Всякакви въпроси относно съдомиялните - 2

• 56 854
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Технополис ги предлагат,но не във всички магазини има разнообразие,аз от люлинският съм ги вземала,че ми е сравнително удобен.
Скоро видях,че може и по интернет да се поръчат,пусни търсене в гугъл и ще ти излезнат,цените са почти същите.

# 256
  • София
Бях обещала да пиша като ползвам Сомат гел.Много съм доволна,даже мие по-добре от калгонита.Сега да видя и колко е икономичен.
H О Р Е,хайде де,пиши откъде ги купуваш тези препарати! Laughing

# 257
Inka написах. Simple Smile
Този Сомат гел и аз мислех да го пробвам,но не посмях да си разваля традицията с моя прах,колко се слага от него?
От праха,за който аз ви казвам се слага по 1 с.л. за нормално замърсени и по 1и 1/2 за много замърсени съдове.

# 258
  • София
Ох,написала си,ама аз докато се разправям с човечето.... Close
В сайта на Технополис обаче праха го нямаше,а само солта и гланца.Като го купуваш от магазина винаги ли е в наличност?
Ами то си пише на опаковката на Сомата,че максимума е 35мл май.Аз слагам на око 30-35мл.

# 259
  • София
Благодаря, h_o_p_e   Hug! Не бяхо бръщала внимание, че в Технополис продават препарати.

# 260
Прахът на Коло е 50 дози, колкото този на ДМ.
Нормално е ако пускаш по 2 миялни на седмица или по 8 на месец да ти стигне за 6 месеца.
Колкото до самите препарати - коментирал съм ги по въпрос на Черешка преди много месеци ето тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=288941.msg11801302#msg11801302
Да не се повтарям, се самоцитирам Laughing

# 261
Inka в магазина досега аз съм улучвала да са налични.
В други сайтове мисля също ги предлагат.

Вени*** и аз не бях обръщала внимание,че има препарати докато не ми ги препоръчаха.

# 262
Дедо пропуснала съм ти мнението. Embarassed (уж следя темата)
Напиши ми тогава аналогични на тези препарати,макар че аз наистина много съм доволна.

# 263
h_o_p_e
Щом си доволна - не ги пипай, да ги сменяш Laughing
Колкото до препоръчването -  прочети препратката ми още веднъж.
Продава ги фирма, която е свързана с "техно"-магазини и техници Wink
Освен това, там не коментирам качеството, а цената и начинът й на формиране.
За мен е важно да знаете кое колко струва.

# 264
  • София
Дедо, вярно си писал... забравили сме, или просто не сме запомнили, защото не са толкова популярна марка.
Преди няколко дни в ХИТ видях таблетки на Астониш 5в1, не бяха скъпи, около десетина лв. кутията, но забравих за колко бройки. Обаче сякаш предпочитам да ползвам прах или гел и за това не ги купих.

# 265
  • София
Поправям се -на опаковката на Сомата пише от 28 до 33мл,в зависимост от замърсеността,че преди малко цитирах по памет.Но памет е от женски род и изневерява/както казваше учителя ни по математика/.Аз в такъв сл слагам повечко.

# 266
Дедо, тука ще пиша, че може и другите момичета да научат нещо ако ги инетересува.Аз преди бях писала за тая миялна-Kupersbusch e,за 12 комплекта.По принцип всеичко прави-пълни,върти водата,суши ги но крайния резултат го няма.Съдовете излизат с бели петна .Опитвах с всякакви препарати-от най евтините до най скъпите.имам 200 лв наредени в шкафа за преапари и не би.Измива перфектно само ако вместо хапче сложа 1 купа оцет-тогава светят.Мен това ме навява на мисълта че този йоннообменник е умрял.Сега я ползвам с намалени докрай сол и гланц,иначе излизат целите бели, и задължително после минавам с чиста кърпа за да махна петната.Това е...

# 267
Поздрави за хубавата и полезна темичка.
Тъй като и аз скоро ще вляза в групата на ползващите съдомиялна, моля за съвет ... какво количество сол, гланц трябва да ползвам при първо миене - пробно, т.е какво и колко да приготвя като дойде техника да пуска миялната.

# 268
Поздрави за хубавата и полезна темичка.
Тъй като и аз скоро ще вляза в групата на ползващите съдомиялна, моля за съвет ... какво количество сол, гланц трябва да ползвам при първо миене - пробно, т.е какво и колко да приготвя като дойде техника да пуска миялната.

Купуваш 1 шише гланц и 1 кутия/пакет сол.. слагаш колкото поеме машината.. солта може и цялата да я поеме, но със сигорност гланца не
Настройваш си ги според твърдостта на водата Wink

# 269
Здравейте!Имам няколко въпроса.Купихме си съдомиялна,не много скоро,най-вече с цел,съдовете да са по-добре измити,с по-гореща вода.Детето ми е с глутенова непоносимост,спазваме строга безглутенова диета,на молекулно ниво.А съдомиялната ползва малко вода,икономична е.Възможно ли е да не се изплаква много добре,защото това би вредило на детето ми?И белите петна,разбрах че остават,когато трябва да се добави сол,но вредни ли са,и изобщо какви са?нашата вода е наистина много варовита,но когато  мия на ръка,не остават такива следи,а защо иначе остават,явно не е варовик,но какво е?Видя ли ги(виждат се само на тефлоновите съдове),измивам пак съдовете,на ръка,за по-сигурно.Ще ви бъда благодарна,ако можете да ми отговорите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт