Всякакви въпроси относно съдомиялните - 2

• 56 876
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Като собственик на съдомиялна Беко от един месец, бързам да се включа с въпрос-миялната е за вграждане, ако има значение това, но като извадя съдовете на сутринта (не веднага), по някой от тях има капки вода, както и по вратата и стената отзад newsm78 Няма как да я държа отворена, а и не вярвам всеки път да трябва да я забърсвам. Като подреждам нещата следя да не са едно върху друго, да не опират перки и ...., но явно нещо ми убягва. Ако някой знае причина, пишете. Praynig

По пластмасовите съдове е нормално да има какпки.. също и по тефлоновите Wink
При всяка съдомиялна остават капки по вратата и стените и.. нормално е.. можеш да я оставяш леко открехната..

# 181
  • София
Днес разгледах някаква брошура на Била и имаше два Сомат пърфект гел за 19лв.Аз бях решила да вземам гел/досега не съм ползвала/,та ако този е сносен и върши работа да се възползвам ли от промоцията?

# 182
Днес разгледах някаква брошура на Била и имаше два Сомат пърфект гел за 19лв.Аз бях решила да вземам гел/досега не съм ползвала/,та ако този е сносен и върши работа да се възползвам ли от промоцията?
Възползвай се, хубав е. По мое мнение е и доста икономичен.
Честно казано Хенкел ме изненадаха с добро качество този път.

# 183
  • София
Е,ти нали ми каза за каната Брита,че я миеш с гел.Пък и разнообразие. LaughingИгра да има!

# 184
Inka,
пробвай смело и разказвай тук впечатленията си bouquet

# 185
Моята съдомиялна при кратката програма(44 мин.)не изплаква добре.
Реших,че в крайна сметка ще пробвам с с нещо друго , освен таблетките.
Явно една таблетка е  твърде много за тази програма Sad
От другите програми нямам забележки

# 186
lu_lu, първите пъти ги мих на 65 градуса, защото слагах и филтрите на абсорбатора, а те събират доста мазнотия. Не съм имала проблем със стъклото  Peace. А иначе често ги пускам на икономичната програма, която е 50 градуса.

Венчеееее, мойте филтри веднъж опитах да ги натикам, ама нъцки, не се събраха ooooh!. Ако махна горната кошница и да опитам да ги сложа някак под ъгъл....дали е проблем newsm78?

# 187
  • София
Как не се побраха? Хм, филтрите ли са ти големи или миялната ти е малка  Mr. Green? Моите са два броя и влизат без проблем... Редовно ги бухвам с много други неща, когато пускам интензивната програма, защото се измиват много хубаво. А иначе махай смело горната кошница, тя за това е направена подвижна, не й се притеснявай  Peace
2+2, пробвай с прах или гел, защото ще можеш да дозираш по-малко препарат  Peace.

# 188
Колко често се почистват филтрите?
Аз досега не съм ги почиствала изобщо а я ползвам около седмица.
Не съм забелязала да има някакви паднали отстатъци от храни на дъното newsm78

# 189
  • София
Когато си купих миялната, чистех филтрите след всяко пускане  Mr. Green, ама това беше луд ентусиазъм от моя страна, който поотмина. Сега гледам на седмицата по веднъж да ги проверя и забърсвам гумените уплътнения  Peace

# 190
Хм..значи ми е време да се науча как се чистят,мерси Вени  Grinning  bouquet

# 191
  • София
Ще се включа в тази много полезна тема малко предварително. Simple Smile Тъй като още нямаме ценния уред миялна, но все се каним да си вземем и проучвам... Та имам един малко по-страничен въпрос, дано не ви се стори много вманиачен. Тези препарати, соли, гланцове - доколкото разбирам, все нещо остава по съдовете след измиване (да кажем гланца - а той всъщност само разкрасителна функция ли има, или и някаква техническа?). Имате ли представа все пак доколко са безвредни? Чета, че има някакви биоразградими варианти? Ясно, че хората ползват толкова масово и явно е ОК, ама аз все гледам и чета какво ядем и пием...
Ох, дано ме разбрахте! Ако е обсъждано преди, извинете, пропуснала съм!!  Simple Smile

# 192
лято!
лято, лятооо, лято!
Сменяй смело технологията, момиче!
Несравнимо като качество и сигурност е машинното миене.
Едно ново поколение съм отгледал с него-супер са си: момиче и момче Grinning
Елементарен поход би било да те питам за ръчното миене: - сигурна ли си в препарата?
А изплакваш ли достатъчно, температурата доста ли е висока за да унищожи лошите?
А водата - верваш ли й, нема ли хлор? Напълни едно шише, затвори и след два дни леко развий капачката - ще чуеш как излиза газ Sad
А, софийската е мека, ама колко тиня има, не е за разказ...
За машината, наистина има биоразградими таблети, а момичетата скоро ми посочиха и гланц такъв.
Взимай, монтирай, напълни и натисни старта  Hug

# 193
  • София
Благодаря!  Hug По-нататък може да се включвам и с други въпроси.  Flutter

# 194
Как не се побраха? Хм, филтрите ли са ти големи или миялната ти е малка  Mr. Green? ...

Twisted Evil
Хм. Филтрите не са пък чааак толкоз големи. Остава да е второто Mr. Green. Но все си мисля, че е голяма Laughing. Утре ще пробвам и ще кажа Peace.

Общи условия

Активация на акаунт