Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да закупя таблетки за съдомиялна машина Fairy в София?
Какво представлява програмата за еко миене в съдомиялната машина?
Как мога да получа ръководство за използване на съдомиялна Whirlpool ADP-450?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да закупя таблетки за съдомиялна машина Fairy в София?
-
Какво представлява програмата за еко миене в съдомиялната машина?
-
Как мога да получа ръководство за използване на съдомиялна Whirlpool ADP-450?
-
Каква е програмата 1/2 на съдомиялната машина и мога ли да използвам половин таблетка, когато я използвам?
-
Къде мога да закупя таблетки за съдомиялна машина Fairy и какви са техните цени?
Няма как да я държа отворена, а и не вярвам всеки път да трябва да я забърсвам. Като подреждам нещата следя да не са едно върху друго, да не опират перки и ...., но явно нещо ми убягва. Ако някой знае причина, пишете. 

. А иначе често ги пускам на икономичната програма, която е 50 градуса.
. Ако махна горната кошница и да опитам да ги сложа някак под ъгъл....дали е проблем
Тъй като още нямаме ценния уред миялна, но все се каним да си вземем и проучвам... Та имам един малко по-страничен въпрос, дано не ви се стори много вманиачен. Тези препарати, соли, гланцове - доколкото разбирам, все нещо остава по съдовете след измиване (да кажем гланца - а той всъщност само разкрасителна функция ли има, или и някаква техническа?). Имате ли представа все пак доколко са безвредни? Чета, че има някакви биоразградими варианти? Ясно, че хората ползват толкова масово и явно е ОК, ама аз все гледам и чета какво ядем и пием...