Млечни пастички

  • 14 896
  • 111
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
  • Мнения: 634
Блонди, какъв е белия слой под шоколада?
писала е по - горе, че е сложила сметана
Блонди, изглеждат много по-добре от моите  Mr. Green

# 76
  • ВАРНА
  • Мнения: 5 045
Ето ги и моите,но измених рецептата и вместо шоколада да е вътре,аз ги полях с кувертюр след печенето.Държи формата и не се разпукват така.
   
 Това е втората тава след побликуването на рецептата  Crazy  Първата доза бе с руско кондензирано мляко ,втората с Дъч лейди.Еми руското е просто чудесно-гъсто,като карамел,а другото бая се разтече.

# 77
  • Мнения: 27 523
Сметана, да  Simple Smile

Кой знае колко коронки и пломби ще изкъртя довечера на гостите  hahaha

# 78
  • София
  • Мнения: 18 685
Блонди и Иланг-иланг, изглеждат превъзходни пастичките ви Crazy

Аз не знам откъде си внушихте, хора, че е кой знае каква философия варенето на млякото Rolling Eyes Какво има да му баеш толкова? Наливаш му много вода, включваш го и го забравяш 3 часа Simple Smile С цел оптимизация на процеса, вариш 3-4 кутии на веднъж и готово Grinning

А сега се омитам от темата, понеже тази седмица съм на следпразнично разтоварване и много ме дразните с тия пасти Crossing Arms

# 79
  • Мнения: 27 523
много ме дразните с тия пасти Crossing Arms

 Joy Joy Joy   Hug

# 80
  • Мнения: 108
Направих ги и неможах да ги извадя от тавата - толкова са ронливи.
http://prikachi.com/users/ksmilcheva/4f.jpg
http://prikachi.com/users/ksmilcheva/5s.jpg
Сигурно аз нещо съм объркала. Супер сладки са. Остана ми още 1 кутия кондензирано мляко, но определено няма да повторя с тези пастички.

# 81
  • Мнения: 209
kresmi, предполагам, че си преварила кондензираното мляко...поне така ми изглежда от снимката, доста тъмно ми се вижда  Thinking Но не мога да съм сигурна, защото както писах, вече два пъти ги правя и двата пъти с прясно мляко (имам много, а варенето не ми е проблем. В тенджера с дебело дъно, даже и без да бъркам, за 2 часа ми стана втория път, и не залепна). При варенето на конд. мляко направо в кутията ми се струва, че не може да се прецени гъстотата  Rolling Eyes За тези пастички трябва да е по-течно, първо, защото следва печене => допълнително се сгъстява и второ, за да "съедини" продуктите.

Блонди, какво стана с пломбите? Mr. Green

# 82
  • София
  • Мнения: 18 685
kresmi, предполагам, че си преварила кондензираното мляко...
Аз даже хич не го виждам къде е това кондензирано мляко Rolling Eyes При мен се получи слой дебел около пръст и половина Confused Може би за тази тавичка трябва да сложиш и двете кутийки?

Абе тези пастички се оказаха колкото вкусни, толкова и капризни на правене. Аз по чиста случайност съм ги уцелила от първия път и така реших, че са лесни, ама като гледам на колко хора не им се получават ...Confused

# 83
  • Мнения: 1 183
...
Абе тези пастички се оказаха колкото вкусни, толкова и капризни на правене. Аз по чиста случайност съм ги уцелила от първия път и така реших, че са лесни, ама като гледам на колко хора не им се получават ...Confused

Късметът на начинаещия, нали?  Grinning
Чудя се и аз, дали да ги пробвам, но само си чета темата и не смея все още. Иначе продуктите си ги набавих.

# 84
  • Мнения: 27 523
Блонди, какво стана с пломбите? Mr. Green

Не знам, не стигнахме до десерта, кутията остана у тях, да се оправят  Mr. Green

Eclat, предлагам ти да се въздържиш  Crazy

# 85
  • Мнения: 27 523
Преди малко ми се обадиха да кажат, че пастичките са били превъзходни, не са разбрали от какво са, но всичко са омели и искат обезателно рецептата  Simple Smile

Eclat, действай  Peace

# 86
  • Мнения: 1 183
Eclat, предлагам ти да се въздържиш  Crazy


А сега де!   Thinking Laughing
Знаех си, че няма да се въздържа, наумила съм си да ги пробвам.
Блонди, ама ти съвсем ли даже не ги опита на вкус?

# 87
  • Мнения: 27 523
 Laughing A, опитах ги, бях оставила и вкъщи малко. Наистина са много вкусни, само че лепкат ужасно по зъбите  Crazy (моите, де, не знам за оригиналните). И моите не изглеждат като другите, онези изглеждат сочни и меки, моите бяха твърди, като омекнали бонбони Карамел Му  Grinning

Ето:


# 88
  • Мнения: 1 183
След малко ги започвам.
Току-що отворих кутията с подсладено кондензирано мляко. Съдържанието вътре е много гъста смес, на цвят е като слонова кост. Мислех да го варя в микровълновата, за да стане карамелено, но млякото е мнооого гъсто, направо като крем и сега се чудя какво да правя от тук нататък.

# 89
  • Мнения: 209
Eclat, действай по рецептата, но ако искаш да станат като моите - "сочни" не ги печи дълго време. Моето дулсе беше течно като мед и пекох 20-тина мин. И изглеждат така "сочни" само докато са топли, а после и моите се позгъстиха, но чак твърди не станаха. Успех и да се похвалиш после Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт