усмихнати, талантливи и много щастливи деца!

misty80, добре дошла при нас и честита рожба! Да ти е жив и здрав Момчил, да папка и да слушка!

LIONITA, разбира се, че те приемаме обратно, то ние реално никога не сме те забравяли. Редовно се чудехме къде си и какво става с теб, дали сте добре...Съжалявам, че е трябвало да минеш през толкова тежки неща.... да ти е жива и здрава Божидара! Сигурна съм, че е роден борец и че ще е едно здраво и прекрасно дете, което много да ви радва!
Ако искаш да добавя теб и Божидара на 1ва страничка, кажи и ще го направя.

Момичета, да знаете, че вече ще добавям на 1ва страничка майчета (и бебчета) или ако получа смс от тях, или ако те са изявили изрично желание за това преди или след раждането на детенце. Без да искам (и без да знам) бях добавила данни, които не е трябвало да бъдат публични, и искрено се надявам да не съм създала проблем. Просто е имало честитка  от потребителка,  с изнесени данни на новородено бебче и аз по инерция съм добавила на 1ва страничка... Дано да не съм закъсняла с редакцията и да не е станал проблем... Confused  Praynig

Иначе на мен днес ми се обади лекарката да ме пита имам ли контракции... След като разбра, че нямам никакви, ми каза утре да отида, за да ме види заедно с още един лекар - неин колега, с който по принцип израждат заедно - та да видим какви ще ги мислим.
Аз се водя, че вече преносвам, защото според ПРМ терминът ми е на 15.01, но тя си ме брои, че трябва да родя около 24-26.01. И все пак се радвам много, че утре ще си говорим по същество и ще решаваме какво да правим. Дали да индуцираме раждане след няколко дни, или да се насрочва дата за секцио...
Хайде, оставям ви засега  Hug

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 19:35 от Копнеж

Общи условия

Активация на акаунт