Млечни пастички

• 14 896
  • 111
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Блонди, какъв е белия слой под шоколада?
писала е по - горе, че е сложила сметана
Блонди, изглеждат много по-добре от моите  Mr. Green

# 76
  • ВАРНА
Ето ги и моите,но измених рецептата и вместо шоколада да е вътре,аз ги полях с кувертюр след печенето.Държи формата и не се разпукват така.

Това е втората тава след побликуването на рецептата  Crazy  Първата доза бе с руско кондензирано мляко ,втората с Дъч лейди.Еми руското е просто чудесно-гъсто,като карамел,а другото бая се разтече.

# 77
Сметана, да  Simple Smile

Кой знае колко коронки и пломби ще изкъртя довечера на гостите  hahaha

# 78
  • София
Блонди и Иланг-иланг, изглеждат превъзходни пастичките ви Crazy

Аз не знам откъде си внушихте, хора, че е кой знае каква философия варенето на млякото Rolling Eyes Какво има да му баеш толкова? Наливаш му много вода, включваш го и го забравяш 3 часа Simple Smile С цел оптимизация на процеса, вариш 3-4 кутии на веднъж и готово Grinning

А сега се омитам от темата, понеже тази седмица съм на следпразнично разтоварване и много ме дразните с тия пасти Crossing Arms

# 79
много ме дразните с тия пасти Crossing Arms

Joy Joy Joy   Hug

# 80
Направих ги и неможах да ги извадя от тавата - толкова са ронливи.
http://prikachi.com/users/ksmilcheva/4f.jpg
http://prikachi.com/users/ksmilcheva/5s.jpg
Сигурно аз нещо съм объркала. Супер сладки са. Остана ми още 1 кутия кондензирано мляко, но определено няма да повторя с тези пастички.

# 81
kresmi, предполагам, че си преварила кондензираното мляко...поне така ми изглежда от снимката, доста тъмно ми се вижда  Thinking Но не мога да съм сигурна, защото както писах, вече два пъти ги правя и двата пъти с прясно мляко (имам много, а варенето не ми е проблем. В тенджера с дебело дъно, даже и без да бъркам, за 2 часа ми стана втория път, и не залепна). При варенето на конд. мляко направо в кутията ми се струва, че не може да се прецени гъстотата  Rolling Eyes За тези пастички трябва да е по-течно, първо, защото следва печене => допълнително се сгъстява и второ, за да "съедини" продуктите.

Блонди, какво стана с пломбите? Mr. Green

# 82
  • София
kresmi, предполагам, че си преварила кондензираното мляко...
Аз даже хич не го виждам къде е това кондензирано мляко Rolling Eyes При мен се получи слой дебел около пръст и половина Confused Може би за тази тавичка трябва да сложиш и двете кутийки?

Абе тези пастички се оказаха колкото вкусни, толкова и капризни на правене. Аз по чиста случайност съм ги уцелила от първия път и така реших, че са лесни, ама като гледам на колко хора не им се получават ...Confused

# 83
...
Абе тези пастички се оказаха колкото вкусни, толкова и капризни на правене. Аз по чиста случайност съм ги уцелила от първия път и така реших, че са лесни, ама като гледам на колко хора не им се получават ...Confused

Късметът на начинаещия, нали?  Grinning
Чудя се и аз, дали да ги пробвам, но само си чета темата и не смея все още. Иначе продуктите си ги набавих.

# 84
Блонди, какво стана с пломбите? Mr. Green

Не знам, не стигнахме до десерта, кутията остана у тях, да се оправят  Mr. Green

Eclat, предлагам ти да се въздържиш  Crazy

# 85
Преди малко ми се обадиха да кажат, че пастичките са били превъзходни, не са разбрали от какво са, но всичко са омели и искат обезателно рецептата  Simple Smile

Eclat, действай  Peace

# 86
Eclat, предлагам ти да се въздържиш  Crazy

А сега де!   Thinking Laughing
Знаех си, че няма да се въздържа, наумила съм си да ги пробвам.
Блонди, ама ти съвсем ли даже не ги опита на вкус?

# 87
 Laughing A, опитах ги, бях оставила и вкъщи малко. Наистина са много вкусни, само че лепкат ужасно по зъбите  Crazy (моите, де, не знам за оригиналните). И моите не изглеждат като другите, онези изглеждат сочни и меки, моите бяха твърди, като омекнали бонбони Карамел Му  Grinning

Ето:

# 88
След малко ги започвам.
Току-що отворих кутията с подсладено кондензирано мляко. Съдържанието вътре е много гъста смес, на цвят е като слонова кост. Мислех да го варя в микровълновата, за да стане карамелено, но млякото е мнооого гъсто, направо като крем и сега се чудя какво да правя от тук нататък.

# 89
Eclat, действай по рецептата, но ако искаш да станат като моите - "сочни" не ги печи дълго време. Моето дулсе беше течно като мед и пекох 20-тина мин. И изглеждат така "сочни" само докато са топли, а после и моите се позгъстиха, но чак твърди не станаха. Успех и да се похвалиш после Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт